Untitled-1 hotel

Újra repül majd Tiranába a Wizz Air

2021. október 7.

Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.

A két ország fővárosai között 2020 szeptembere óta nem volt közvetlen légi összeköttetés. Most heti két járattal tér vissza a Wizz Air a Budapest-Tirana útvonalra.

A járat november 22-től közlekedik hétfői és pénteki napokon. Repülőjegyek már foglalhatók a repjegy.hu-n.
 
Az Albániába való belépést oltási igazoláshoz (amennyiben a teljes oltottságtól számítva legalább két hét eltelt) vagy 72 órán belüli negatív PCR teszt meglétéhez vagy 48 órán belüli negatív antigén gyorsteszt meglétéhez vagy a koronavírus fertőzésből való 6 hónapon belüli felépülést igazoló dokumentum bemutatásához kötik. A magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a velük utazó 18 év alatti gyermekek korlátozásmentesen léphetnek be Albániába. További részletek a Konzuli Szolgálat honlapján olvashatók.
 

Forrás: Turizmus Online, Konzuli Szolgálat

 

 

További híreink

A Turkish Airlines tovább növeli budapesti járatainak a számát

Hírek <p>A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.</p>

A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.

Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

Hírek <p>Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.</p>

Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!</p>

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!