{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozás

Az Alitalia légitáraság 2021. október 15-én beszüntette működését. Helyébe Olaszország nemzeti légitársaságaként az ITA Airways (Italia Trasporto Aereo) lépett.

Utasaink értékelése

4
Alitalia
Személyzet
4.4
Fedélzeti szolgáltatás
3.7
Jegyárak
4
Menetrend
3.9
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Delhiből Budapestre utaztunk. Rómában az átszállási idő az 50 perc helyett (ami szintén nagyon kevés a különböző kapuk távolsága és az útlevél, vámvizsgálat miatt) csak fél óra volt. Nagyon stresszes, rohanásos átszállás, többet az Alitaliát nem választom.
Gabriella - 2020-01-13
A járataink oda- és visszaúton is késtek. Hazafelé, bár az elsők között csekkoltunk be, három külön lévő hely-jegyet kaptunk, pedig egy négy éves gyerekkel utaztunk. A légiutas kísérő hölgy, amikor ezen problémáztunk, ránk parancsolt, hogy üljünk le a kijelölt helyeinkre, és ha majd felszáll a gép, akkor variáljunk az üléshelyekkel. Több sem kellett a fiamnak, amikor leültettem egy idegen pár mellé, hogy akkor most mellettük fogsz utazni, eltört nála a mécses (szerintem természetes reakció). Csak és kizárólag a többi utastársnak köszönhetjük, hogy rendesek voltak és átadták úgy a helyüket, hogy végül egymás mellett ülhettünk.
Külön - 2019-10-30
Utazás kellemes volt, utas kísérők figyelmesek, udvariasak.A menetrend volt kicsit pontatlan.
meryen - 2017-12-31
A földi személyzet Rómában végtelenül kedves volt.
KT - 2017-12-30
A személyzet kedves, türelmes és nagyon igényes kinézetű.
manditol - 2017-12-27
Pontos indulás, udvarias személyzet,Kényelmes ülések.
Ajánlom mindenkinek.
ledeczi - 2017-12-27
Köszönöm az utazást,igazán jól éreztem magam a gépen,a fedélzeti szolgáltatások teljesen megfeleltek a repjegy árának,legközelebb kipróbálom a first class által nyújtott szolgáltatásokat is.Tetszett a személyzet figyelmessége!
Évike - 2017-12-27
Nem volt semmi ok semmibenű panaszra
Mókus - 2017-12-27
Az Alitalia járatan a személyzet javarészt kedves volt,a székek szűkösek a labresz kicsi. Az étel megfelelő (vegan étkezés is jó.) Fel órával előbb érkeztünk ami egy ilyen hosszú járaton (Roma -Miami) nem elhanyagolando. A pilóta nagyon ügyesen tette le a gépet.
Bogi - 2017-12-27
Kellemes utazás
Csete Éva - 2017-12-27
Csomaggal együtt előnyösnek tűnt az ára a fapadosokkal szemben is, különösen a városba való bejutást is figyelembe véve - a fedélzeti ellátás odafelé is elég visszafogott volt, visszafelé pedig gyakorlatilag nem volt, ráadásul a sztrájkjuk miatt egy nappal hamarabb kellett visszajönnünk, ami elég kellemetlen egy amúgy sem hosszú kint tartózkodás megrövidülése miatt plusz egy éjszakai szállást is elvesztettünk.
kender - 2017-12-27
A légiutaskísérő hölgy kedvesen átinvitált egy kevésbé zsúfolt részébe a repülőnek, mivel kiskutyámmal utaztam, ezzel kényelmesebbé tette a mi utazásunkat, valamint a többi utas nyugalmát is bizotsítottnak érezte, bár a kiskutya nagyon jól "edzett" a repülő utakhoz. Legutóbb ezt a kedvességet a Malév gépen kaptuk meg, ami ugye nem most volt, ebből is érzékelhető a kutyus életkora.
s.j.vilma - 2017-12-27
New Yorkban voltam a Csaladommal.
Ez egy ajandek volt tolem, amiert a szuleim kitanittattak, es diplomat adtak a kezembe.
Nagyon boldogok votlak, hgy elmentunk negyesben az USA-ban, mert valoszinuleg a szuleim nem tudtak volna erre aldozni.
