Sűríti Budapest-Toronto járatait az Air Canada Rouge

2017. május 10.

Még el sem indultak a nyári járatok, de az Air Canada Rouge máris közölte: a nagy érdeklődésre tekintettel elindítja heti hatodik járatát is idén nyáron Budapestre.


Közvetlen járattal Torontóba Budapestről!

A 2017-es nyári szezonban már pénteki napokon is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai Toronto Pearson International Airport és a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

Idén, az eddiginél korábban, már május 20-án érkezik az első járat és eleinte heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton fog közlekedni. A nyári csúcsidőben, ami az Air Canada Rouge esetében a június 21-től szeptember 19-ig tartó időszakot jelenti, hétfő kivételével a hét minden napján lesz Toronto-Budapest járat. A mostani bejelentéssel további 7 300 férőhely jelenik meg ezen az útvonalon, amely egyúttal az Egyesült Államok számos nagyvárosába is kínál átszállási lehetőséget Torontón keresztül.

Az Air Canada Rouge a Toronto-Budapest járaton a Boeing 767-300ER típusú repülőgépet állítja szolgálatba, amelynek fedélzetén, egy-egy járaton 24 business osztályú és 256 turista osztályú hely lesz elérhető. A légitáőrsaság gépei egészen 2017. október 15-ig fognak közlekedni Budapest és Toronto között.

 

Közvetlen járattal Torontóba az Air Canada Rouge légitársasággal - repjegy.hu


Kapcsolódó tartalmak:

>> Air Canada légitársaság: hasznos tudnivalók, poggyász-információk, utasértékelések

>> Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek,  repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

>> Kanadai úti célok és repülőjegy-foglalás

>> Amerikai Egyesült Államok: úti célok és repülőjegy-foglalás

 

További híreink

Így érintik a KLM járatokat az újabb holland korlátozások

Hírek <p>2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.</p>

2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

Hírek <p>Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.</p>

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!