{* *} {* *} Untitled-1

Sanya: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Legnépszerűbb légitársaságok Sanya úticéllal

Irány Sanya!

Sanya a Kínai Népköztársaság legkisebb tartománya, Hajnan egyik legfontosabb városa. A több, mint 680 ezres, trópusi éghajlatú város évről-évre egyre népszerűbb a turisták körében.

A kínai Hawaii-ként köztudatba bekerült város nagyon sok olyan látogatót vonz, aki a hidegből szeretne elmenekülni. Egész évben érdemes lehet Sanyába repülni: jellemzően januárban a legalacsonyabb a hőmérséklet, de még ilyenkor is legalább 20 fokra számíthatunk. A legmelegebb hónap, ellentétben Kína többi részével, június, ilyenkor akár 30 fok is lehet. Az éves átlag pedig nagyjából 25 fok körül mozog, így tényleg az év bármely szakában érdemes utazni.

Sanya

A város egyre növekvő népszerűségének köszönhetően egyre több lehetőség érhető el a turisták számára. Sanyában a nemzetközi szállodaláncok legtöbbjét már megtaláljuk. Több, mint száz hotel közül választhatunk, igényeink vagy aszerint, hogy helyi vállakozókat támogatnánk, esetleg nemzetközileg ismert, elismert hotelben szeretnénk megszállni. Emellett már a közlekedési táblák nagy része angol, illetve orosz nyelven is kihelyezésre került.

A múltban problémát okozott a vendéglátó egységek árképzése, ugyanis az a hír járta, hogy mind a kínai, mind a külföldi turisták jóval magasabb számlát fizettek, mint amekkorát fogyasztásuk indokolt volna. Azóta a sikeres közbelépésnek köszönhetően már nem kell ettől tartanunk.

Sanyában érdemes a városnézésre is időt szánni. Kezdésnek például tökéletes a 108 méter magas Guanyin Buddha szobor, közvetlenül a vízparton. Pihenésképp pedig ellátogathatunk a város egyik legszebb strandjára, a Yalong öbölbe.