Untitled-1

Sűríti Budapest-Toronto járatait az Air Canada Rouge

2017. május 10.

Még el sem indultak a nyári járatok, de az Air Canada Rouge máris közölte: a nagy érdeklődésre tekintettel elindítja heti hatodik járatát is idén nyáron Budapestre.


Közvetlen járattal Torontóba Budapestről!

A 2017-es nyári szezonban már pénteki napokon is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai Toronto Pearson International Airport és a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

Idén, az eddiginél korábban, már május 20-án érkezik az első járat és eleinte heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton fog közlekedni. A nyári csúcsidőben, ami az Air Canada Rouge esetében a június 21-től szeptember 19-ig tartó időszakot jelenti, hétfő kivételével a hét minden napján lesz Toronto-Budapest járat. A mostani bejelentéssel további 7 300 férőhely jelenik meg ezen az útvonalon, amely egyúttal az Egyesült Államok számos nagyvárosába is kínál átszállási lehetőséget Torontón keresztül.

Az Air Canada Rouge a Toronto-Budapest járaton a Boeing 767-300ER típusú repülőgépet állítja szolgálatba, amelynek fedélzetén, egy-egy járaton 24 business osztályú és 256 turista osztályú hely lesz elérhető. A légitáőrsaság gépei egészen 2017. október 15-ig fognak közlekedni Budapest és Toronto között.

 

Közvetlen járattal Torontóba az Air Canada Rouge légitársasággal - repjegy.hu


Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Air Canada légitársaság: hasznos tudnivalók, poggyász-információk, utasértékelések

and gt; and gt; Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek,  repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

and gt; and gt; Kanadai úti célok és repülőjegy-foglalás

and gt; and gt; Amerikai Egyesült Államok: úti célok és repülőjegy-foglalás

 

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.