Untitled-1 hotel

Játsszon velünk! Rigai látogatást nyerhet! - lezárult

2017. július 4.

Nyereményjátékunk véget ért. Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt.


Az airBaltic és a repjegy.hu közös nyereményjátékának sorsolásán a szerencse Pokoraczki Anita nevű játékosunknak kedvezett!

Nyereménye:
2 db repülőjegy Budapest-Riga útvonalra (oda-vissza), az airBaltic légitársaság járataira, turista osztályon és 2 éjszaka szállás Rigában, kétágyas szobában, reggelis ellátással.

A nyertesnek gratulálunk, minden játékosunknak köszönjük a részvételt!

Ha nem szeretne lemaradni következő nyereményjátékunkról kövesse a repjegy.hu facebook oldalát, ahol a nyereményjátékok mellett repülőjegy akciókkal és hasznos információkkal, érdekességekkel várjuk a repülés világából.

 

Próbáljon szerencsét az airBaltic és a repjegy.hu közös nyereményjátékán, és kétszemélyes utazást nyerhet Rigába, repülővel, 2 éjszaka szállással! 

Válaszoljon helyesen a nyereményjátékunk három kérdésre, és kis szerencsével Öné lehet nyereményjátékunk fődíja,

kétszemélyes látogatás Rigába!

A nyereményút tartalma: 2 db Budapest-Riga-Budapest repülőjegy az airBaltic légitársaság jóvoltából, és 2 éjszaka szállás a Live Riga felajánlásával.


A nyereményjáték időtartama: 2017. július 5-16.

Sorsolás időpontja: 2017. július 18.

 


A nyereményjáték támogatói:

airBaltic

 

Live Riga


Kapcsolódó oldalak:

>> Mit érdemes tudni az airBaltic légitársaságról

>> Riga: utazási információk, repülőjegy-árak, látnivalók

>> A nyereményjáték részvételi feltételei

További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.