Untitled-1 hotel

Budapest-Izmir járatokat indít a török Sun Express

2022. február 2.

A nyári szezonban közvetlen járatot indít Budapest és Izmir között a Sun Express légitársaság.

A török légitársaság menetrend szerinti járata június 18. és október 2. között, hetente egy alkalommal, szombati napokon közlekedik Budapest-Izmir útvonalon. 

A Boeing 737-800-as gépekkel üzemelő járatok helyi idő szerint 12:00-kor indulnak Izmirből, Budapesten 13:20-kor szállnak le, majd 14:10-kor szállnak fel Ferihegyről, és 17 :20-kor érkeznek Izmirbe.

A Budapest-Izmir járatokra repülőjegyek már foglalhatók oldalunkon

Budapest-Izmir járatokat indít a Sun Express

Izmirbe eddig csak charterjáratokkal tudtak az utasok elrepülni Magyarországról. A Sun Express légitársaság másik Budapestről elérhető úti céljára, Antalyába a nyári szezonban heti 5 járat közlekedik.

Forrás: airportal.hu

További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.