A szemelyzet nagyon kedves, udvarias, es figyelmes volt. Koszonjuk szepen!
ibolya0201 - 2017-12-27
Pontos indulás és érkezés. Kedves udvarias személyzet.örömmel utazom velük újra.
Lédeczi Erika - 2017-12-27
Rómába repültem velük és bár az ottani élmények voltak az elsődlegesek, az oda- és visszaút is teljesen kifogástalan volt.
Feri - 2017-12-27
A személyzet nagyon kedves volt. Az odaúton késett a járatunk sokat, visszafelé minden percre pontosan zajlott. A gépek is jók voltak-tiszták. Szívesen utazom velük máskor is
Kedina - 2017-11-25
Kivalo, kedved szemelyzet, nagyon szuper ellatas.
Ibolya - 2017-11-15
Utazásom során a személyzet nagyon udvarias, készséges, felkészült volt. Véleményem szerint ez sokat számít.
dzsi - 2017-10-27
Római átszállással utaztunk Calabriaba, indulás előtt kb 10 nappal tájékoztattak, h törölték a végállomást és Lameziaba megy a gép!
Ha így jó akkor oké, ha nem, akkor visszafizetik a fél évvel korábban vásárolt jegyek árát...
Részükről ennyi volt!
Természetesen a tranzitot az eredeti célállomásra intézzem ahogy akarom...
(a gép 23 óra körül érkezett Lameziaba, ami durván 160 km Calabriatól)
Helga - 2017-10-25
Nagyon szép repülőút volt. A visszafelé napközben szép tájak felett repültünk.
redl.agnes - 2017-10-25
Az Alitalia személyzetének ruházata kiemelkedően magas színvonalú, rendkívül jól megtervezett nemzetközi összehasonlításban. A kiszolgálás korrekt, gyors, barátságos volt.
laczik.zoltan - 2017-10-25
Toroltek a jaratunkat , ket nappal kesobb jutottunk haza sztrajk miatt. Kommunikacio a call centerrel nulla ha az ember nem tud olaszul es azota sem hajlandoak karteritest adni.
Hdszsf - 2017-10-24
A gép időben indult és érkezett.A fedélzeten semmilyen ételt és italt nem szolgáltak fel .
Ettől függetlenül a repülés zavartalan volt.
siposrozsa - 2017-10-24
A repülés s az utazás nagyon jó volt!
Stelma Brigitta - 2017-10-24
Napi egy-egy (oda és vissza) járat nem túl sok, sok valasztási lehetőséget nem ad. Az ellátás minimális es ugyanaz volt, pedig egy reggeli, meg egy déli időpontra esett. Volt kis késés, a somagra is többet kellett várni. Egy szerencse, hogy az út rövid volt és hamar végetért. Magánutazásnál nem biztos, hogy őket választanám.
lucoka - 2017-10-24
Pozitív : Romai repülőtéren "emberi" körülmények
Negatív: Roma - Palermo útvonalon 1 (egy) pohár vizet kaptunk!
vezsi - 2017-10-24
Kritikán aluli földi és fedélzeti kiszolgálás. 2 óra check-in Fiumicinon, goromba utaskísérők és minősíthetetlen felszolgált snack a turistaosztályon. Egyáltalán nem ajánlom senkinek a csődközelbe sodródott társaságot.
fcbp - 2017-10-24
Ár-érték arányban nagyon jól választottunk. Kicsit késett a járat, de így sem volt gond az átszállással (Rómában). Nappal utaztunk, időben odaértünk.
gulyaseva25 - 2017-10-21
Mindennel nagyon megvoltam elégedve!
atibass - 2017-10-19
én 5 x utaztam a férjemhez Tunéziába és én pánikbeteg vagyok a magasságtól, de minden alkalommal olyan kedves volt az utaskisérő megynyugtatott hogy már fele annyira nem félek, persze a félelem még mindig van és a leszállást várom csak attól kezdve hogy a földet elhaggya a gép. szeretek repülni és szeretnék még csak kár hogy drága
cleo65 - 2017-10-18
Kellemes út volt , átszállással utaztam , sajnos 4 órát kellett várnom, de késes nélkül , pontosan indultunk és érkeztünk. Először repültem az Alitaliaval, de szívesen repülnék velük újra .
