Koronavírus információk

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Ügyfélszolgálatunk megnövekedett terheltsége miatt, kérjük kizárólag az alábbi űrlap pontos kitöltésével, vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink minden megkereséssel foglalkoznak, de kérjük vegye figyelembe, hogy a repülőjegy módosítások és visszatérítések feldolgozásában, a közeli indulású utazások elsőbbséget élveznek!

Felhívjuk figyelmét ugyanakkor, hogy a visszatérítések az átlagosnál jóval több időt vehetnek igénybe, ezért az ügyintézés során kérjük szíves türelmét! Munkatársaink a folyamat aktuális állásáról tájékoztatnak minden érintettet.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Kapcsolattartó adatai

Kérdés beküldése

Kapcsolódó tartalmak

Koronavírus: ezek a járatok szünetelnek a járvány miatt

Blog
A Koronavírus-járvány kapcsán bevezetett utazást korlátozó intézkedések miatt nagyon sok légitársaság kényszerül menetrendjeik módosítására és járattörlések bevezetésére.

A Budapest Airporton is életbe lépett a határzár

Blog
Március 17-én, kedden lépett életbe az a kormányrendelet, amely külföldi állampolgárok részére megtiltja a Magyarországra való belépést, azaz a határzár.

Mi lesz most az utunkkal? A repjegy.hu válaszol!

Blog
A COVID-19 néven ismert Koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozta mind az utasokat, mind az utazási szolgáltatókat.

Koronavírus: Olaszország

Blog
Február végén Észak-Olaszország Veneto és Lombardia tartományában is felütötte fejét a Kínából induló koronavírus, melyről részletesebben itt olvashatnak.

Koronavírus – ezt érdemes tudnia, ha utazni készül

Blog
Az elmúlt közel másfél hónapban elkerülhetetlenné vált, hogy ilyen vagy olyan módon ne találkozzunk az új koronavírus (COVID-19) hírével.