Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

A világ egyik legmodernebb és legnagyobb repülőgépflottájával rendelkező légitársaságát, a British Airwayst 1974-ben alapították, két brit állami légitársaság egyesítése által.

Az angol nemzeti légitársaság egy teljes körű szolgáltatást nyújtó világméretű légitársaság, melyben egész évben alacsony viteldíjak mellett, egy globális útvonal-hálózatban foglalhatunk repülőjegyet. 

A British Airways a nemzetközi légi közlekedésben is meghatározó szerepet tölt be. Járatai belföldön és nemzetközi útvonalakon egyaránt közlekednek, mintegy 550 nemzetközi úti célra repül a világ 5 kontinensén.


Szolgáltatások:

A repülőn a napszaknak megfelelően szolgálnak fel ételeket. A jegy típusától függően ez akár többfogásos vacsora is lehet.

Bőséges fedélzeti videótárral rendelkezik, így azon utasok sem fognak unatkozni, akik valamely hosszútávú járatra váltottak repülőjegyet. Az aktuális műsorkínálat a társaság weboldalán ellenőrizhető. 


A gyermekekre is külön gondot fordítanak, részükre játékokat, kifestőt kínál a repülőgép személyzete. Garantáltan jól fogják érezni magukat a legkisebb utasok is!


Bázisrepülőtere: a londoni Heathrow és a Gatwick, illetve a manchesteri nemzetközi repülőtér.

 

Díjai: Az én légitársaságom felmérés eredménye

"Az én légitársaságom 2014" felmérésen elért helyezései

 

Összesítettben: 3. helyezés

A legjobb fedélzeti ellátás: 3. helyezés

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Születésnapi nyereményjáték - 150 ezer Ft-os repjegy utalványt nyerhet - lezárult

hír Születésnapi nyereményjáték - 150 ezer Ft-os repjegy utalványt nyerhet - lezárult

Megérkezett a nyári menetrend: 122 útvonal lesz elérhető Budapestről

hír Megérkezett a nyári menetrend: 122 útvonal lesz elérhető Budapestről

Újraindult a British Airways Budapest-London járata

hír Újraindult a British Airways Budapest-London járata

Utasaink véleményei

2019 December 21.-én Amerikába utaztam a családomhoz. Budapesten törölték a járatot, ezért kaptam egy új repülőjegyet. Azzal utaztam tovább későbbi időpontban, de a későbbi gép érkezésekor Londonban az amerikai gépre való átszálláskor ismételten azzal szembesültem, hogy törölték a járatot, így újabb késéssel indulhattam tovább NY-ba a JFK reptérre ( az eredeti EWR helyett).
Onnan még 1.5 órai taxizással jutottam végül a családomhoz órákkal később az amerikai reptér váltása és a 2 repülőgép törlése miatt.
2020 január 5.-én indultam haza ugyanezzel a légitársasággal. A visszafelé vezető út pontos és fantasztikus ...
Judit - 2020-01-09
A Budapest London útvonalon semmilyen ellátás nincs .
Miért ?
hrgtzltn - 2019-12-30
Budapest -Torontó viszonylatban utaztunk londoni átszállással.
Alapvetően meg voltunk elégedve. Kedves segítőkész személyzettel találkoztunk.
Tulajdonképpen 2 negatív észrevételem van, ami viszont nem rajtuk múlott, hanem a légitársaságon.

A Budapest - London járaton, illetve visszafelé a London -Budapest járaton még egy pohár vizet sem kaptunk a közel 3 órás úton. Felháborítónak tartom, hogy bár nem fapados járat, még egy pohár vizet sem adnak az utasoknak. Nem hiszem, hogy ilyen repülőjegy árak mellett annyira nagy problémát jelentene a légitársaságnak egy pohár víz, vagy egy üdítő, amiért nem kell még jó sok pén ...
Katak - 2019-11-09
Érthetetlen, hogy egy olyan nagy nevű légitársaság, mint a British Airways kora reggeli járatán az utasok sem egy snack-et, sem egy teát, sem kávét nem kaptak. Kérésre kaptam egy pohár vizet, amit valószínűleg a csapból engedtek. Mivel a gép reggel 7-kor indult, tudhatták, hogy mindenki hajnali 3-4 körül kelt, a reggelizéshez még túl korán volt, mindenki korgó gyomorral szállt fel a gépre, hiszen a repülési idő egybe esett a reggeli idejével. Szintén, a kora hajnali kelés miatt jól esett volna egy tea vagy egy kávé. Természetesen jó pénzért mindent meg lehetett venni.

