Untitled-1

Újra repül majd Tiranába a Wizz Air

2021. október 7.

Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.

A két ország fővárosai között 2020 szeptembere óta nem volt közvetlen légi összeköttetés. Most heti két járattal tér vissza a Wizz Air a Budapest-Tirana útvonalra.

A járat november 22-től közlekedik hétfői és pénteki napokon. Repülőjegyek már foglalhatók a repjegy.hu-n.
 
Az Albániába való belépést oltási igazoláshoz (amennyiben a teljes oltottságtól számítva legalább két hét eltelt) vagy 72 órán belüli negatív PCR teszt meglétéhez vagy 48 órán belüli negatív antigén gyorsteszt meglétéhez vagy a koronavírus fertőzésből való 6 hónapon belüli felépülést igazoló dokumentum bemutatásához kötik. A magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a velük utazó 18 év alatti gyermekek korlátozásmentesen léphetnek be Albániába. További részletek a Konzuli Szolgálat honlapján olvashatók.
 

Forrás: Turizmus Online, Konzuli Szolgálat

 

 

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.