{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozása

A TAROM Romanian Air Transport egy román központú légitársaság, 1954-ban alapították, a román kormány tulajdonában van. 2010 óta a SkyTeam Alliance légiszövetségnek a tagja. Fő bázisa a Bukarestben lévő Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren található.

A légitársaság több mint 50 különböző úti célt szolgál ki köztük 6 belföldit és 44 nemzetközit. Európai viszonylatban a légnépszerűbb közvetlen járatai közé tartozik Madrid, Barcelona, Brüsszel, London, Párizs, Athén és Larnaka. Nemzetközi szinten közvetlen járatok indulnak Tel Avivba, Bejrútba és Ammánban, valamint párizsi átszállással New Yorkba, Washingtonba és Detroitba.

A légitársaság közvetlenül közlekedik Budapest és Bukarest Henri Coandă (Otopeni) repülőtere között.

A TAROM járatain való utazáshoz az előzetes helyfoglalás kötelező, valamint az utasok fejenként 23 kg kézipoggyászt vihetnek fel a gépre. Az utasoknak ezen felül lehetőségük van díjmentesen igénybe venni az online check-in szolgáltatást a gyorsabb beléptetés érdekében. További szolgáltatásai köz tartozik egyszeri ingyenes étkezés bármilyen járaton. Az utasok számára menük széles választéka áll rendelkezésre, melyek között vannak gyorsételek, vegetáriánus fogások, külön menük gyerekeknek és csecsemőnek, valamint gyümölcsök. Az utasok a kívánt menüt már utazásuk előtt kiválaszthatják online.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 30 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Újraindul a Tarom Budapest-Bukarest járata

hír Újraindul a Tarom Budapest-Bukarest járata

Utasaink véleményei

A személyzet érdektelen, pesszimista, nem tanultak meg mosolyogni.Nem akarta megérteni mit szeretnék, egyszóval: szörnyű.
marcsipilis - 2017-11-04
Odafele több, mint egy órás csúszással indultunk, mert későn érkezett meg Budapestre előtte a járat, de semmilyen információt nem kaptunk a késés várható idejéről. A gép pici volt, tekintve, hogy Budapest-Bukarest nem olyan népszerű útvonal, de emellett régi is, mostanában senki nem foglalkozott a belsejével.
Rami - 2017-10-25
Alapvetően kevés jó tapasztalatom volt a TAROM-mal, mert sokszor késett a gép, illetve személy szerint nem szoktam elférni a gépen, mivel ezen a viszonylaton mindig egy kisebb gép szokott közlekedni.
botazsolesz - 2017-10-24
Ezzel a légitársasággal nincsenek túl jó tapasztalataim. Egyik utazás alkalmával technikai okok miatt vissza kellett fordulni, szó szerint megrázó élményben volt részem.
bilz - 2017-08-27
A nyújtott szolgáltatások rendben voltak. A repülőjegyem áráért azt kaptam, amit vártam.
Karlos - 2017-08-21
Odautazásnál törölték a reggeli járatot, a repülőtéren tudta meg az utas, hogy a déli járattal mehet, visszautazásnál több mint egy órás késés, fejetlenség, ... A személyzet unott, érdektelen.
PSaca1998 - 2016-12-21
Kicsit furcsa volt egy traktort látni a bukaresti reptéren, ahogy leszedi a csomagjainkat a gépről. Amúgy mindennel meg voltunk elégedve.
DoriSz - 2016-12-07
TAROM társaság személyzete kedves volt s udvarias.
Kis gép volt, igy az ülések előtt kevés hely volt a lábaknak.
Kivételesen pontosan indult a gép s korábban érkezett meg Budapestre 5 perccel.
Az ár érték arány megfelelő volt.
P.Judit - 2016-12-07