Kamillaberek - 2017-08-28
Mindenre nagyon jól reagált a légitársaság, figyeltek az utasok kívánságaira, kedvesek, készségesek, és pontosak voltak, Csak jó tudok mondani az útról
Umbika - 2017-08-27
Úticélunk Róma volt, semmilyen negatív élményben nem volt részünk. A fedélzeten a személyzet kedves és udvarias volt.
Wearty - 2017-08-27
Az Alitalia/AirFrance járatával repültünk Amerikába a Budapest-Róma-Los Angeles útvonalon, majd onnan vissza. Az utazás kellemes volt, a személyzet nagyon kedves. Az ülések economy osztályon sajnos kissé szűkösek, mert egy izomkolosszeum vagyok. A táplálék nagyon finom volt, és a sör is ízletes. Hazafelé egy órás késésben voltunk, de Rómába mégis időben megérkeztünk és nem késtük le az átszállást. Nyomta neki a pilóta rendesen, remélem nem traffizták le.
Teraphosa - 2016-12-30
Rómából utaztunk Párizsba. A repülés zökkenőmentes volt, a menetidőt a gép betartotta. A személyzet udvarias és szakszerű volt.
marcsaba - 2016-12-29
A menetrendet pontosan tartották. A felszolgált étel korántsem volt kiemelkedő. Ár-érték arányban csak közepes.
pape - 2016-12-29
A személyzet nagyon kedves volt, a járat pontos, a fedélzeti szolgáltatások pedig (mint elfoglaltsági lehetőségek, italok, ételek) pedig nagyon magas színvonalúak voltak. 5*!!
angelat - 2016-12-29
Kellemes utazási elmenyunk maradt.
Hanibani - 2016-12-28
Budapest - Róma és Róma - Casablanka, valamint vissza. Az út során a személyzet kedves volt, minden tekintetben kiszolgálták az utasok érdekeit. Visszafelé Rómába egy óra késéssel érkeztünk.
janos gal - 2016-12-28
A 17 éves lányommal utaztam Los Angelesből, Rómáig, majd onnan Budapestre szintén az Alitaliával. Nem egymás mellé szólt a jegyünk, s bár elég zsúfolt volt a gép, a személyzet megoldotta, hogy végül egymás mellett utazhassunk a transzatlanti úton. Végig figyelmes volt a személyzet és jó kedélyű, kedves, de nem tolakodó. Sokkal könnyebben viseltük el a hosszú utat. Időben érkeztünk Rómába, s így rohanás nélkül, nyugodtan elértük a budapesti járatot, bár a biztonsági intézkedések miatt hosszú sorokat kellett kiállnunk. Bravó! János
moszkovitsja - 2016-12-28
Indulási és érkezési idő pontos volt, kedves utaskísérők, akik mindennel elláttak, amit kértem
attys - 2016-12-27
Atszallassal repultunk tovabb Romabol Cataniaba,es nem a megadott beszallasi helyrol idntult tovabb,ami miatt epp,h le nem kestuk. Ezt leszamitva az indulas,erkezes pontosan tortent.
Tarkonyka - 2016-12-27
Kényelmes, pontos utazás dupla itallal, abszolút rendben volt!
nbcs - 2016-12-27
Budapestről utaztam Reggio Calabriába római átszállással. A légitársaság pontos volt, a légi-utaskísérők nagyon udvariasak, kedvesek voltak és mivel korán reggel indultam külön jól esett, hogy a turistaosztályon is adtak kávét és egy kis reggelit. Aminek a legjobban örültem azonban az volt, hogy a visszautamon annak ellenére, hogy kevés időm volt Rómában az átszállásra, a csomagomat gond nélkül áttették egyik gépről a másikra, nem veszett el. Ár-érték arányban abszolút megfelelőnek éreztem a kapott szolgáltatást.