Az is érthetetlen, és ezt nem csak a British Airwaysnél tapasztaltam ...
Ágnes - 2019-11-05
Sokadik repülőutam volt az októberi, sajnos egy nő mellettem majdnem meghalt, hát ez elég sokkoló volt a tíz órás repülőút folyamán bár az utaskísérők mindent megtettek amit lehetett!
Majerildi - 2017-12-30
Nagyon jók voltak a filmek.Kellemesen utaztam.
Melinda - 2017-12-30
Nagyon kellemes kényelmes volt az utazás.
Rudasjudit - 2017-12-28
A Budapest London úton furcsa volt hogy semmilyen ellátást nem kaptam.
bbzsolt1967 - 2017-12-28
Sajnalatosan nem tajekoztattak,hogy Bp-London utvonalon nincs sem etel sem ital felszolgalas csak fizetseg fejeben. Mivel erre nem keszultem eleg kellemetlenul erintett. Tobb atszallassal majdnem 24 orat utaztam,kedvesek voltak es a hosszu kozel 10 oras ut alatt figyelmesek voltak.
boszika - 2017-12-28
Élményutazás volt,minden szinten.Profizmust,kedvességet és odafigyelést tapasztaltunk.Köszönjük!
patika2 - 2017-12-28
A repülő indulási időpontját a légitársaság megváltoztatta, egy korábbi időpontra, ami nekünk nem igazán felelt meg, illetve túl sok várakozási idő lett volna a csatlakozási ponton, de nagyon segítőkészek voltak, s másik időpontot sikerült találnunk.
thi64 - 2017-12-27
az indulásnál másfél órával később indult a gép műszaki hiba miatt későn szolgálták fel az ebédet és nagyon kevés volt a korlátlan ital fogyasztás az abból állt hogy kétszer szolgáltak fel italt és kész a videó rendszer csak szakaszosan működött
Erzsi - 2017-12-27
Tengerentúlra utaztunk a BA-vel, 2 és fél éves kislányom is velünk tartott. Mindenben a segítségünkre voltak, összességében kellemesen telt a 13 órás repülőút.
cicuci - 2017-12-27
British Airways Airbus A380-nal mentünk. Hát csodálatos utunk volt, de tényleg, Ekkora és ennyire kényelmes, tágas gépen életemben nem ültem, A kiszolgálás pazar volt, a kaja nagyon finom, és jó sok italt is kaptunk állandoan :) A multimedia választéka is napokig elég lenne.
Carlos1983 - 2017-12-27
A Hölgyek és Urak is kedvesek, előzékenyek voltak. Segitettek a hely-cserében is minden lehetőség szerint, mivel családdal utaztunk és nem egy helyre szólt a jegyünk. Nagyon udvariasak és segitő készek. Köszönöm.
erzsike54 - 2017-12-27
Második repülés nekem jó volt
Fekete Györgyne - 2017-12-27
Pontos menetrend!
Keszseges szemelyzet!
A380 as kituno repuloutat biztositott.
London es USA kozott a 7-8 ora repulesi ido szamomra elegendo.
Sion - 2017-12-27
A repülőgép pontosan felszallt.A fedelzeten segitő kesz volt a szemelyzet.
marcsi001 - 2017-12-27
Összeségében véve jó színvonalú volt az utazás, az viszont negatív tapasztalat volt hogy, a London-Budapest járaton nem szolgáltak ennivalót vagy italt, benne lett volna a jegy árában, annak ellenére, hogy a Budapest-London járaton ezt biztosították.
Duj Erika - 2017-12-27
Mexikovaros a kedvenc uticel remenykedek elutazok hamarosan oda a felesegemmel
Angyalfi Zoltan - 2017-12-27
Udvarias,kedves kiszolgálás,nem sok Hálisten ,nem tolakodó,de figyelmes, segítőkész !
Bridget - 2017-12-27
Kiábrándító volt személyzet ápoltsága, pecsétes , a kosztol fénylő ruházatuk alapján az volt az érzésem, h. a mali -i légitársaság gépen ülök.
Marta - 2017-12-27
Kellemes ut volt, csendes utaskozosseg. A szemelyzet profi. Makulatlan ut volt.
Attila - 2017-12-27
Mexikóvárosba utaztunk, de sajnos nem sok pozitív tapasztalatom volt. Az európai szakaszon (Bp-London) nem volt fedélzeti ellátás, melyet a foglalásunk és az indulás közötti időszakban töröltek el, így ez az útszakasz olyan volt mint egy fapados járat. A London-Mexikóváros szakaszon pedig egy lepukkant géppel mentünk (12 órát), mely szégyen egy ilyen "nagymúltú" légitársasághoz. Visszafelé úton még a video-audio rendszer sem működött, így elég lassan telt az idő. A felszolgált étel kifejezetten angolos volt, marhasült, melyet érdekes volt műanyag evőeszközzel enni. Összességében nem voltunk elégedettek a BA szolgáltatásával, nem szívesen ...
