Debrecenben bővít a Wizz Air

2018. május 14.

Hét új járatot indít a Debrecenből a Wizz Air

A magyar hátterű légitársaság egy újabb Airbus A320-as repülőgépet telepít Debrecenbe és hét új járatot indít a kelet-magyarországi városból.

A Wizz Air 2012-ben indította első járatát a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről. A ma bejelentett bővítéssel a Wizz Air befektetése debreceni bázisán 200 millió dollár fölé emelkedik, és 2019-re közel 600 000 ülőhelyet kínál 11 országba közlekedő 14 járatán.

Wizz Air útvonalak

December közepétől induló járatok:

Március végétől induló járatok:

A társaság tavaly december közepén indította el közvetlen járatát Moszkvába, a WizzAir emellett Londonba, Tel-Avivba, Malmöbe, Eindhovenbe, Milánóba és Párizsba is repül a második legnagyobb magyar városból. 

Debrecen belváros

A Wizz legnépszerűbb debreceni járatainak gyakorisága is megemelkedik: Tel-Avivba és Párizs Beauvais-ra is hetente 2 helyett 3 járat fog indulni, így 2019-ben hetente 16-tal több Wizz-járat repül majd Debrecenből.

A bázis bővítését követően két modern repülőgépével a Wizz Air több mint 70 helyi közvetlen munkavállalót foglalkoztat majd Debrecenben, és a következő debreceni toborzásra már májusban sor kerül.

Az idei év kezdete óta már 97 000 utas vette igénybe a Wizz Air szolgáltatásait a debreceni útvonalakon, ami több mint 24 százalékos növekedést jelent az előző év hasonló időszakához képest.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Elindult a Budapest-Athén közvetlen Wizz Air járat

>> Rekord utasforgalom a Debreceni Repülőtéren

>> Wizz Air légitársaság: repült útvonalak, poggyász és check-in információk, utasértékelések, repülőjegy foglalás

További híreink

Új tengerparti járatok a Ryanair kínálatában

Hírek <p><span>Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.</span></p>

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.

Újra indul júniusban az Air Baltic járata Budapest és Riga között - a Ryanair is rácsatlakozik az úti célra

Hírek <p>Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.</p>

Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Kialakult az Air France nyári menetrendje

Hírek <p>Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.</p>

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.