Untitled-1

Sencsen: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

További ajánlataink repülőjegye mellé

Irány Sencsen!

Ha egy olyan úti célra vágyik, ahol a modernitás és a gyors fejlődés találkozik a lenyűgöző kulturális látnivalókkal, Shenzhen az ideális úti cél. Ez a dinamikus metropolisz Kína délkeleti partján, Hong-Kong szomszédságában található, és az elmúlt évtizedekben az ország egyik leginnovatívabb és leggyorsabban fejlődő városává vált.

A legjobb időszak a látogatásra tavasszal és ősszel van, amikor az időjárás kellemes és a turisták száma is kevesebb. Shenzhen könnyen elérhető a Shenzhen Bao`an Nemzetközi Repülőtéren keresztül, amely közvetlen járatokat kínál a világ számos nagyvárosába. A város jól kapcsolódik Kína gyorsvasúti hálózatához is. Shenzhen kiváló tömegközlekedési hálózattal rendelkezik, beleértve a metrót, buszokat és taxikat.

Látnivalók: 

A Window of the World egy lenyűgöző park, amely a világ híres nevezetességeinek miniatűr másolatait mutatja be. Itt egy nap alatt bejárhatja az Eiffel-tornyot, a Párizsi Diadalívet, a Sidney Operaházat és még sok más ikonikus épületet. A park szórakoztató és oktató jellegű, minden korosztály számára élvezetes.

A Splendid China Folk Village két részből áll: a Splendid China Miniature Parkból és a China Folk Culture Villages-ból. Az előbbi Kína híres látnivalóinak miniatűr másolatait mutatja be, míg az utóbbi a kínai népi kultúra és hagyományok bemutatására koncentrál. Ez az ideális hely a kínai történelem és kultúra felfedezésére.

Az OCT Loft Creative Culture Park egy korábbi ipari terület, amely mára a művészetek, a design és a kreativitás központjává vált. A park tele van galériákkal, művészeti kiállításokkal, kávézókkal és stúdiókkal. Itt felfedezheti a helyi és nemzetközi művészek munkáit is.

A Shenzhen Museum egy kiváló hely, hogy megismerje a város történelmét és fejlődését. A múzeum különböző kiállításai bemutatják a város régészeti leleteit, a helyi népi kultúrát és a modern Shenzhen fejlődésének történetét. Egy látogatás a múzeumban betekintést nyújt a város gyors növekedésének hátterébe.

A város gazdag gasztronómiai kínálata minden ízlést kielégít. Próbálja ki a helyi specialitásokat, mint a "Cantonese dim sum", a "Chaozhou hot pot" és a friss tengeri ételek. A Dongmen Food Street különösen népszerű a helyiek és a turisták körében, ahol számtalan étterem és utcai árus kínál finomabbnál finomabb falatokat.

Shenzhen egy izgalmas és pezsgő város, amely minden utazó számára tartogat valami különlegeset. Legyen szó modern építészeti csodákról, kulturális élményekről vagy kulináris kalandokról, Shenzhen garantáltan lenyűgözi és felejthetetlen élményekkel gazdagítja. Ne hagyja ki ezt a vibráló várost Kína déli részén!