Zsuzsi67 - 2017-12-26
Gyomorfájásomra Vegás étel kaptam.Udvariasak voltak az utaskisérõk.
seregmrta - 2017-12-25
Elég gyakran utazom más légitársaságokkal. Karácsonyra utaztunk haza, az utazás kellemes volt annak ellenére, hogy a gép fél órát késéssel indult Londonból. A személyzet kedves, figyelmes, békés, nyugodt utunk volt. Köszönjük szépen.
vereva52 - 2017-12-25
Általában 2 évente utazom az USA-ba .Nem mindig volt zökkenőmentes az utazás.A személyzet általában segítőkész,de vannak kivételek.Az étel minősége változó.Mivel nem beszélem a nyelvet néha kicsit nehéz a kommunikáció .mert magyar nyelvű tájékoztatók általában nincsenek a gépeken.
erikavajda - 2017-12-25
Heathrow fantasztikus, minden a helyén van, szuper a Freeshop, a tájékoztatás 1. osztályú. Budapest no comment.
Bera - 2017-12-17
Oda úton még csak egy pohár vizet sem kaptunk, mert éppen elfogyott! Utána is hiába vártuk!
Visszaút nem volt, mert törölték a járatot! Ilyen természetesen előfordulhat, de a kommunikáció és a segítség minimálisan elvárható szintjét is mélyen alulmúlta a társaság!
Teljesen magukra hagyták az utasokat, az ajánlott kontaktokat nem sikerült elérni, a kártalanítás alól is igyekeztek kibújni! Semmilyen segítséget nem kaptunk! Felháborító!
Természetesen ezzel a társasággal soha többet nem utazunk!
András - 2017-12-15
Tökéletes utazás, kedves, segítőkész személyzettel.
papilonadr - 2017-12-07
Ez volt a második alkalom, hogy repülővel utaztunk. Izgatottak voltunk, mert angol nyelvet nem beszélve ilyen hosszú időt még nem töltöttünk a levegőben ( tengeren túlra utaztunk). Féltünk korunknál fogva is , hogy hogyan fogjuk ki bírni. Kellemesen csalódtunk, mert annak ellenére, hogy elég szűk helyen ennyi időt töltöttünk el, viszonylag elég gyorsan telt el az idő. Biztosítva volt, hogy időnket kellemesen zene, vagy film nézéssel tölthessük el. A kiszolgálással is elégedettek voltunk. Ajánlani tudom bárkinek a repülő társaságot.
Bondár Lászlóné - 2017-11-15
New Yorkba utaztunk londoni átszállással.Londonba késve ért a gép, mi futva elértük a beszálló kaput de a csomag nem ért oda idöben igy több mint 3 órát kellett várni a következő gépre. Kártéritést nem adtak moldván hogy rövid átszállási időnél nem jár.
Annamari 38 - 2017-11-15
A jàrat pont is volt, a személyzet kedves, a fedèlzet tiszta és kényelmes.
Sissy - 2017-11-15
A budapest-Dublini Aer Lingus gépén nagyon hideg volt, a személyzet pedig eléggé "savanyú". A fülhalgató használhatatlan volt. Az ellátásról nem tudok nyilatkozni, mert ezen a gépen nem volt. A Los Angelesből Londonba közlekedő American Airlines gépen találkoztunk eddigi utazásainkat összevetve a lehető legszűkebb hellyel. A hosszú út alatt össze voltunk préselődve, még a lábunkat se tudtuk kinyújtani. A kiszolgálás alapvetően megfelelő volt, az étel ehető. A pilóták azonban fantasztikusan ügyesek voltak.
Gizso25 - 2017-11-15
Visszauton nagyon kellemetlen modon onkenyesen beiktatott a legitarsasag egy atszallast masik jaratra,gondolom osszegyujtottek a nagyobb repulore az utasokat.
Felhaborito modon ezt a visszautnal a becheck-olason tudtam meg!!!
Molnár Ákos - 2017-11-15
A személyzet jól végzi a munkáját, segítőkész...az étel elfogadható...sajnos az ülések közti távolság kicsi, kényelmetlen ...ha egy testesebb ember kerűl melléd, szorossá válik a helyzet...
BD - 2017-11-03
A felszállás egy kicsit furcsa volt, de minden jól sikerült. A kiszolgáló, személyzet nagyon kedves volt.
liva57 - 2017-10-31
Társasút Dél Franciaországba, de rossz idő miatt Lufthansa helyett Brititsh Airwaissel repültünk, átszállással, .Meglepő volt korábbi útjainkhoz képest, mert még a pohár vizért is fizetni kellett
Jasziczky Jánosné - 2017-10-30
