Untitled-1 hotel

Újraindult Budapest és Köln között az Eurowings járata

2021. szeptember 2.

A légitársaság járatai heti négy alkalommal fognak közlekedni a magyar főváros és Németország negyedik legnagyobb városa között.

Ismét repülhetnek az utasok Budapestről Németország egyik legrégebbi városába, Kölnbe, amely heti négy alkalommal fog közlekedni a két desztináció között, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap. A légitársaság a foglalási rendszerek információ szerint a Rajna-vidék központjába majd az Airbus A319 és Airbus A320 típusú repülőgépekkel fog közlekedni.

A járatokra a repülőjegyek már foglalhatóak oldalunkon!

Szent Péter- és Szűz Mária-dóm a Kölni főegyházmegye főszékesegyháza

Köln mint történelmi város híres az utazók körében, hiszen a világörökség részét is képező Szent Péter- és Szűz Mária-dóm (ismertebb nevén a kölni dóm) is felfedezhető itt, de a kulturális programokat kereső turisták is kedvüket lelhetik a városban, hiszen különféle előadások közül lehet válogatni az úti cél színházaiban, míg a kölni sörkészítés egészen 873-ig visszanyúló történetét első kézből ismerhetik meg az idelátogatók.

Ezzel az Eurowings összes, korábban Budapestről induló közvetlen járata visszatért.

Forrás: startlap.hu

További híreink

Hosszú hétvégék 2023-ban

Hírek <p>Lássuk milyen, akár utazásra is szánható szabadnapokkal gazdálkodhatunk jövőre!</p>

Lássuk milyen, akár utazásra is szánható szabadnapokkal gazdálkodhatunk jövőre!

Tel-Aviv repülőjegyek akciós áron

Hírek <p>November 28-ig kedvezményes áron foglalhatók repülőjegyek Budapest-Tel Aviv útvonalra az El Al légitársaság járataira.</p>

November 28-ig kedvezményes áron foglalhatók repülőjegyek Budapest-Tel Aviv útvonalra az El Al légitársaság járataira.

Kedvezményes repülőjegyek a LOT járataira

Hírek <p>A LOT Lengyel Légitársaság Black Week Promóciójában most 7 napon keresztül kedvezményes árakon foglalhatnak a légitársaság számos desztinációjára.</p>

A LOT Lengyel Légitársaság Black Week Promóciójában most 7 napon keresztül kedvezményes árakon foglalhatnak a légitársaság számos desztinációjára.