Untitled-1

Utasaink értékelése

3.6
Air Serbia
Személyzet
4.3
Fedélzeti szolgáltatás
3.1
Jegyárak
3.4
Menetrend
3.6
Én is értékelek

Bemutatkozása

A minden formájában teljesen újjászületett szerb légitársaság napi járatokat üzemeltet Belgrád és a nehezen elérhető balkáni régió több nagyvárosa között.

Ezen kívül többek között Ciprus, Libanon, Izrael vagy az Egyesült Arab Emirátusok is közvetlenül elérhető a légitársaság járataival.

Az Air Serbia tulajdonosa 49%-ban az Etihad Airways, melynek központja Abu Dhabi. Belgrád és az emirátusi metropolis között közvetlen járat közlekedik. Az Air Serbia kiemelten kezeli az üzleti utazókat kényelmes business class üléseivel, földi és fedélzeti szolgáltatásaival, és az Etihad Airways törzsutas rendszerével.


Törzsutasprogram:

Etihad Guest Miles

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 36 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel díj ellenében érhető el.

Kapcsolódó akciók/hírek

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

hír Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Utasaink véleményei

Átszállással utaztam, elsősorban a jó ár/érték arány miatt és az utazási időpont kedvezősége miatt választottam a járatot. Kellemes utunk volt mindkét irányban és a lehetőségekhez képest kényelmesen utaztunk. A személyzet nagyon kedves volt és szolgálatkész. A pilóta is értette a dolgát, sima fel- és leszállásaink voltak. Kifejezetten jó volt az átszállásban, hogy többször is megtapasztaltam a fel- és leszállás élményét és másik repülőteret is megismerhettem.
JózsefBé - 2017-12-08
Berlin-Belgrád járaton csadaszép május esti élményben volt részem az Air Serbia gépén. Visszafele Belgrád-Düsseldorf rendben volt de Düsseldorf-Dresden vonalon at Air Berlin gépén rémes és lehangoló volt a fogadtatás.
Sándor A. - 2017-10-24
Sokat repülők..Rendkívül kedves személyzet az utasok minden pillanatát figyelték és figyelembe vették.A új géppel repültünk Abu-Dahbiba. Mindenkinek ilyen szép utat kívánok.
Török György - 2017-10-02
Mindenhez pozitivan és mgfelelően álltk hozzá, kellemeset csalodtam. Fedélzeti felszereltség és kényelem is kiváló volt.
kiss97 - 2016-12-12