Untitled-1

Bemutatkozás

A Delta Air Lines évi 160 millió utast repít el 356 úti célra. A flotta több mint 700 repülőgépével napi majdnem 6000 járatot indítanak. A Delta a Skyteam tagja, központjai: Amszterdam, Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapols-St.Paul, New York-JFK, Párizs-Charles de Gaulle, Salt Lake City és Tokió-Narita. 
 
A Delta légitársaság repülőgépe
 Szolgáltatások:
 
Az economy osztályon kétféle ülés közül választhat: a sima és a comfort, ami egy magasabb szintű kényelmet képvisel.

A legújabb mozifilmek, sorozatok, TV-műsorok is elérhetőek, csakúgy, mint kb. 4000 zeneszám és a legjobb videojátékok.

A repülőgépen Wi-Fi hozzáférés is vásárolható. A laptopját pedig egyszerűen fel is töltheti az ülés mellé helyezett konnektorban.

Ha megéhezik a repülőút alatt, az út hosszától függően kínálnak különféle rágcsálnivalókat, alkoholmentes italokat, szendvicseket, vagy egész menüt. Vásárolható még sör, bor vagy koktél. 
 
Az első osztályon a dönthető ülésekhez párna, takaró is jár, így nyugodtan tud pihenni a repülőút alatt. Az ülés melletti konnektorral feltöltheti az elektromos eszközeit. Wi-Fi szolgáltatás is igényelhető, hogy ne maradjon le a világ eseményeiről, míg utazik. A repülőút hosszától függően választhat a különféle rágcsálnivalók, sütik, szendvicsek, menük és italok közül. Az unalom elűzéséről filmek, sorozatok, zeneszámok és játékok gondoskodnak. 
 
A Business Elite osztály a kényelem legmagasabb fokát képviseli. A Delta egyes interkontinentális járatain teljesen lefektethető ülések szolgálják a kellemes utazást. Az ülésekhez nagy párna és paplan is jár, konnektor, nagy méretű csomagtároló. Nézhet filmeket, sorozatokat, játszhat különféle játékokat, vagy hallgathat zenéket. Az éhség ellen pedig a legfinomabb ínyencségeket is megkóstolhatja a teljes körű kiszolgálás mellett. 
 
 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink értékelése

4.6
Delta
Személyzet
4.8
Fedélzeti szolgáltatás
4.6
Jegyárak
4.5
Menetrend
4.6
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

A Singapore Airlines lett 2023 legjobb légitársasága

hír A Singapore Airlines lett 2023 legjobb légitársasága

2016-ban is az Emirates volt a magyar utazók kedvenc légitársasága

hír 2016-ban is az Emirates volt a magyar utazók kedvenc légitársasága

Utasaink véleményei

Az volt fura, hogy a check-in-nél nem engedte befoglalni az ülést (24 órával az indulás előtt), azt írta, hogy kész az online check-in, az ülés miatt menjünk a géphez, ott adják oda majd
Kicsit féltem, hogy túlbokkolták a gépet és azért...
de váratlanul a Comfort Plus Osztályra kaptunk egy már előre kinyomtatott jegyet.

