Untitled-1

Újraindítja járatait az Air China július 7-től Budapestre

2022. június 29.

Július 7-től ismét elérhetővé válik a több mint 2 éve felfüggesztett Budapest Peking járat az Air China járataival - jelentette be Szijjártó Péter.

A légitársaság oldalán elérhető információk szerint a járatokat az Air China Airbus A330-as gépei fogják repülni. Az első járat július 7-én fog elindulni, és hetente egyszer, csütörtökönként fog közlekedni Peking és Budapest között.

A CA 719-es járat pekingi idő szerint 14 órakor fog indulni a Capital nemzetközi repülőtér 3-as termináljáról, majd itteni idő szerint pedig 19 órakor érkezik meg Budapestre.

Visszafele a CA 720-as járatszámmal 21:35-kor indul, de nem közvetlenül Pekingbe, hanem a tranzit megállóként funkcionáló Tiencsinbe. A menetidő Budapestről Pekingbe a repült útvonaltól függően várható 10-12 óra helyett 31 óra 25 perc. Tiencsinben a járvány miatti előírásoknak megfelelő tesztelés és/vagy karantén indokolja a szokásosnál hosszabb menetidő.

Július 7-től újra közlekedik az Air China budapesti járata

Szijjártó Péter közlésében felidézte: “több mint hét évvel ezelőtt, 2015. május 1-jén fogadtuk az Air China első közvetlen Peking - Budapest járatát, amely a későbbiekben is nagy sikerrel üzemelt". A magyar külgazdasági és külügyminiszter az újrainduló járatot komoly jelentőséggel ruházta fel, mint elmondta, mind a turizmus, mind a kereskedelem hatalmas lendületet kap azzal, hogy Budapest ismét közvetlenül elérhetővé vált a kínai fővárosból.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.