{* *} {* *} Untitled-1

Napsütéses úti célok télen is

2016. december 14.

Ha már most unja a hideget, jó hírünk van! Elhoztunk Önnek pár nagyszerű napsütötte úti célt.

MÁLTA

Alig kétórányi repülőút megtétele után egy különleges világban találjuk magunkat, a Földközi-tenger szívében. Málta amilyen kicsi, épp olyan gazdag látnivalókban, programokban, vendégszeretetben. Több mint 7000 éves történelme, rengeteg építészeti és kulturális emléke, tradicionális fesztái nem okoznak csalódást az ide utazóknak. A mesés szigetország a Földközi-tenger középső részén helyezkedik el, csekély 1350 km-re tőlünk, így még nem is kell sokat utaznunk a napsütéses pihenéshez.

Málta repülőjegy - repjegy.hu

>> További információ és repülőjegy-foglalás

 

LARNACA

Ciprus szigetén, a csodás tengerpartok és a vendégszerető helyiek jelentik a garanciát egy felejthetetlen utazásra! Ha Larnacára utazik, nem csodálkoznánk azon, ha ott is szeretne maradni. Nem Ön lenne az első, a mitológia szerint Aphrodité Ciprus délnyugati partján lépett ki a tengerből, és annyira megtetszett neki, hogy itt is maradt. Larnacai utazása alatt próbálja ki a ciprusi konyha különleges mediterrán jellegű, de közel-keleti fűszerezésű ételeit.

Larnaca repülőjegy - repjegy.hu

>> További információ és repülőjegy-foglalás

 

MALAGA

A Costa del Sol fővárosa sokszínű úti cél. A természet szerelmesei megcsodálhatják a botanikus kertet, a történelem iránt érdeklődők pedig meglátogathatják az Alcazaba mór erődítményt, mely a XI. század óta része a világunknak. Azonban ezzel még nincs vége a látnivalók sorának, hiszen találunk a városban római színházat, várat és minden jót kínáló piacot is. A számtalan látványosság mellett szinte meg is feledkezhetünk az egyik legnagyobbról – a szikrázó kék tengerről, mely átkarolja a várost.

Malaga repülőjegy - repjegy.hu

>> További információ és repülőjegy-foglalás

 

GRAN CANARIA

A Kanári-szigetek névadó tagja, Afrika partjaitól kb. 200 km-re található. „Kis kontinensnek” is hívják hihetetlen változatosságú természeti szépségei miatt, hiszen itt a sivatagi homokdűnéktől, a kanyonokon és hegyeken át, csodás öblöket és napfényes tengerpartot is találunk.
A strandolni vágyók közkedvelt úti célja, de a sziget kulturális értékei is megérnek egy utazást! Gran Canaria fesztiválokkal teli sziget, az év szinte minden hetén történik valami. Megúszhatatlan, hogy utazása alatt bele ne keveredjen valami utcai ünneplő forgatagba.

Gran Canaria repülőjegy - repjegy.hu

>> További információ és repülőjegy-foglalás

 

TEL AVIV

Tel Aviv egy fiatal városnak számít Izraelben, kevesebb történelmi látványossággal, de annál több kulturális élettel várja látogatóit. A Földközi-tenger partján fekvő, gyönyörű és hosszú strandszakasszal rendelkező várostól joggal várhatunk el strandolási lehetőséget, amit természetesen Tel Aviv-ban meg is kapunk. Rengeteg hely közül választhatunk a napozáshoz, de a legszebb  mind közül a Gordon Beach, ahol hosszú kilométereken át sétálhatunk a fehér homokban a tenger mellett. Persze Tel Aviv nemcsak a strandolni vágyók igényeit elégíti ki. Ez a modern város, pezsgő éjszakai élet, izgalmas kulturális-, zenei- és művészeti programok szülőhelye. Unatkozni biztosan nem fog, aki ide látogat.

Tel Aviv repülőjegy - repjegy.hu

>> További információ és repülőjegy-foglalás

 

TENERIFE

A Kanári-szigetek legnagyobbika, Tenerife izgalmas úti cél. Első sorban gyönyörű partjai és strandjai vonzzák a turistákat. De az sem marad hoppon, aki az utazás során aktívabb pihenésre vágyik, hisz a sziget és városai számos látnivalóval szolgálnak. Ráadásul még remek túrázási és búvárkodási lehetőségeket is kínál!

Tenerife repülőjegy - repjegy.hu

>> További információ és repülőjegy-foglalás

Ha kedvet kapott egy felejthetetlen napsütéses utazáshoz, foglalja le repjegyét most és repüljön télből a nyárba!


További híreink

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.

AirBaltic kedvezmények Finnország és a Baltikum városaiba

Hírek <p>Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!</p>

Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

Hírek <p>A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.</p>

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.