Kedves Utasaink!
Nyitvatartásunk a szombati rendkívüli munkanapon az alábbiak szerint alakul:
Irodai személyes ügyintézés: December 15. szombat: 9.00 – 14.00
Telefonos ügyintézés: December 15. szombat: 8.00 – 16.00

Szélestörzsű Airbus 330-as géppel bővül a QR flotta Budapest és Doha között
FőoldalHírek Szélestörzsű Airbus 330-as géppel bővül a QR flotta Budapest és Doha között

Szélestörzsű Airbus 330-as géppel bővül a QR flotta Budapest és Doha között

2018. január 12.

A Qatar Airways idén augusztustól A330-as repülőgépet is üzemeltet Budapest és Doha között.

Az Airbus A330 megkétszerezi a kapaciást

Az országba irányuló és onnan induló utazások iránti kereslet növekedése, valamint a légitársaság magyar piac iránti elkötelezettsége eredménye, hogy az új Airbus A330 a napi két járat egyikeként teljesít majd szolgálatot Budapest és Doha között.

Az Airbus A330-as géptípus menetrendbe állítása több mint 53 %-os kapacitásnövekedést jelent a jelenlegi napi két A320-as járat kapacitásához viszonyítva, hiszen az Airbus A320 gép 144 ülése helyett 272 férőhelyet kínál a légitársaság ezen a frekvencián. További jó hír az utazóknak, hogy már áprilistól a második gépet A320-ról A321-re cseréli a légitársaság, köszönhetően a megnövekedett igényeknek.

Qatar Airways

Kényelmesebb belső tér 

Az A330-as Business osztályán az ülések 180 fokban dönthetőek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét, illetve hatféleképpen állítható fejtámlával, négyirányú állítható deréktámasszal, különféle személyes tárolórekeszekkel, illetve elválasztókkal friss, modern stílusban szolgálják az utasok kényelmét.

Az ülések PC-teljesítményt, USB-portokat és intelligens eszközök csatlakoztatását is kínálják. Ezen felül a kabinban 40 cm-es intelligens monitorok és érintőképernyős távirányító készülékek is rendelkezésre állnak, és több mint 3000 féle szórakozási program nyújt szórakozási lehetőséget a repülés időtartama alatt. Az A330-as repülőgép fedélzetén lehetőség van internetezésre, illetve SMS és MMS üzenetek küldésére és fogadására. Ezek a funkciók összhangban vannak a Qatar Airways hosszú távú útvonalain közlekedő szélestörzsű gépeinek komfortjával.

A turista osztályú ülőhelyek nagyobb kényelmet és nagyobb személyes teret biztosítanak, és minden ülés rendelkezik beépített 27 cm-es monitorral ás távirányítóval.

Hamad Nemzetközi Repülőtér

A Budapestről induló napi járatok a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren keresztül kényelmes, akár pár órás átszállási idővel kapcsolódnak a Qatar Airways globális hálózatának kedvelt üzleti és szabadidős célállomásaihoz. 

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Qatar Airways légitársaság: repült útvonalak, hasznos tudnivalók, poggyász és check-in információk, utasértékelések

>> Új egzotikus úti célok a Qatar Airways hálózatában: Chiang Mai és Penang

>> Egzotikus úti célok - fedezze fel a világ legizgalmasabb helyeit!

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!