Athéni járatot indít a Wizz Air

2017. október 16.

2018. március 25-től szélesedik a Budapest és Athén között közlekedő járatok választéka. Ugyanis a Wizz Air is felvette Athént a Budapestről elérhető útvonalhálózatába.

Athén a nyugati civilizáció bölcsőjeként és Európa egyik legnagyobb történelmi jelentőségű városaként páratlanul gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet, egyúttal igazi lüktető nagyvárosként modern pezsgésével is egész évben lenyűgözi a látogatókat.

A legújabb Wizz Air járat március 25-től közlekedik

Kezdetben hetente négy indulással, majd szeptembertől naponta. 2018. szeptember 17-ig hétfőnként, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként, szeptember 17-től pedig minden nap közlekednek majd az athéni járatok.

Athénnal együtt a Wizz Air budapesti hálózata már 68 járatot számlál, ezáltal a budapesti kínálat a legváltozatosabb a légitársaság egész hálózatában. A debreceni repülőtérről üzemeltetett járatokkal együtt pedig összesen 75 útvonalat kínál Magyarországról a fapados légitársaság.

A Wizz Air új athéni járata, már foglalható a repjegy.hu foglalási rendszerében! hasonlítsa össze a légitársaságok ajánlatait, és válassza ki a legjobbat!

Athéni járatot indít a Wizz Air - repjegy.hu

Kapcsolódó tartalmak:

>> Wizz Air légitársaság: repült útvonalak, poggyász és check-in információk, utasértékelések, repülőjegy foglalás

>> Görögország, Athén: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

>> Októbertől ingyenes lesz a nagyméretű kézipoggyász a Wizz Air járatokon

További híreink

Így érintik a KLM járatokat az újabb holland korlátozások

Hírek <p>2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.</p>

2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

Hírek <p>Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.</p>

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!