Az ételt leszámítva minden szuper volt.
hosi0828 - 2017-10-27
Londonból San Diego felé kellemes jelmezbe öltözött légikisérők boldog Karácsonyt kivánva fogadtak bennünket.
Igen kedveltem amikor apró kis édességekkel kedveskedtek a vissza úton. ,Nem minden járaton van ez igy.
Füzesériné Rozgonyi Márta - 2017-10-26
Sajnalatos, hogy a glutenerzekeny utasok szamara nem biztositanak etkezesi alternativat.
Szuri - 2017-10-25
Kellemes utazás, barátságos személyzet, pontosság
Ibolya - 2017-10-25
Kenyelmes, jo szerviz. Nagyon jo menuk, es kozvetlen kedves stewardok es stewardesek.
Gzsiros78 - 2017-10-25
Csodálatos utazásom volt!!!
Örökké emlékezni fogok rá!!
Utazás 20017 - 2017-10-25
Imádtam az egész utazásom!
Örök élmény marad számomra!!!
Utazás 2017 - 2017-10-25
Különösen nagy élményben volt részünk köszönhetően a légitársaságnak, ők repítettek el a Tomorrowland fesztiválra, ami régi vágyunk volt. A légitársaság minden szolgáltatással elégedettek voltunk, a reggeli amit a gépen kaptunk pedig különösen elnyerte a tetszésünket, nagyon aranyos és kedves csomagot kaptunk, bővel jól is laktunk vele. :)
adriennapapp - 2017-10-25
A hazaúton a kését leszámítva minden rendben volt úgy a kiszolgálás mint az utazás kényelme.
attila58 - 2017-10-25
Balira utaztunk januárban 2 átszállással. A személyzet kedves volt a repülő nagyon szép. Ugyan a második átszállásnál órás késéssel indultunk, de ez azt hiszem ilyen hosszú úton belefér, így 5 csillagot adok.
Hajoslilla - 2017-10-24
Lányomékhoz utaztam augusztusban angliába.
Idén a British Airwaysra vettünk jegyet.Kedvesek,udvarias személyzettel találkoztam,csak sajnos én nem tudok angolul,igy semmit nem értettem.
És ez főleg akkor érződőtt amikor a gépünk 2 órás!! késéssel indult,amiből 1 órát már a zárt repülőn kellett elszenvednünk.
Vizzel kináltak mindenkit--mivel iszonyú meleg volt.
Sajnos a pilota tájékoztatóját nem értettem,de 1 magyar--hurrá!!!- hölgy elmondta,hogy vihar miatt,ami nem nálunk volt,,nem indul a gép.
Igy nem volt valami jó élmény ez az utazás.
Hazafelé uezen a járaton teljesen problémamentesen értem haza.
Üdv ...
mianapsugár - 2017-10-24
Pontos, sima repülés, zökkenő mentes landolás. Így képzelek el egy repülést.
cp drukker - 2017-10-24
Az utazasom soran a legitarsasagban kellemesem csalodtam. A gep nem kesett, az utasitasok egyertelmuek voltak. A hosszu ut ellenere kenyelmesen utaztam, az etelekkel es a kiszolgalassal is elegedett voltam. Az repulojegy ara nagyon kedvezo volt annak ellenere, hogy utolso pillanatban vasaroltam. Ebben az evben tobb legitarsasaggal is utaztam mar, de a British Airways kiemelkedoen pozitiv elmenyben reszesitett. Koszonom!
Emerencia10 - 2017-10-24
Hosszabb utat tettünk meg családdal repülővel (San Franciscoig utaztunk egy átszállással), az utazás amennyire lehetett kényelmes volt, az átszállásnál nem kellett sokat várni, az odaúton az ételek finomak voltak, a személyzet kedves volt, többször is odajöttek, hogy kérünk-e valamit, végig mosolyogtak, türelmesek voltak. Számomra egy kellemes utazás volt :)
hanna - 2017-10-24
Budapest-Londoni átszállással DélAfrikába utaztunk. Az indulási és érkezési időpontok maximálisan megfelelőek voltak, a várakozási időt is minimálisra csökkenteték. A személyzet kifogástalan volt, kedvesek, segitőkészek voltak.Az ételek a megszokott jó minőségben és választékban voltak.Egy kis negativumot tudok a számlájukra irni, hogy nem tudták megoldani a kettőnk együttes utazását, az oda menet uton, külön helyekre szólt a férjemmel a jegyünk... kértük a segitséget, de nem tudták megoldani... Egyébként máskor is utaztam már ezzel a társasággal és a benyomásaink mindig nagyon jók voltak, kivéne a fenn emlitett dolog.
bagolymamy - 2017-10-24
Fantasztikus út volt, zokniban járkáltunk a gépen a hosszú úton (12 óra)....finom volt minden étel és óriási élmény volt látni a Grönlandi jeges tájat. Köszönöm BA