Gyenes Adrienn - 2016-12-24
A légikísérők "túlságosan olaszok" voltak, hangosak, nem mindig figyeltek az éppen nem kiszolgált utasra
Győri - 2016-12-22
Csodálatos élmény volt, napsütésben a délutáni órákban fentről látni az Adriai tengert, a Balatont és a Margit szigetet.Engem tejesen lenyűgözött mivel ez volt életem első repülő útja.
modosgyongyi - 2016-12-22
Az olaszok híresek a stílusukról, és ez alól egy légitársaság sem lehet kivétel. A személyzet minden egyes tagja nagyon elegáns volt. Azért szerencsére a viselkedésükön a temperamentumuk nem látszott. Kifinomultak, udvariasak és nagyon figyelmesek voltak. Megmosolyogtató pillanat volt, amikor a gépre felszálltunk, akkor az utasok egy részét egy olasz nyugdíjas turista csoport tette ki. Az egyik olasz nénike, amikor az egyik légiutas kísérő köszöntötte, a néni nagyon megdicsérte az uniformisukat, és annyit mondott, hogy nem csak csinos, de nagyon olaszos is az piros egybe szabott ruha a zöldes kendővel és kis kalappal párosítva. Tehát nem kevésbé jel ...
Duna01 - 2016-12-22
Először utaztam az Alitaliaval ,minden rendben volt.Kaptam reggelit is és udvariasak voltak.
Krisztiutazik - 2016-12-22
A repülőúttal semmi baj nem volt, a földi kiszolgálás, check-in rendszer viszont csapnivaló volt Rómában.
farkas.gabi - 2016-12-22
Kellemes út késés nélkül. Udvarias és segítőkész személyzet. Kényelmes és elegendő, de nem túl hosszú idő a csatlakozás eléréséhez.
Amikor Olaszorszagba utazom Alitalia-val repülök, mivel a nagyobb méretű kézipogyász felvitele a női kézitáskán felül is biztosított ingyenesen az árban. Ez nagyon fontos számomra.Továbbra is velük tervezem az utazást.
Katalin A. - 2016-12-22
Udvarias kiszolgalas, kell es utazas!
Kerekes.aniko50 - 2016-12-21
Kedves stewardess-ek,profi kiszolgálás.Ajánlani tudom!
Nicole0226 - 2016-12-21
Szuper volt.
Gyömbi - 2016-12-18
nagyon szűk hely
giginagyon - 2016-12-15
Az első közös repülős utazásunk volt a férjemmel és a pocakomban lévő akkor még 5 hónapos kisbabánkkal...nagy élmény volt. :) A kiszolgálás udvarias volt, az indulási és érkezés pontos, ár-érték arányban tökéletes.
Viki86 - 2016-12-12
Szervezett, korrekt, udvarias, profi személyzet, zökkenő és késés mentes utazást produkált. Mozgássérült utast is szállítottak, külön beszállással. Az itt rááldozott időt a pilóta behozta az utazás alatt.
Gyula - 2016-12-12
Budapest-Roma-Miami
Rómából majdnem 4 órás késéssel indultunk a majd 12 órás útra - nem volt kellemes a hosszú várakozás. Indok semmi, amikor végre felszálltunk simán megköszönték a türelmünket - mit tehettünk volna? Az út zavartalan volt, a kiszolgálás udvarias és szakszerű.
Az ülések kényelmesek voltak, Budapest-Róma desztinációhoz képest a Roma-Miami vonalon kényelmesebbek a helyek, nagyobb távolság a sorok között. A visszaút már a menetrend szerint pontosan történt.
Verobeach - 2016-12-11
A járatunkat törölték, veszítettünk 1 napot, csak másnap mehettem a 72 éves édesanyámmal, akinek hátfájása miatt foglaltam olyan járatra ahol a csatlakozás Genovába 1-1,5 óra várakozás! Ehelyett 5 órát várhattunk Rómában, és a gép 1 óra késéssel szállt fel!!! A legrosszabb légitársaság címét nekik ítélem! Azóta mindenkinek terjesztem hogy csak Alitáliával ne!
Kgabriella - 2016-12-07
Tisztelt Értékelők!

