Untitled-1

Kuangcsou: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

További ajánlataink repülőjegye mellé

Irány Kuangcsou!

Kuangcsou, Kína harmadik legnagyobb városa, egy vibráló metropolisz, amely a hagyomány és a modernitás tökéletes egyensúlyát kínálja. A Dél-Kína Gyöngy-folyó deltájában fekvő város gazdag történelemmel és kulturális örökséggel büszkélkedhet, miközben dinamikus gazdasági központként is ismert. Ha igazán autentikus kínai élményekre vágyik, Kuangcsou a tökéletes úti cél.

Látnivalók:

A Chen Clan Academy egy lenyűgöző épületegyüttes, amelyet a Qing-dinasztia idején építettek, ma múzeumként működik. Az aprólékosan faragott fa- és kőszobrok, valamint a gyönyörű cseréptetők bemutatják a hagyományos kínai művészet mesterműveit. Sétáljon végig a történelmi udvarokon, és merüljön el a helyi kultúrában.

Ha a modern építészet és a művészet szerelmese, az ikonikus Guangzhou Opera House-t nem szabad kihagynia. Zaha Hadid építész tervei alapján készült, és az épület hullámzó formái egyaránt lenyűgözőek kívülről és belülről is. 

Kuangcsouban számos gyönyörű templomot is találhat, köztük a hatalmas Guangxiao Temple-t és a színes, égig érő Canton Tower-t. A Huaisheng Mosque, az egyik legrégebbi muszlim mecset Kínában, szintén itt található, és betekintést nyújt a város vallási sokszínűségébe.

A világ egyik legmagasabb tornya, a Canton Tower, ami 600 méteres magasságával lenyűgöző kilátást nyújt a városra. Próbálja ki a forgó éttermet vagy a világ legmagasabb 4D mozifilmjét, hogy igazán emlékezetes élményt szerezzen. 

Kuangcsou legnagyobb parkja, a Yuexiu Park, tökéletes hely a természet közelségének élvezetére a városi nyüzsgés közepette. A park híres látnivalója a Zhenhai Tower, amely ma a Kuangcsou Múzeumnak ad otthont, valamint a Five Rams szobor, amely a város egyik szimbóluma.

Kuangcsou egy pezsgő, sokszínű város, amely minden látogatót elvarázsol. Akár a történelem és kultúra iránt érdeklődik, akár a modern városi életet keresi, Kuangcsouban garantáltan megtalálja a számára megfelelő élményeket. Ne habozzon, fedezze fel ezt a lenyűgöző várost!