Fifildiko - 2017-10-24
Drága jegy, fedélzeti kiszolgálás térítés ellenében. Pontos érkezés.
balintka - 2017-10-24
Csodálatos utunk volt, napközben utaztunk, így lehetőségünk volt rengeteg fényképet készíteni, járkálni a fedélzeten. Az ellátás kifogástalan volt, minden kívánságunkat teljesítették, a helyünk kényelmessé tették az utazást. Ilyen utazást kívánunk mindenkinek, és biztatunk mindenkit, hogy ne féljen, felejthetetlen élményt nyújt egy repülős út.
monika600706 - 2017-10-24
Életem első többórás repülőútja! A lehető legjobb légitársaságot kaptam erre az útra!
Segítőkészek,kedvesek. Kiszolgálás magasszinvonalú! Tökéletes
sydy - 2017-10-24
Ausztráliából utaztam Budapestre. A hosszú úton minden rendben volt. Kedvesek udvariasak voltak, pedig nem beszélem a nyelvet.
Király Gáborné - 2017-10-24
Kisfiammal és édesanyámmal utaztunk a tengeren túlra, hogy megkátogassuk az ott élő testvéremet és addig nem látott családját. A British Airways megkoronázta az utazásunkat, felejthetetlen élményt nyújtva mindannyiunknak a színvonalas kiszolgálással, pontosságával egy 747-es fedélzetén.
fraffai - 2017-10-24
Indulással Budapestről nem volt gond , bár késve érkeztünk meg Londonba , nagyon kevés időnk volt átszállni a New Yorkba induló gépre , annyira , hogy a másik család akikkel együtt utaztunk lemaradt az atszallasnal .Egy órát bajlódnak az ő csomagjaik megkeresésével amit kiszedtek a gépből , hozzáteszem jeleztük , hogy 10 percen belül itt lesznek , áttettek őket a következő gépre , borsos összeget fizettek/bár ezt az összeget egy hónap múlva visszakapták .1,5 óra átszállás nagyon kevés idő , főleg 4 felnőttnek és 6 gyereknek
Tigris - 2017-10-24
Átszállással repültem Amerikába, a személyzet mindenhol kifogástalan, kedves és segítőkész volt.
A hosszú repülőút így nem volt olyan megterhelő mint számítottam.
evis01 - 2017-10-24
A repülőtéren a légitársaság közölte, hogy nem tudnak most biztosítani még helyet, várjuk meg még mindenki felszáll, abban az esteben tudunk utazni, ha lesz még szabad hely.
bekemonika - 2017-10-24
Tulsábol érkeztünk,müszaki hiba miatt késve Chicagoba,azzal,hogy ott szálást kapunk(mivel este tiz óra volt).Nem kaptunk szálást sem és másnap este öt órakor indult a gépünk Londonba.A közban eltelt időt a reptéren töltöttük szörnyű állapotban...az egész hatalmas hangárban csak ketten voltunk,még a székek is olyanok voltak,hogy nem lehetett lefeküdni.48 órát voltunk talpon mire Budapestre értünk...én 66.utitársam 81 éves ...szörnyű volt.Soha többet British....semmi kártérítést nem kaptunk!
vadivalcsi - 2017-10-23
A régebbi repülő útjainkon megszoktuk ,hogy Európán belül is jár az ital-, esetleg az étel szolgáltatás is. Picit furcsa volt,hogy most ez csak az óceán felett foglaltatott bele az árban.
Hodics Zoltán - 2017-10-21
A BA Bécs-Los Angeles viszonylatán szerettünk volna utazni december 31-i indulással. A légitársaság kommunikáció gyatra volt, az indulás előtt 12 órával törölte a társaság a járatunkat. e-mail alapján indoklás nélkül. Természetesen a honlapon kaptunk tájékoztatást, miszerint Heathrow-n hatalmas a köd ezért járattörlésre kényszerültek. A kellemetlen az esetben, hogy a budapestről induló járatot nem törölték, viszont számunkra azon a járaton már nem tudtak helyet biztosítani, sőt, Bécsből még 4 napig nem indítottak járatot. Hosszas várakozások után (több, mint 2 óra) sikerült az ügyfélszolgálattal beszélni és az egy nappal későbbi j ...
henrikgergo - 2017-10-19
Sajnos ujbol London es Vancouver kozott annyira lehutottek a belso teret,hogy csak vastag pulcsiba lehetett elviselni. A szemelyzet kedves volt. Akinek szuksege volt segitsegre keszsegesen segitettek
bruzakne - 2017-10-18
Blogom linkje : http://hataronkivul.blog.hu/2017/08/03/_arigato_japan

