{* *} {* *} Untitled-1

Budapest-Izmir járatokat indít a török Sun Express

2022. február 2.

A nyári szezonban közvetlen járatot indít Budapest és Izmir között a Sun Express légitársaság.

A török légitársaság menetrend szerinti járata június 18. és október 2. között, hetente egy alkalommal, szombati napokon közlekedik Budapest-Izmir útvonalon. 

A Boeing 737-800-as gépekkel üzemelő járatok helyi idő szerint 12:00-kor indulnak Izmirből, Budapesten 13:20-kor szállnak le, majd 14:10-kor szállnak fel Ferihegyről, és 17 :20-kor érkeznek Izmirbe.

A Budapest-Izmir járatokra repülőjegyek már foglalhatók oldalunkon

Budapest-Izmir járatokat indít a Sun Express

Izmirbe eddig csak charterjáratokkal tudtak az utasok elrepülni Magyarországról. A Sun Express légitársaság másik Budapestről elérhető úti céljára, Antalyába a nyári szezonban heti 5 járat közlekedik.

Forrás: airportal.hu

További híreink

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.

AirBaltic kedvezmények Finnország és a Baltikum városaiba

Hírek <p>Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!</p>

Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

Hírek <p>A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.</p>

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.