Untitled-1

Kiemelt úticélok

Amszterdamban a művészetek és a tulipánok földje, rengeteg viziúttal, híddal és lakóhajóval. A Rembrandt tér hangulata biztosan magával fogja ragadni a látogatókat, éppúgy mint Damrak sikátorai. Amszterdamban járva nem szabad kihagyni a híres Van Gogh múzeumot, Anne Frank házát és az Hermitage Amsterdamot. Álljunk meg egy kicsit Amszterdam főterén, a Dam-on és figyeljük az utcai mutatványosok játékát, a forgatagot, és engedjük, hogy átjárjon minket a hely varázsa. Aki felejthetetlen sétára vágyik, az mindenképpen látogasson el Észak-Velencéjének királyi palotáihoz, ahol szinte megelevenedik a 20. század törénelem.

Amszterdam

71 200 Ft-tól

Eindhoven egy izgalmas és feltörekvő Észak-Holland városka. A holland kézműves sörök és a Philips hazája, ahol számos múzeum  segíti az érdeklődőket abban, hogy az itt élő emberek kultúráját jobban megismerhessék. A DAF és a Philips múzeum egyaránt kiválóan mutatja, hogy a hollandok mennyire büszkék a világmárkáikra, de a futball rajongókra is gondoltak, a PSV múzeum megnyitásával. Eindhoven tökéletes választás mindazok számára, akik egy lüktető és felvilágosult városban szeretnék eltölteni a szabadságukat.

Eindhoven

37 125 Ft-tól

Rotterdam Hollandia második legnagyobb városa, ahol Europa legnagyobb kikötője található. Aki egy igazi hamisítatlan kikőtővárosba szeretne elutazni, annak tökéletes választás lesz. A város gazdasága és kultúrális öröksége a kikötőváros jellegén alapszik, ezért látványosságai is rövid idő alatt bejárhatóak. Rotterdami sétáink központja valószínűleg legtöbb esetben a kikőtő lesz, ahol a különféle hajókat, yachtokat, óceánjárokat csodálhatjuk meg. Természetesen találunk szárazföldi látványosságokat is, mint a Városháza, a Szt. Lőrinc-templom, a Café New York, vagy az Erasmus híd. A gasztronómiai különlegességek kedvelőire pedig többek között a Little V fogásai várnak.

Rotterdam

122 600 Ft-tól

Maastricht, Hollandia legrégebbi és legkedveltebb városa. A Maas folyó szeli ketté. A középkorban hatalmas védelmi erődítményt építettek köré, amelynek bejárata, a

Maastricht

128 000 Ft-tól

További úticélok

Arnhem

184 500 Ft-tól

Általános információk

Pénznem: Euró (EUR)

Utazási okmányok: Magyar állampolgárok személyi igazolvánnyal utazhatnak.

Vízum információ: Nincs szükség vízumra.