Wroclaw

Budapestről: 42 400 Ft-tól

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalÚti célok LengyelországWroclaw

A legolcsóbb repülőjegyek
Budapest - Wroclaw útvonalra

legjobb ár : 42 600 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
LOT Polish Airlines
nov. 15.
nov. 17.
42 600 Ft
LOT Polish Airlines
nov. 14.
nov. 17.
51 234 Ft
KLM Royal Dutch Airlines
nov. 11.
nov. 13.
90 700 Ft
LOT Polish Airlines
nov. 6.
nov. 8.
94 500 Ft
legjobb ár : 42 400 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
LOT Polish Airlines
dec. 13.
dec. 15.
42 400 Ft
LOT Polish Airlines
dec. 27.
dec. 29.
42 600 Ft
LOT Polish Airlines
dec. 2.
dec. 6.
50 200 Ft
legjobb ár : 172 000 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
Lufthansa
ápr. 22.
ápr. 23.
172 000 Ft
legjobb ár : 60 200 Ft
 
Odaút
Visszaút
Ár
LOT Polish Airlines
máj. 20.
máj. 23.
60 200 Ft
A fenti árak a látogatóink által az elmúlt 15 napban futtatott keresésekből származnak. A jegyárak változásai miatt elképzelhető, hogy egy most indított keresés eltérő árakat eredményez.

A magyarok általában nem merészkednek tovább Krakkónál, pedig számos gyönyörű, és gazdag történelmű város található még Dél-Lengyelországban.

Wroclaw olyan város, ahol idegenvezetőink apró törpék. A városban minden műemléknél találkoztunk velük és nehéz eldönteni, hogy hová nézzünk, a történelmi gyönyörű műemlékekre, vagy keressük inkább a törpéket. 2016-ban a várost Európa Kulturális Fővárosává is választották. Érdemes eljönni meglátogatni, minden egyéb európai városnál olcsóbban lehet imegsmerni a helyi kultúrát.

Wrocławot, Alsó-Szilézia központját nem véletlenül tartják az egyik legszebb városnak. Az Odera-folyó partján kiépült várost 12 kis sziget alkotja, melyeket 130 híd kapcsol össze, a folyóparti parkok, az építészeten érezhető cseh, osztrák és porosz hatás, a szép egyházi épületek miatt a turisták kezdik újra felfedezni maguknak Lengyelország egyik elfeledett gyöngyszemét.

A belváros még hétfő éjjel is tele van élettel - köszönhetően a Wroclaw egyetemein tanuló, több tízezer fiatalnak. A városházától sétatávolságnyira több mint 200 étterem, kocsma bár és szórakozóhely van. Wroclaw igazi specialitásai a pincekocsmák. A belváros kereskedőházai alatt csodálatos, csúcsíves, téglaépítésű pincék vannak. A több mint ötszáz éves pincékbe számos kocsma és étterem települt. A városháza alattiban még sört is főznek.

Wroclaw, Lengyelország

A Dóm-szigeten áll Wroclaw háromhajós székesegyháza, mely a város első téglaépülete volt. A legfőbb attrakciója a tornyából nyíló panoráma, amihez nem kell gyalog leküzdeni a 91 m-es magasságot, mert lift viszi fel a látogatókat.

Wroclaw központi teréről rácsodálkozunk a város szépségére. A Rynek nemcsak földrajzilag fekszik a város központjában, de minden értelemben ez Wroclaw szíve. Kialakítását a 13. században kezdték meg, miután a tatárok a földdel tették egyenlővé a települést. Az azóta eltelt évszázadok során a tér mindvégig megőrizte eredeti alakját és méreteit, a körülötte álló épületek a folyamatos felújítások következtében többféle stílust vonultatnak fel. Rynek még sohasem ragyogott olyan szépen, mint napjainkban.

Wroclaw legrégebbi parkja 110 hektáron terül el, magában foglalva az Odera mindkét partját. A park fő attrakciója az 1913-ban létrehozott Japán Kert, melyet a japán kultúra megszállott rajongója, Fritz von Hochberg gróf építtetett a híres japán kertésszel, Mankichi Araival.

 

Szállásfoglalás Wroclaw városába
Advertisement

Légitársaságok átszállásos járattal Budapestről Wroclaw városába

LOT | Austrian Airlines | Lufthansa | KLM | Air France | Eurowings | SWISS | Alitalia | Czech Airlines | Brussels Airlines |

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom