Untitled-1

Mégsem lesz közvetlen Budapest–Toronto járat a nyári szezonban

2022. március 21.

Az ukrajnai háború miatt elhalasztja a budapesti újraindulást az Air Canada.

A világjárvány lecsengésével fokozatosan újraépülő útvonalhálózata 2022-es nyári szezonra vonatkozó terveinek átszervezésére kényszerül a kanadai légitársaság, az utóbbi hetek eseményei következtében.

Az Air Canada tájékoztatása szerint a bizonytalan geopolitikai helyzet hatással van a kelet-közép-európai régióban tapasztalható utazási keresletre, emiatt "meghozták a nehéz döntést" a Toronto és Budapest közötti szezonális járat újraindításának elhalasztásáról – olvasható az Airportal.hu cikkében.

Mégsem lesz közvetlen Budapest – Toronto járat a nyári szezonban

A cég február eleji bejelentése szerint a légitársaság Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépei 2022 májusa és októberének vége között hetente három alkalommal repültek volna a magyar fővárosba, a nyári főszezonban egy irányban heti 894 férőhelyet kínálva.

Az Air Canada leánycége, a Rouge Boeing 767-300ER repülőgépeivel utoljára a 2019-es nyári menetrendben közlekedett Budapestre, a szezonális járat visszatérése 2020-ban is szerepelt a tervekben, de a járvány miatt ez nem jött létre.

Forrás: airportal.hu

A visszavont járatokra jeggyel rendelkező utasoknak lehetőségük van a Star Alliance és egyéb partner-légitársaságok átszállásos járataira való átfoglalásra. Az érintett repjegy.hu-s utasok értesítését ügyfélszolgálatunk már megkezdte. Ha kérdése lenne, ezen a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a 06 1 510 0550-es számon állunk rendelkezésére!

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.