Az Alitalia szolgáltatását még júniusban vettem igénybe, amikor is Rómából Los Angeles-be repültem. Ez volt életem első tengerentúlra történő repülése és 13 óra embert próbáló útnak néztem elébe. A személyzet nagyon kedves volt. Feledtették velem egy idő után kényelmetlenné váló ülést és azonnal segítettek amikor borzalmas fejfájás tört rám. Többször is ellenőrizték jól vagyok-e, nagyon megnyugtató volt a figyelmességük. Az út során aludni nem igazán lehet, a székek igen kényelmetlenek. Filmet és zenét hallgattam még az út során, de a képernyő igen kicsi és elavult volt.
Összességében ...
Fű Ágnes - 2016-12-07
bár rövid útszakaszok miatt a fedélzeti kiszolgálás nem lehetett a transzkontinentális viszonylatokhoz mérhető, a személyzet szakképzettsége, empátiája és kedvessége mindenképp nagyon pozitív volt.
raczt167 - 2016-12-07
Minden a legnagobb rendben ment :-)
szikszaib - 2016-12-07
Minden rendben volt.
Michelle - 2016-12-07
Ár/érték arányban sokkal jobb, mint egy fapados légitársaság, nem sokkal volt drágább, viszont a kiszolgálás, az udvariasság és a kiszámítható ár megérte. Kedves volt a személyzet, tiszta a gép, jó az ellátás, és a check-in is nagyon flottul zajlott. Az utazás áprilisban volt, de nem engedte a rendszer választani, csak a 2015 januárt.
Zsombianyu - 2016-12-07
A személyzet kedves és el lehet férni a székek között még laptoppal is :) Nem sokkal drágább a jegy, mint egy "fapados" járaton, de megéri!
Almafa - 2016-12-07
Meglepően pontos és jó ár, értékarány, jó menetrend
Logodi - 2016-12-07
Idén Szicíliában nyaraltunk. Az utazás során nem volt semmilyen probléma. A római átszállás alkalmával sem volt semmi fennakadás, a tervezett időben szállt fel és landolt a gépünk minden alkalommal.
Pali78 - 2016-12-07
Hogy a családi nyaralásunk jól sikerült, nagyban hozzájárult az utazás, a repülőút zökkenőmentessége is. Nyaralásunk kezdete épp a Sziget Fesztivál utolsó napjára esett, így a budapesti terminál tömve volt vidám szigetlakókkal. Aggódtunk, hogy bár korán megérkeztünk, lesz-e elegendő idő becsekkolni, de minden zökkenőmentesen zajlott. Ugyan később indultunk a kelleténél, és picit aggódtunk a római átszállásnál, de azonos légitársasággal repültünk tovább, így a másik gép úgymond bevárt minket. Csak nem hagyja cserben a saját utasait! :) Lányaim nem győzték csodálni a légikisasszonyokat, valóban kedvességükkel, bájukkal, öltözék ...
Gekko - 2016-12-07
Ez volt az első utam ezzel a légitársasággal (Alitalia). Kellemesen csalódtam. Tisztaság, rend, pontosság, udvariasság - jó tapasztalataim voltak.
Contorta - 2016-12-07
Kedvenc légitársaságom! Pontos indulás és érkezés. Teljesen kiszámítható utazás. A személyzet kedves, mosolygós, szolgálatkész. Az ellátás nem luxus, de elég volt minden alkalommal. Szívesen utazom Alitáliával bármikor.
Vitya - 2016-12-07
Minden rendben volt.
crybaby - 2016-12-07
a személyzet nagyon kedves volt, remek utunk volt.
mzsofia81 - 2016-12-07
Tiszta gép, kedves személyzet. Folyamatos akcióknak köszönhetően kiváló ajánlatok. Mindez feledteti a kisebb késéseket. Amikor csak tehetem, Alitaliaval utazom.
Martita_HU - 2016-12-07
Nászútra mentünk így különösen fontos volt, hogy minden simán menjen. :) A gép oda és visszafelé is pontosan követte a menetrendet, az átszállásoknál sem volt semmi gond. A személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk.
Lajos - 2016-12-07
EN,NAGYON,KEDVESEK VOLTAK,LEGI KISASSZONYOK.EN JOL,ERESZTEM MAGAM GEPEN.
