Untitled-1

Torino: repülőjegy árak

Látogatóink ezeket az időpontokat keresték az elmúlt napokban

Repülőjegy árak trendmutatója

Keresések száma Budapest - Torino útvonalon

Átlagárak Budapest - Torino útvonalon havi bontásban

Budapest - Torino útvonal legnépszerűbb légitársaságai

Irány Torino!

Torino egy igazi kincsesbánya azoknak, akik szeretik az élet élvezetét, a történelmet és a finom ételeket. A város történelme egészen az ókori időkig nyúlik vissza, de leginkább a századfordulón vált ismertté a Savoy-ház régi székhelyeként.

Az egyik legimpozánsabb látnivaló a Piazza Castello, ahol a Palazzo Madama és a Palazzo Reale található. Ezek a gyönyörű épületek lenyűgöző példái az olasz barokk stílusnak és az uralkodói pompának. Ne hagyja ki a Mole Antonelliana-t sem, amely Torino jelképévé vált, és otthont ad a Nemzeti Film Múzeumnak. Torino pezsgő kulturális élettel is rendelkezik. A város számos múzeummal, galériával és művészeti kiállítással büszkélkedhet, amelyek megismertetik a látogatókat az olasz művészet és kultúra gazdagságával. Érdemes ellátogatni a Torino Egyetem Bibliotékájába is, amely az egyik legnagyobb és legrégebbi egyetemi könyvtár Európában. 

A gasztronómiai élvezetek terén Torino verhetetlen! Fedezze fel az olasz kávékultúrát egy autentikus kávéházban, és kóstolja meg az isteni gianduja csokoládét, amely a városból származik. Ha szereti az olasz konyhát, ne hagyja ki az agnolotti vagy a ravioli delikáteszeket, amelyeket friss, helyi alapanyagokból készítenek el. Az édesszájúaknak pedig az "egész életen át tartó szerelemnek" nevezett Tiramisu sem maradhat ki a listáról.

Torino igazi sportos város, és egyben a híres Juventus labdarúgócsapat otthona is. Ha azonban nem érdekli a futball, akkor sem kell aggódnia, mivel a város környékén számos gyönyörű park és erdő várja a természet szerelmeseit. Látogasson el a közelben lévő Alpokba, ahol túrázhat, síelhet vagy csak gyönyörködhet a hegyi panorámában. A város közelében lévő Langhe tartományban pedig a borok és a finom ételek kedvelői találhatnak kedvelt helyeket.

Torino egy olyan város, amely az észak-olasz kultúra, történelem és gasztronómia központjaként várja a látogatókat. Fedezze fel a reneszánsz és a modernség ötvözetét, sétáljon a történelmi utcákon, kóstolja meg a finom olasz ételeket és élvezze a város nyújtotta gazdag kulturális életet. Torino garantáltan egy emlékezetes utazás lesz az életében!