Szóval kellemes csalódás volt.
csomor3 - 2020-02-24
DELTA légitársasággal való utazásunk megfelelő volt. A késési indulást leszámítva minden szuper volt. Többször jártak és kérdezték kérünk-e inni. Az étkezést követően hamar elvitték a szemetet. Kényelmes volt az ülés, megfelelő térrel.Máskor is szívesen választom őket.
anoka - 2017-12-30
2017-ben gyermekkori álmom valósítottuk meg, Budapestről Amszterdamig KLM-mel, Amszterdamból Portlandig Delta Airlines-sal repültünk (majd 1 hónapot töltöttünk az USA-ban, 7000 km-t megtéve bejárva a nyugati partot) és ez volt az első repülési élményünk. A gyermekeink és mi is nagyon élveztük a delta járatát, amely a levegőben töltött 10 órát könnyűvé tette számunkra. Az előttünk lévő ülések háttámlájába épített képernyőkön filmeket nézhettünk és akár egymással is játszhattunk számtalan játékot. Élveztük, hogy láthatjuk a monitoron a repülés részleteit is, hol járunk, mennyi van még hátra km-ben és időben, hány C fok van o ...
marosszeky_csalad - 2017-12-29
A repülőgèpen kellemes hőmèrsèklet volt, ez magában megèrdemel minden dícsèretet. Szemèlyzet kedves, segítőkèsz volt.
Frickbt - 2017-12-27
Nagyon kényelmes, komfortos utazás volt, minden tetszett
Keks - 2017-12-27
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatás szinvonalàval.
Mindenki nagyon kedves volt.
Ternyik Judit - 2017-12-27
Már nem először repültem a Deltával, és most sem csalódtam a szolgáltatásban. Ráadásul a fedélzeten kapott étel is finomabb volt az átlagosnál, ami nem utolsó szempont.
migajnos - 2017-12-27
Nagyon hosszú út volt ez...Párizsban épp a terrortámadás miatt majdnem lemaradtam az átszállásról, Ditroitban 6 órát vártam, de a repülőn Delta Air Lines..... amilyen isteni finomakat ettem,és kedvesek voltak,a sok amerikai repüléseim között is emlékezetes marad....ez volt a második alkalom hogy nem a KLM el repültem......végül is ha csak 1 lehet...kedvenc légitársaságom azért marad a KLM....de már kacsingatok a Delta felé is .....akár amerikán belül :-)
bignanyi - 2017-12-27
Párizsból New York-ba tartó járatukon bőséges volt a felszolgált ételek mennyisége, a szórakoztató eszközök sokszínűsége nagyon tetszett. A menetidő rövidebb volt a megadottnál, a légörvényeket leszámítva első tengeren túli utamon kellemes élményekkel gazdagodtam.
Benike0708 - 2017-12-27
Minden rendben volt az utazásom idelye alatt se pozitívum se negatívum a szokásos ! Most utaztam 19-szer az USA ba !
AttilaVajda - 2017-12-24
Október 26-án Budapestről indultam Buenos Airesbe, amsterdami, ill. atlantai átszállással. Atlantába érkezésemkor kiderült, hogy a járatot törölték, mert a repülőgép hajtóműve meghibásodott. Ahelyett, hogy másik gépet állítottak volna elő, 9 órával eltolták az indulást. Este 22:20 helyet reggel 7:30-kor indult a 101-es járat. Azért utaztam Buenos Airesbe, mert húgom súlyos beteg volt. Ha az első, járat szerinti atlanta-i indulást nem halasztották volna el, húgom mellet lehettem volna élete utolsó órájában..... De nem tehettem meg, mert a Delta Airlines nem tudott megfelelő alternatívát adni, pedig kértem, hogy küldjenek más járattal, je ...
Szandris56 - 2017-12-04
Útközben rosszul lett valaki, és látszott a légiutas kísérők profizmusa, ahogy a helyzetet kezelték.
Reba80 - 2017-11-21
Mindennel maximálisan meg voltam elégedve ! - kivéve, hogy sem a Kapitány sem a Sztyuárdeszek nem üdvözölték magyar nyelven az utasokat - igaz még az is lehet, hogy egyedüli magyar voltam ezen a gépen, de jólesett volna egy magyar szó ! Nem beszélek "idegen" nyelven!
Farkas Julianna - 2017-11-20
Egy San Francisco-Salt Lake City járaton több órás késés, ellátás/étkezés nem volt elérhető a járaton a rövid távú út miatt.
A Salt Lake city Párizs járaton is számomra elmaradt a színvonal az Air Franc-tól.
Marcsi - 2017-10-26
Ez az utazás igazán élmény volt. A hosszú úton (USA) szinte félóránként etettek, itattak a személyzet végig az utasokkal foglalkozott, egy pillanat alatt elrepült a hosszú utazási idő! A gép kényelmes volt, volt elég hely a lábnak, még a 4-es sorok is egész jónak tűntek. A személyzet nagyon jókedvű volt, énekeltek, táncoltak, mindenkit jókedvre derítettek!!!!
tarcsy.gyongyi - 2017-10-25
A dolog egy normál céges útnak indult Cincinnatiba. Azonban a párizsi reptéren beszálláskor kiderült, baj van a vízumommal. A gépről lemaradtam... Általában napi egy járat van CDG és Cincinnati között, így elég nyűgös lettem. De épp aznap, volt egy másik járat is, 3 órával később! Előző napi járat ugyanis műszaki okokból kimaradt (fékhiba) így annak a járatnak az utasait mindenféle kerülő úton vitték el illetve a mi eredeti járatunkat tömték tele. Így az egész gépen egyetlen hely maradt üresen - az enyém. A vízum problémát kb fél óra alatt kb 20 euróért on line elintéztem, és a jegyemet átcserélték a kéőbbi "extra" járatra. (Ter ...
Porocs - 2017-10-24
Minden evben utazunk haza az ohazaban.Mindig mas-mas legitarsasaggal.Az iden a Deltaval utaztunk,neztuk a jegyarat,es az atszallasi idot is.Megvagyunk a Delta Airline legitarsasaggal elegedve,nagyon kedves a szemelyzet,a felszolgalas kituno,es az etelek is jok.Tovabbi szep sikereket kivanunk a munkajukhoz.
liviakondorosi - 2017-10-24
Nagyon szuper volt minden,az ételek a kiszolgálás és az emberekhez valo hozzáállás! Még biztos,hogy igénybe fogom venni a szolgáltatásukat! Üdv.Moncsi
Moncsi - 2017-10-19
Minden a terv szerint zajlott. Pontos indulás és érkezés, egyedül a Párizsi reptéren volt nehéz az átjutás, feltorlódott a tömeg, de szerencsére elég időnk volt a gépek indulása között így elértük a csatlakozást.
sabala - 2017-10-19
Nagyon élveztem az utazást. A légitársaság kiváló színvonalú szolgáltatásai, a személyzet kedvessége és segítőkészsége mind arra ösztönöznek, hogy legközelebb is a Delta Air Lines-sal és partnereivel repüljek.
Hegedűs Annamária - 2017-10-19
Nagyon tisztelet tudo , precíz, segítőkészek voltak
null - 2017-10-18
Nagyon elégedett vagyok. Pontos, megbízható. Kedves kiszolgáló személyzet. Többfogásos bőséges menü. Igazán kellemesen utaztam New Yorkba.
Molly - 2017-09-09
Lazán fogadtak annak ellenére, hogy siettem egy másik gépről, hogy elérjem. A feladott kis poggyászért nem kellett fizetni, viszont szükségszerű volt, ugyanis ez volt a legkisebb gép, amin valaha utaztam, a személyzet vicces volt, bára légiutas kísérő olvasott mindent, és az is kérdéses volt, hogy jól tud-e olvasni. A leszállást észre se vettem, olyan simán ment.
Laser93 - 2017-09-09
kicsit kényelmetlen volt a szék,amugy nekem semmi bajom nincs a légitársasággal.egyszóval korrekt cég.
sz.d.ibolya55 - 2017-08-27
Nagyon sok légitársasággal utaztam már,de a Deltával még nem.Nagyon örülök,hogy a neten megtudtuk venni,olcsón a jegyeket,Miami-Budapest,és majd szeptemberben vissza.Nagyon megvoltunk elégedve mindennel.Azt is néztük,hogy rövid legyen az átszállás időtartama.Mindenkinek ajánlani tudom őket.Mr&Mrs Kondorosi
csabakondorosi - 2017-08-27
A repülő út során minden rendben volt.
Zsófi - 2016-12-29
Nagyon kényelmes volt az utazás. A személyzet maximálisan teljesitette a feladatát. Mindennel megvoltam elégedve. A kiszolgálás jó volt, a személyzet kedves volt az ételek finomak voltak
Ildi969 - 2016-12-27
Sok légitársasággal repültem már, de a Deltán volt eddig a legszínvonalasabb a kiszolgálás, az ételek minősége, rendkívül kényelmesek voltak az ülések, panasz nem lehet semmire.
Lazybone90 - 2016-12-26
A KLM-AirFrance-Delta triumvirátusból a legjobb. Odafigyelnek az emberre és minden kívánságot teljesítenek. Az meg pont volt az I-n, hogy fél literes vizet osztogattak az USA-ába utazásom alatt.
redder - 2016-12-25
A valaha volt legeslegkellemesebb utazásomat töltöttem el velük. Maximálisan segítőkész személyzet, ISTENI és kiadós ételek, kényelmes ülések, normális lábhellyel.
Petra.G - 2016-12-25
Kényelmes,figyelmes Személyzet.
Lilla - 2016-12-17
Profi, jó a kaja és guszta minden! :)
A - 2016-12-15
Nagyon kedves személyzettel volt szerencsém találkozni a Delta Airlines gépein. Jól éreztem magam még a több, mint 10 órás repülőúton is. Csak ajánlani tudom őket!
Annamari - 2016-12-15
-
- - 2016-12-11
Kedves,segítőkész személyzet,a felszolgált ételek,italok minősége jó.
Ár-érték arányban is a legjobb döntés volt.
Kornél - 2016-12-07
Másodszorra utaztam velük, a Miami-New York útvonalon. Végigaludtam az egész három órás utat, így azt hiszem, zökkenömentesnek mondható a szolgáltatás. Ezen felül kifejezetten kedvezö árakkal dolgoznak (két héttel utazás elött foglaltam jegyet).
fatamatata - 2016-12-07
2016 augusztusában vettem részt a 38. ISCHE konferencián Chicagóban. Mivel oda is és vissza is két átszállással repültem, lehetőségem volt kipróbálni a Delta Airlines járatát Detroit-Chicago útvonalon.
A személyzet nagyon készséges és segítőkész volt, érdeklődtek, hogy honnan jöttünk, és milyen célból utazom. Annak ellenére, hogy egy nagyon kis gépen repültünk, kényelmes volt az út, még wifit is használhattam volna - ha van amerikai mobil-előfizetésem, és tudok csatlakozni a hálózathoz... :D
primessor19 - 2016-12-07
A KLM, Air France, Delta triobol a Delta mindent visz!
redder - 2016-12-07
A személyzet kedves volt, a gép túlhűtött, kopott, koszos volt. A 9 órás út alatt végig fáztunk, rosszul éreztük magunkat, és sokkal fáradtabban érkeztünk, mint indokolt lett volna.
Bori - 2016-12-07
Fejedelmi, figyelmes kiszolgálás, kényelmes ülések, megfelelő lábtér .
Bpetyaaa - 2016-12-07
Felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb. A 10 órás repülő út kényelmesen telt el , amely alatt filmet nézhettem vagy játszhattam, közben finom, bőséges étellel és itallal kínáltak.
ritaszakacsi77 - 2016-12-07
Nagyon elégedettek voltunk a repülés során mindennel.
Delyce - 2016-12-07
Nagyon kedves személyzet, kitűnő kiszolgálás, kényelem, pontos indulás és érkezés, zökkenőmentes felszállás és leszállás. Gyors csomagkiadás
Beatrix Bedne - 2016-12-07
Az út hosszú volt de a hangulat egyre emelkedett, az út végére elég sok piros arcú mosolygós utassal együtt szálltunk ki a gépből...
Horati - 2016-12-07
Budapest-San Francisco, San Francisco-Budapest : A járat mindkét alkalommal pontosan indult, ami átszállásnál nagyon fontos volt, ezért továbbra is megbiznék bennuk. A személyzet és a szolgáltatások is nagyon professzionálisak voltak.
pearljam - 2016-12-07
Bármennyiszer kértem bármilyen szolgáltatást /üdítő,kávé,stb/ mindig készségesen és gyorsan reagáltak a kérésre.
tentamen - 2016-12-07
Minden tökéletes volt, New Yorkba utaztunk, kényelmes volt a gép, tökéletes bőséges ellátás, párna, takaró, fülhallgató, nagy választékú fedélzeti kijelző, pontos indulás és érkezés.
Vicky1989 - 2016-12-07
Minden tekintetben meg vagyok elégedve a légitársaság szolgáltatásaival.
agnes.csonto - 2016-12-07
KLM csatlakozással mentünk. Nagyon jól szervezett járattal utaztunk, tranzitban gyakorlatilag csak az átszálláshoz szükséges időt töltöttük. A Delta fedélzetén nagyon jó a fedélzeti szórakoztató elektronika, tetszett az ételek mennyisége és mindősége. Külön említésre méltó a mellrák elleni kapmány.
Adam1983 - 2016-12-07
Egyszerűen figyelmesek a légiutas kísérők.
CSIP - 2016-12-07
Odaúton hóvihar miatt lekéstük a csatlakozást, de a személyzet kifogástalanul viselkedett.
porocs - 2016-12-07
