Untitled-1

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

2024. április 29.

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.

A KLM a munkavállalók jólétének magasabb szintre emelésével, a kényelmesebb munkavégzéssel indokolta a döntést. A kollégák választhatnak, hogy saját tornacipőjüket hordják – ezeknek meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak - , vagy megvásárolhatják a Filling Pieces által, a KLM igényei szerint kifejlesztett cipőt.

Az egyenruha alatti tornacipő viselése egyre elterjedtebb a légitársaságok körében, a KLM egy tavalyi, saját kutatása is kimutatta, hogy ezek viselése hozzájárul a dolgozók jóllétéhez és kényelméhez.

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

Willeke van den Boomgaard vezető légiutaskísérő a kezdeményezéssel kapcsolatban azt mondta: „Az elmúlt évben kipróbálhattam a tornacipőt, mint az egyenruhám részét. Eddig kizárólag magassarkút hordtam, de most örömmel viselek kényelmesebb darabot is. Mindez egy jó kezdet egy kiváló repülés előtt!”

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.