Jozsk - 2016-12-07
Az Alitaliával rendszeresen utaztam az elmúlt években, és most sem okoztak csalódást. A repülőgép tiszta, a személyzet kedves, a fedélzeten a kiszolgálás udvarias, a kínálat szendvicsből, italból teljesen korrekt (van vega szendvics, lehet kérni bort, sört, vagy akár még egy pohárral a választott italból). Az egyetlen probléma a budapesti repülőtéren volt a teljesen irracionális szabályokkal, valamint a rugalmatlan személyzettel, mind a check-in, mind a biztonsági részen. Alitaliával viszont bármikor, bárhová!
devanagari72 - 2016-12-07
Rómába utaztam az Alitalia légitársasággal.A személyzet kedves és udvarias volt.Hazafelé 1,5 órás késéssel indultunk ami negatív élmény volt számomra.
Dóra - 2016-12-07
Kedves személyzet. Kényelmes repülőút. A pilóta szinte észrevétlenül emelkedett, majd később tette le a gépet. Az odaúton is és a visszaúton is késéssel landoltunk. Ez nem volt annyira jó élmény.
Ildikó - 2016-12-07
Kényelmesek voltak az ülések, kedves a személyzet.
Pápics Ágnes - 2016-12-07
Nem először repülve Alitáliával kellemes meglepetésként ért bennünket, hogy a fedélzeti ellátás minősége - mennyisége messze felül múlta az előző évek színvonalát!
Alinder - 2016-12-07
A járat pontos volt,a személyzet nagyon kedves, a kiszolgálás,ételek,italok és az időtöltési lehetőségek (széleskörű film/sorozat kínálat, zenék,hírek,játékok) is mind nagyon jók voltak.
Tangi - 2016-12-07
minden rendben volt.Szeretjük az Alitaliat :)
ahorvath - 2016-12-07
A párommal utaztunk. Nyaralni voltunk Rómába. Hazafele technikai okok miatt egy másik repülőgépet kellett biztosítaniuk, ami miatt várakozni kényszerültünk. De készséggel tájékoztattak minden fejleményről. Majd az új beszállókártyán nem egymás mellé szólt a jegyünk. De a légiutas kísérő látva a kétségbeesést az arcomon, segítségünkre sietett; és megbeszélte, egy másik utassal, hogy legyen szíves helyet cserélni velünk. így nyugodtan utaztunk haza.
Rozika24 - 2016-12-07
A repülő út nem nyújtott kiemelkedően magas színvonalat. A gép rendszerint késéssel indult, de időben érkezett meg. A cél állomáson sokat kellett várni a csomagokra.
traveltoreggio - 2016-12-07
Többször utaztam az Alitalia Budapest-Róma járatán és belföldi járatain is, mindig utasbarát környezetben. Egyszer elveszítettem a telefonomat a római gépen, amit csak másnap vettem észre. A társaság segített megkeresni.
Szujo Vince - 2016-12-07
3 éve ut5azgatom folyamatosan az Alitália járatain. Udvarias ,segítőkész a személyzet. Junius közepén jöttem haza Mo-ra s földi személyzet Sztrájkja miatt Cagliariból /Sardegna/ már késett a gép. Rómába érve derült ki, hogy nem tudunk tovább menni. Így azonnal intézkedtek a szállodai elhelyezés végett. A szállodába remek kiszolgálás ,remek és nagyon finom ellátást kaptunk.majd másnap Transzfer jött értünk, mely kivitt a reptérre bennünket. Én ha tehetem csak ezzel a Légitársasággal utazom, amit mának is ajánlok!
Eszter51 - 2016-12-07
Korábbi évekhez képest óriási változás: mind a 4 Alitalia járat pontosan szállt fel és a menetrend szerinti érkezési idő előtt landolt. A vészkijáratos valamint az első soros helyek felár nélkül foglalhatóan továbbra is. Az ételek kínálata és mennyisége viszont még mindig elég gyatra, igaz, a távolságok minden esetben két- két és fél órásak voltak, tehát kibírtuk.
Asososca - 2016-12-07
személyzet profi, étel ízletes
panni1 - 2016-12-07
Összességében jó volt!
