Untitled-1 hotel

Újraindítja járatait az Air China július 7-től Budapestre

2022. június 29.

Július 7-től ismét elérhetővé válik a több mint 2 éve felfüggesztett Budapest Peking járat az Air China járataival - jelentette be Szijjártó Péter.

A légitársaság oldalán elérhető információk szerint a járatokat az Air China Airbus A330-as gépei fogják repülni. Az első járat július 7-én fog elindulni, és hetente egyszer, csütörtökönként fog közlekedni Peking és Budapest között.

A CA 719-es járat pekingi idő szerint 14 órakor fog indulni a Capital nemzetközi repülőtér 3-as termináljáról, majd itteni idő szerint pedig 19 órakor érkezik meg Budapestre.

Visszafele a CA 720-as járatszámmal 21:35-kor indul, de nem közvetlenül Pekingbe, hanem a tranzit megállóként funkcionáló Tiencsinbe. A menetidő Budapestről Pekingbe a repült útvonaltól függően várható 10-12 óra helyett 31 óra 25 perc. Tiencsinben a járvány miatti előírásoknak megfelelő tesztelés és/vagy karantén indokolja a szokásosnál hosszabb menetidő.

Július 7-től újra közlekedik az Air China budapesti járata

Szijjártó Péter közlésében felidézte: “több mint hét évvel ezelőtt, 2015. május 1-jén fogadtuk az Air China első közvetlen Peking - Budapest járatát, amely a későbbiekben is nagy sikerrel üzemelt". A magyar külgazdasági és külügyminiszter az újrainduló járatot komoly jelentőséggel ruházta fel, mint elmondta, mind a turizmus, mind a kereskedelem hatalmas lendületet kap azzal, hogy Budapest ismét közvetlenül elérhetővé vált a kínai fővárosból.

Forrás: airportal.hu

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!