Untitled-1

Sűríti Budapest-Toronto járatait az Air Canada Rouge

2017. május 10.

Még el sem indultak a nyári járatok, de az Air Canada Rouge máris közölte: a nagy érdeklődésre tekintettel elindítja heti hatodik járatát is idén nyáron Budapestre.


Közvetlen járattal Torontóba Budapestről!

A 2017-es nyári szezonban már pénteki napokon is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai Toronto Pearson International Airport és a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

Idén, az eddiginél korábban, már május 20-án érkezik az első járat és eleinte heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton fog közlekedni. A nyári csúcsidőben, ami az Air Canada Rouge esetében a június 21-től szeptember 19-ig tartó időszakot jelenti, hétfő kivételével a hét minden napján lesz Toronto-Budapest járat. A mostani bejelentéssel további 7 300 férőhely jelenik meg ezen az útvonalon, amely egyúttal az Egyesült Államok számos nagyvárosába is kínál átszállási lehetőséget Torontón keresztül.

Az Air Canada Rouge a Toronto-Budapest járaton a Boeing 767-300ER típusú repülőgépet állítja szolgálatba, amelynek fedélzetén, egy-egy járaton 24 business osztályú és 256 turista osztályú hely lesz elérhető. A légitáőrsaság gépei egészen 2017. október 15-ig fognak közlekedni Budapest és Toronto között.

 

Közvetlen járattal Torontóba az Air Canada Rouge légitársasággal - repjegy.hu


Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Air Canada légitársaság: hasznos tudnivalók, poggyász-információk, utasértékelések

and gt; and gt; Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek,  repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

and gt; and gt; Kanadai úti célok és repülőjegy-foglalás

and gt; and gt; Amerikai Egyesült Államok: úti célok és repülőjegy-foglalás

 

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!