részlet
"2017.július 25.kedd 15:45 pm, London Heathrow Terminál 5

Kezdjük azzal, hogy mint külföldi vendégmunkás általában a London Luton reptér látogatója vagyok rendszeresen, mint törzskönyvezett Wizzair utas. Nos! Már ezért érdemes volt felébredni, látni Európa és a világ harmadik legforgalmasabb repülőterét. Nemzetközi utasforgalom szempontjából, beleértve az átszálló utasokat is, a világon a legnagyobb . Én meg még sosem voltam itt, úgyhogy tátottam a számat rendesen a méretektől. Minden rendezett, átlátható, magas szinten modernizálva,még ...
sodalis62 - 2017-10-18
Teljes árat fizettem fapados kiszolgálásért.
Digó - 2017-10-18
Az úticél New York volt,eddig meg voltam elégedve a felszolgált étellel,de Budapest-London járaton nem kaptunk semmit. Mindent fizetni kellett,pedig a foglalásban fel volt tüntetve az étel szolgáltatás. A pontossággal meg voltam elégedve.
Névtelen - 2017-10-18
Elvileg minden rendben lett volna, de sajnos akkor csapott le "Doris" Londonra és egy órás halasztott indulás után, - mivel London nem fogadott gépeket a vihar miatt- csak harmadszori kísérlettel, egy átstartolás után sikerült leimádkoznunk a gépet a Heathrow reptérre. Nagyon profi pilóta volt. A második leszállási kísérletnél a leszállópályától max. 10 m magasságban úgy 5-6 méterrel oldalra taszította a gépet egy szélroham, de a pilóta sikeresen átstartolt. A fele utas hányt, a másik fele imádkozott és sírt, én meg bevetettem az "erőt" és lecsendesítettem a vihart. :D . A további utaink rendben voltak.
Levi - 2017-10-18
Minden siman ment, nagyon kedvesek voltak velunk, finom volt az etel, nem volt keses.
Virag - 2017-10-18
Budapest-London/London-Szingapúr és vissza... a feladott csomagokról remekül gondoskodtak. A hosszú útra első alkalommal kis géppel mentünk, ez kicsit kényelmetlen volt (3x3), hazafelé már nagy géppel jöttünk (2+4+2), az sokkal kényelmesebb volt. A személyzet minden alkalommal kifogástalanul segítőkész volt.
Jutka - 2017-10-18
Nem indult el időben.
Csak angolul adják az információkat.
Nem sokban különbözik az utazási élmény egy fapados légitársaságétól.
Csikós Zoltán - 2017-09-09
Minden, ami korábban ingyenes volt a fedélzeten (innivaló, szendvics) már pénzbe kerül, azaz elindultak a fapadosok útján... alig fért fel a bőröndöm, túl sok fedélzeti csomag volt néhány utasnál... a személyzet kedves volt, segítőkész, minden más rendben volt
szabadam - 2017-08-31
AZ NEM TETSZETT ,HOGY A BA-N FIZETOS LETT AZ ETEL-ITAL-europan belul-..MAR NINCS BENNE AZ ALAPARBA.AZ ETLAPON LEVO VALAsztek fele nem volt elerheto.amit kaptam az a maradek,ez van egyed...az utazas kenyelmes volt,a szemelyzet segitokesz,a wc tiszta.keses nem fordult elo.
MAGNEB6 - 2017-08-30
2017. augusztus 11-én indultunk Londonba, a British Airways légitársaság kora délutáni járatára volt foglalva jegyünk hármunknak (párom és a 12 éves lányunk). A beszállásnál várakoztunk, sajnos többször módosították az indulás időpontját illetve információközlést, végül műszaki okból törölték a járatunkat. Átfoglalták kb. 6 óra múlva induló esti járatra a jegyünket, de kaptunk 3900 Ft/fő érkezési utalványt, melyeket ott helyben beváltottunk. A londoni reptéren újabb sokk ért minket, a bőröndjeinket hiába vártuk a futószalagon, nem érkeztek meg. Reklamáltunk és kiderült, hogy Budapesten maradtak a feladott poggyászok. Másnap este ...