Egy 5 és fél órás úton elvárható, hogy egy szendvicset kapjak, különösen egy reggel 6-os induláskor.
pheiman - 2016-12-07
Oda-vissza minden rendben zajlott, tökéletes utunk volt.
mártuci - 2016-12-07
Első amerikai utunkat majdnem tönkretette a Niklas nevű szélvihar, ami miatt már a budapesti induláskor lekéstük Frankfurtban a tengerentúli csatlakozást. Eredeti repülőjegyünk a Budapest-Frankfurt-Toronto-New York/Newark útvonalra szólt, a megvásárlásakor törekedtünk a minél alacsonyabb árra, és kétségbe is estünk rendesen, hogy mi lesz velünk, hogyan jutunk el végül álmaink városába. A frankfurti reptéren aztán másnap kora délutánra, a Delta Airlines gépén a business classra kaptunk átfoglalást, közvetlenül a JFK-re érkeztünk kipihenve, frissen, egy csomó Deltás ajándékkal megrakva, mint a nagyok! A kiszolgálás, a kényelem, az odafigyelé ...
Lilla - 2016-12-07
Velencebol utaztunk Parizson es Salt Lake City-n keresztul Los Angelesbe. Az in-flight entertainment es az etel-ital jo volt, a szemelyzet mosolygos. Elegendo fulhallgato, parna, takaro, szemmaszk allt rendelkezesre. Mivel ket atszallassal utaztunk, a jegy ara is elfogadhato volt.
Ildike - 2016-12-07
Egy egyetemi program keretében utaztam az Államokba 2015 nyár elején. Korábban már volt szerencsém különböző légitársaságokkal utazni európán belül és más kontinenseken ugyanígy, ezáltal úgy érzem relatívan tudok tapasztalataim szerint viszonyítani. Természetesen nem lehet összehasonlítani a rövid pár órás utakat egy tengerentúli 7-8 órás utazással. Ilyenkor egy légitársaságnak sokkal nehezebb fent tartani a komfortot. A Delta Air Lines szolgáltatását egy Párizs-Minneapolis úton volt szerencsém élvezni . Általában egy ilyen, hosszú utazás sok nyűggel jár és az idő is sokkal lassabban telik. Bizonyos tények mégis megtudják könnyíteni. ...
shalabiadam - 2016-12-07
Idé nyáron utaztunk Deltával JAX-JFK-BUD útvonalon. Hazafelé menet, induláskor egy másik Delta gép 3 órás késéssel indult, de az utasoknak a repülőtéren ételt, italt szolgáltak fel, azoknak is, akik nem a késő géppel mentek volna. A kiszolgálás is megfelelő volt, a gép viszonylag pontos volt, kedves személyzettel.
fenmarae - 2016-12-07
New Yorkba utaztam párizsi átszállással a Delta Airlines-szal. A kiszolgálás magasan a többi légitársaság felett volt, a légiutas kísérők nagyon kedvesek és figyelmesek voltak végig az út során. A safety videójuk, mókásra sikeredett, az egész kabin nevetett, így kellemesen telt a felszállás nehéz időszaka is. A felszolgált ételek is kiváló minőségűek voltak más légitársaságokhoz képest. Így végeredményben nagyon pozitív volt a Deltával utazni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
ben1207 - 2016-12-07
Kitűnő személyzeti kiszolgálás, finom ételek és italok voltak az Amszterdamból New Yorkba tartó gép fedélzetén.Igazán szerteágazó és színvonalas média szolgáltatás volt sok-sok számítógépes játékokkal! Minőségi anyagból készült takarót és párnát kaptunk. A minősítésünk jeles!
Sarkadi Maja - 2016-12-07
Első repülőutam volt,....az élmény frenetikus!!!A kiszolgálás:,kedves,figyelmes és nagyon udvarias utaskísérők, az étkezés bőséges volt.az utastér és az illemhely nem hagyott kívánnivalót...szóval tiszta volt!!!
Az ülések kényelmesek voltak---bár nekem,aki alacsony,a fejtámla magas volt,így kissé kellemetlen volt a hátamnak,de ez egyéni probléma :)---és szuper volt a kínálat a "TV"-n :)Szóval,szuper volt!!!
Katinka - 2016-12-07
Az Atlanta -Párizs járaton utaztam a gépen, amelyen a fedélzeti kiszolgálás illetve az utazás alatt igénybe vehető szórakoztató szolgáltatások is magas szintűek voltak a turistaosztály ellenére. Noha az észak-atlanti szelek kicsit "megkísérték" a gépet, az út összességében jó élmény maradt.
Slowfox - 2016-12-07