NagyAgnese - 2016-12-07
Évek óta Alitalia-val utazom nyaralni, árban ugyanannyi mint a fapados, sokszor még olcsóbb is, cserébe a nyújtott szolgáltatások kimagaslóak
soleluna - 2016-12-07
Rettenetes lassú volt a csomagfelvétel és a gép is jelentős késéssel indult.
szigoca - 2016-12-07
Iden szeptemberben voltunk Ibizan az Alitalia legitarsasaggal. BORZALMAS volt!Kifele 4 orat kesett,visszafele pedig 3 orat!Roma osszeomlott,minden jarat csuszott,felvilagositast senki sem tudott adni. A legitarsasag semmivel sem karpotolt. Visszafele mar elnezest sem kertek a kesesert. Mar tobb legitarsasaghoz volt szerencsem,de ALITALIAVAL soha tobbe sehova!!! Es a keksz amit kapunk a fedelzeten,ehetetlen... ennyi jar egy 4 oras varakozas utan a fedelzeten:20g-s Rodeo keksz es egy udito vagy kv. A harmat egyutt mar nem kerheted. Vagy udito vagy kv. Szegyen...
madame pompadure - 2016-12-07
ár-érték arány
thejulcsi - 2016-12-07
Pozitívum:
- remek áron volt a jegy
- lekéstem a check-int, de felengedtek a gépre (máskülönben egy japán utat buktam volna, így ezért örök hála nekik)
- lehetett mozogni a gépen, nem ültettek le folyton, így nem volt olyan kényelmetlen

Negatívum:
- a repülőgép állapota (full karcos ablakok, fényképezni nem igazán lehetett)
- repülés közbeni snack-ek
- utaskísérők válogatása: kevesebb volt a nő, mint a férfi, és azok sem a szemrevaló fajtából... az olaszoktól többet vártam (Alitalia).
KO - 2016-12-07
Többen úgy vélekednek, hogy egy új földrészt felfedezni nagy bátorság, ha csupán a nyelv - és földrajzi ismereteinkre támaszkodunk, önállóan foglalunk repülójegyet és szállást, elkerülve egy utazási iroda szolgáltatásait. Én csak ajánlani tudom azoknak, akik családi körben, vagy baráti társasággal tervezik utazásukat. A szabadság, a felfedezés élménye, ahogy a repülés is a fellegekbe juttat el.
Máté Istvánné - 2016-12-07
Az utazás nagyon kellemes volt, baráti társasággal utaztunk. Negatívum csak a hazafelé úton történő felszállás elhúzódása volt. Csaknem egy órával később szállt fel a gép a tervezettnél, de semmiféle tájékoztatást nem kaptunk róla, hogy miért, illetve mikor várható.
ttundi75 - 2016-12-07
Torontóbol indultam Budapestre. A kiérőszemélyzet kedves volt. Jól éreztem magam
varadilaszlone - 2016-12-07
Az olasz Alitalia BUD-Róma(FCO)-BUD szakaszán a menetrendhez képest korábban indult is a gép, vissza az ottani reptér zsúfoltsága miatt, mivel este volt, s sok volt a járat több mint 1 órás késéssel indult a gép, de kb 20 percet késett, annak ellenére is hogy viharon keresztül jöttünk végig. A járaton a szolgáltatás nem volt "nagy durranás" narancslé+keksz az ülés kényelmes volt a személyzet emlékeztetett a volt Malév lelkes személyzeteire,(pedig sok európai légitársasággal mentem már) segítőkész és udvariasak. Ár-érték arányban remek jó menetrenddel és szolgáltatásokkal, de mégse "fapados"! ( Ami ezen a szakaszon csaknem a dupláján árult ...
András - 2016-12-07
Több utastársunkkal egyetemben sérülten kaptuk meg a poggyászt.
evamaria3031 - 2016-12-07
A légiutas kísérők nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.Biztonságban éreztük magunkat végig az utazás során.
Ancsa75 - 2016-12-07
Kényelmes repülőút, kedves és segítőkész személyzet.
A repülés során minden a legnagyobb rendben zajlott, a boarding-olás kicsit nehezen ment főleg a vissza út előtt, de azt is végül jó élménnyel zárult. :-)
gernor - 2016-12-07