szednori - 2017-08-29
Rendkívül figyelmes, segítőkész személyzet, sima út :)
Kata5019 - 2017-08-28
Budapestről Londonba, Londonból Miamiba utaztam a nyáron. Lányomhoz mentem látogatóba. Gondom csak a Budapest-London járaton volt. Enni semmit nem kaptunk csak inni, azt is egyszer. A személyzet egyébként nagyon kedves, figyelmes volt. A London-Miami úton a kiszolgálás szuper, étellel és itallal többször is megkínáltak. Visszafelé jóval később indult a gép Miamiból, de behozta a késést, így elértem a London-Budapest járatot. Ezen a hosszú úton tudtam filmet nézni, zenét hallgatni. Egy ötös skálán a London-Miami és a vissza utat ötösre, a Budapest-London és szintén a vissza utat négyesre osztályoznám.
Pechóné Horváth Mária - 2017-08-27
A légitársaság személyzete nagyon kedves, segítőkész és figyelmes volt. Cukorbeteg vagyok, többször odajöttek hozzá és megkérdezték, hogy minden rendben van-e, szükségem van-e valamire. A hazaút nem volt zökkenőmentes, 5 órával később szálltunk fel, emiatt lekéstem a csatlakozásomat, egy éjszakát töltöttem Londonban, egyedül. Viszont a légitársaság felajánlotta, hogy foglal nekem egy hotelszobát, és még egy utalványt is kaptam, amiből vacsorát tudtam vásárolni.
GLilla - 2017-08-27
hosszútávon először utaztam, és örülök, hogy ezt a társaságot választottam. minden rendben volt, nem emlékszek negatív élményre.
hedip - 2017-08-27
Szokásos BUD-LHR/LHR-BUD útvonal, melyet üzleti útból teszek meg évente kétszer, olykor háromszor. Általában a BA járatait választom, mivel a BA leginkább a szolgáltatás színvonala, kényelem és pontosság szimbóluma. Azért az utóbbi időben szomorúan kellett tapasztalnom, hogy az eddig megszokott, a jegy árába foglalt étkezési szolgáltatás megszűnt és onboard fizetős lett, noha a jegy árain nem tapasztaltam jelentősebb csökkenést (leszámítva az árfolyamkülönbözetből származó csökkenést). A kiszolgálás, a stewardes-ek kedvessége és a BA pontossága azonban a régi. Kiválóan működik a BA mobilos applikációja és a még mindig csillagos ö ...
ariane5 - 2017-08-27
Házassági évforduló a levegőben. Bar pezsgő nincs a gepen, de volt Baileys. A stewardess odaadott kettőt kedvesen, majd amikor jött visszafelé, kivett a zsebéből még kettőt, es azt is gyorsan odaadta fülig ero szájjal mosolyogva.
Szatom - 2017-08-27
Az A380 as kenyelmes es sima repuloutat tett miai es Lomdon kozott. Szerencsere turbulencia menteset.
Zoltan67 - 2017-08-27
a budapest-london úton roppnant gáz, hogy semmit nem adnak (fapadossá vált), holott new yorkig szól a nem olcsó jegy!
lang gyorgyi - 2017-08-27
Az elvártnak megfelelő volt a légitársaság szolgáltatása
salata sandor - 2017-08-27
Csodálatos repülőút rendkívül kedves utaskísérőkkel.
Adame111 - 2017-08-27
Készséges, segítőkész személyzet és kellemes utazás. Több légitársasággal utaztam már London és Budapest között, de a British Airways az abszolút kedvenc. Nem kell törnöm a fejem azon sem, hogy mit pakolhatok be és mit nem az ésszerűség határain belül, mint sok másik cégnél ami nagyban leegyszerűsíti a csomagolást ha az ember hosszabb időre megy.
dsilver306 - 2016-12-30
