Untitled-1

Bemutatkozása

China Southern Airlines Boeing 787-es gépe a levegőben

A China Southern Airlines Kína - és egyben Ázsia - legnagyobb, déli (Canton) központú légitársasága. Az egész világra kiterjedő nemzetközi hálózattal rendelkezik, beleértve a Kínán túli délkelet-ázsiai pontokat. A kínai belföldre a China Southern Airlines indítja a legtöbb járatot, ezzel a leggyorsabb és legkényelmesebb elérhetőséget biztosítva. A légitársaság napi 2000 járata a világ 40 országának 207 városába szállítja utasait.

China Southern Airlines útvonaláhálózata térképen

Jelenleg a China Southern légitársaság több mint 600 utas és teherszállító repülőgépet üzemeltet, légi flottájában megtalálhatók Boeing 787, 777, 757 & 737, valamint Airbus A380, 330, 321, 320, 319 géptípusok. A légitársaság a géppark nagysága tekintetében Ázsiában az 1. és a világon az
5. helyen szerepel. A China Southern az első légitársaság a világon, aki az A380 és a B787 géptípust is üzemelteti.

China Southern Airlines személyzetA China Southern légitársaság 2013-ban több mint 91 millió utast szállított, így tavaly az utasok száma szerint Ázsia 1. és a világ 3. legnagyobb IATA légitársasága lett, s e szám tekintetében az elmúlt 35 évben folyamatosan megelőzte kínai versenytársait.

2014. júniusára a China Southern légitársaság átlépte a 12,65 millió biztonságosan repült órát, és ezzel a legbiztonságosabb lett a kínai légitársaságok között. Elkötelezett utasai iránt, mindig az ő igényeiket tartja szem előtt, éppen ezért nyújt megbízható, kényelmes és pontos szolgáltatásokat. 2011-ben négy csillagot kaptak a SKYTRAX-től, a világ egyik legtekintélyesebb légiutazást értékelő szervezetétől.

 


Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink véleményei

A felszolgált ételek bőségesen elegendőek voltak. A választék is megfelelő volt és ízletesek is voltak az ennivalók. Ami hiányzott, az az éjszaka, hajnalban, kínált snack és üdítő.
A stewardesek kötelesség szerűen, sokszor igen láthatóan unottan, végezték a feladatukat.
Villányi Ildikó - 2017-11-15
Új zélandra mentünk, kifogtunk egy akciós jegyet, így ezért az árért tökéletesen megfelelő volt az utazás. Az amszterdami járat késve indult, így a végcélra 9 órával később értünk oda, mivel lekéstük a csatlakozást, de ezt a kelelmetlenséget leszámítva rendben volt a gép és a szolgáltatás. Sok kínai volt rajt, mindenhonnan a szója szagot lehetett érezni, ami a visszaút végére már kicsit sok volt. De ettől függetlenül ajánlom őket, rendesek, segítőkészek és korrektek voltak.
Anikó - 2017-11-03
Bangkokból utaztam a dél - kínai Guilinba,oda-vissza idén novemberben.. Egy évvel korábban, ugyanezzel a légitársasággal már utaztam Párizsból Kantonba /Guangzhouba/. A fedélzeti szolgáltatások kifogástalanok voltak..
Megyes Károly - 2016-12-07