{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozása

A SunExpress légitársaságot 1989-ben közös vállalkozásként alapította a Lufthansa és a Turkish Airlines. Az európai szabadidős utazásokra specializálódott légitársaság központja a törökországi Antalyában van és évente közel 9 millió utast szállít. Az Égei-tenger partján fekvő Izmir szintén fontos csomópontja a légitársaságnak. A SunExpress Deutschland nevű leányvállalatot pedig 2011-ben alapították frankfurti központtal.

A SunExpress Törökország 21 és Németország 15 repülőteréről üzemeltet heti több mint 1200 repülőjáratot. A légitársaság folyamatosan bővíti útvonalhálózatát európaszerte és egyes észak-afrikai úti célokra.

A légitársaság flottája nagyrészt Boeing B737-800 típusú repülőgépekből áll, de több Airbus A330-200-as repülőgép is teljesít SunExpress járatokat.

Checkin információk

Az utasfelvétel díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 24 órában, de legkésőbb az indulást megelőző 4 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.

Kapcsolódó akciók/hírek

Megérkezett a nyári menetrend: 122 útvonal lesz elérhető Budapestről

hír Megérkezett a nyári menetrend: 122 útvonal lesz elérhető Budapestről

Budapest-Izmir járatokat indít a török Sun Express

hír Budapest-Izmir járatokat indít a török Sun Express

Új közvetlen járat Budapest és Antalya között

hír Új közvetlen járat Budapest és Antalya között

Utasaink véleményei

Szeretek repülni, SunExpressel nem volt semmi probléma.
Pontosan indult oda is és vissza is. Ellátás nem volt de ez a foglalásnál is tudtam, kicsivel több - 2024-01-21
A gép több mint 1 órás késéssel indult. Ellátás nem volt, erről nem kaptunk tájékoztatás az utazási iroda által.
Mariann - 2023-07-26
Pontos, biztonságos szolgáltatás maximális kiszolgálás!
Matyi - 2017-12-28
negatívum,nem volt étel,ital,szervírozva..,igaz vásárolni lehetett...más minden rendben volt
harcosking - 2017-12-27
Törökországi nyaralásra utaztunk az említett társasággal. 2 órás út során annak ellenére, hogy a gépen csak magyarok voltak semminemű tájékoztatást nem kaptunk magyarul. Aki nem tudott angolul az csak mutogatással tudott kommunikálni. Visszafelé ugyanez volt érvényben. Az utazás egyébként simán zajlott, a gép pontosan indult és érkezett.
József - 2017-12-27
Törökországban nyaraltunk egy hetet, s a Sunexpressz -el utaztunk. Az indulás , visszaút gördülékeny volt.Az út kellemes volt. A légíkísérők lehettek volna kedvesebbek.Fedélzeti ellátás semmilyen nem volt. Az ülésemre valaki a visszaútnál rágót ragasztott.
Szabolcs - 2017-12-27
Az utazást nagyon élveztük, kedvesek voltak a személyzet tagjai. Annyi gondunk volt, hogy hazafele késett a gép, és sajnos ezt nem megfelelően kommunikálták felénk. Semmit nem tudtunk a hazautazás időpontjáról. Ez lehet, hogy nem a légitársaság hibája volt, hanem a reptéré , de ezenkívül semmi rosszat nem tudok róluk mondani!
Adri13 - 2017-10-27
Az indulás és érkezés percre pontos volt. A landoláskor nagyon erős szél fújt. De a pilóta nagyon szépen leszált. :)
Kristóf Tímea - 2017-10-24
Sajnos vissza felè a bőröndünk ès a laptop is eltört,jegyzőkönyveztettük,megreklsmàltuk,ahogy mondtàk,de egy hónapja még mindig nem kaptunk vàlaszt,csak annyit,felvettèk a kàrigènyt.A repülőút rendben volt.
Màtyàs Edina - 2017-10-24
Az út remek volt.Jól éreztem magam a gépen.Már többször utaztam repülővel.Különösebb gond nélkül.
Aniko71 - 2017-10-24
A SunExpress légitársaság 2 órás késéssel indult .Sem elnézést nem kértek,sőt még egy pohár vizet sem adtak.Mindent lehet kapni a transitban borsos áron.
HajnKat - 2017-10-24
Teljesen sima repülőút volt , bár induláskor borult időben , nagy felhők között kellett a repülőnek áthaladnia , kisebb döccenőkkel átmentünk rajta. Charter gép volt , semmilyen ingyenes ellátás nem volt rajta . A személyzet török volt, csak angolul lehetett kommunikálni velük. A pilóta nagyon profi volt, a repülőút oda is és vissza is kellemes , problémáktól mentes volt. Egyetlen kellemetlen élményem az volt , valaki a vissza úton az ülésemre egy rágót ragasztott , így leszállás után vettem észre, hogy beleragadt a ruhámba , de itthon szerencsére sebbenzinnel kiszedtük. Mondjuk ezt nem a légitársaság hibájának tartom , bárhol előfordul ...
Andrea - 2017-10-24
Nyaralásból hazafele jövet jöttünk velük. Annak ellenére, hogy étel nem járt, osztottak ajándékokat pl. Nekem tetszett.
Bence_S - 2017-09-19
Kisfiam első repülőútja és külföldi nyaralása volt.Jobban izgultam, mint Ő,féltettem az esetleges rosszulléttől, de teljesen felesleges volt az aggodalmam.Annyira jól érezte magát,hogy azóta is emlegeti,a kapott füzetnek nagyon örült,mert tele volt matricával.A jövőben is szívesen utaznék velük.
Edina - 2017-09-07
A személyzet kedves volt, bár az odaút kicsit megviselt. Nem az emlékeimnek megfelelő nyugis utunk volt.
Visszafelé már nagyon élveztem újra. Ez az út kényelmes és légnyomás mentes volt.
Anubisz - 2017-08-31
Utazási irodán keresztül szervezett törökországi nyaraláson vettünk részt. A repülőgépen ellátás térítés ellenében volt. Semmi gond nem merült fel, átlagos ellátás.
nagyem.nagyem - 2017-08-30
Charterjárat fapadosan! Befizetett nyaraláson ezt még nem tapasztaltam. Önszántamból már többször is fapadoztam, de charter fapadossal még nem volt dolgom. De mi legalább lenyaralhattuk a befizetett nyaralásunkat ellentétben szegény Green Holidays-os utasokkal! :-)
datacom68 - 2017-08-27
Kedves személyzet nyugalmas út színvonalas kiszolgálás.Kényelmes jó repülés.
tavasz11 - 2016-12-25
Minden csodálatos volt. Repülő út Antalyára...
ildiko.havasi2 - 2016-12-07