Nyolc perc késéssel indult a gép, viszont 21 perccel korábban ért be. Több, mint 8 óra volt az út. Kaptam meleg és hideg ételt is, italt, scanket. Nagyon tetszett, hogy lehetett rengeteg film közül választani, zenét hallgatni és játszani a fejtámlába beépített monitoron. Kaptunk pokrócot, fülhallgatót, leszállás előtt forró törlőkendőt. Nagyon tetszett az út, teljesen meg voltam elégedve, többet kaptam, mint vártam.
Fanni920 - 2016-12-30
Nagyon élveztem életem első tengeren túli utazását!
Rebeka01 - 2016-12-29
utazás rednben volt, visszaútnál késés, hosszú várakozás, de ezt a nehézséget jól kezelték
gyorgyi - 2016-12-29
A pilóták megtettek mindent a késés behozására , közel a hangsebesség határán utaztunk!
Elégedettek voltunk mindennel !
Nándori János - 2016-12-29
Nagyon kedves volt a személyzet. A gép pontosan indult, tisztaság, rend volt a fedélzeten.
winklerné orosz mária - 2016-12-29
A repülön nagyon jó volt az étel és nem műanyag evöeszközök voltak, hanem fém..porcelán, üveg poharak.. az ülésnek volt lábtartója.. kicsit olyan volt mint az elsö osztályon.. :) Minden nagyon minöségi volt!
kentokija - 2016-12-29
Én nagyon megvoltam elégedve mindennel. Csak azt sajnáltam, hogy magyarul nem lehetett nézni semmit sem. Ahogy sok nyelven le tudják fordítani így jó lenne a magyar nyelv bevezetése is. Sok idős ember utazik és ők nem biztos, hogy tudnak bármilyen nyelvet.
Mártuska - 2016-12-29
nagyon kellemes út volt
ancsi - 2016-12-28
A barátommal novemberben Japánba utaztunk a British Airways légitársasággal. Nagyon kellemes utunk volt! A felszolgálás és az étel is jó volt, kipróbálhattunk valami újat. A filmek és zenék újak és szórakoztatóak voltak.
Gabriella0927 - 2016-12-28
Budapestről Londoni átszállással Chicago-i reptérre utaztunk, majd vissza Budapestre. Az odaút nagyon kellemesen telt, a kiszolgáló személyzet udvarias volt. A visszaút már nem volt ilyen kellemes. Szerettem volna a repülőgép ablakából nézni a napfelkeltét, de az utaskísérő erélyesen rám szólt, hogy húzzam le a sötétítőt. A következő kellemetlen dolog Londonban történt, mikoris becsekkolás után derült ki, hogy törölték a járatot, amivel Budapestre 18 órakor értünk volna. Így nagy kitérővel a Lufthansa járatával frankfurti átszállással, ismételt becsekkolással, több, mint 4 órával később értünk célba.
Baranyai Gyöngyi - 2016-12-28
A legi kiserok mindent megadtak akenyelemert. Elso rangu kiszolgalas
steve - 2016-12-28
Nagyon szeretek repülővel utazni, ezen belül a fel- és a leszállást különösen. Mindkettő zökkenőmentes volt. Az úton általában zenét hallgatok, vagy beszélgetek az útitàrsakkal. A kiszolgálás szuper volt, bármi kérésem, kérdésem volt azonnal segítettek. Ha csak tehetem, legközelebb is a British Airways-el utazom.
Zsumbi - 2016-12-28
Egy kifejezetten barátságos áron utaztunk Kambodzsába a BA járataival. Az utazás nagyon hosszú volt, mert előbb Londonba utaztunk és onnan Singapúri átszállással tovább. A repülés a hosszúságot leszámítva kellemes volt , a személyzet aki szokatlan módon nem manöken alkatú fiatal lányokból állt nagyon segítőkész volt . Az étkezéseket gyorsan lebonyolították.Az ételek jók voltak, bár vegetáriánus menű csak felár ellenében volt rendelhető.
szfery - 2016-12-28