Az UIA napi kétszer fog járni Budapest és Kijev között
FőoldalHírek Az UIA napi kétszer fog járni Budapest és Kijev között

Az UIA napi kétszer fog járni Budapest és Kijev között

2018. szeptember 19.

Növeli budapesti járatainak számát a Ukraine International Airlines: 2019. március 31-től már napi 2 járat lesz elérhető Budapest és Kijev között!

A légitársaság 2017. június 15-én indította el első közvetlen járatát Budapest és Kijev között, ami a mai napig is közlekedik a két főváros között. Az utakat egy Boeing 737-800 típusú géppel teljesíti a légitársaság, mely 183 ülést kínál az utazóközönség részére.

Az ukrán nemzeti légitársaság bejelentése szerint, 2019. március 31-től, a nyári menetrend kezdetétől napi egy helyett már napi két járatot fog üzemeltetni Budapest és Kijev között. Így jövőre már heti tizennégy UIA járat lesz elérhető a Liszt Ferenc reptérről.

Az UIA napi két járatot fog közlekedtetni Budapest és Kijev között

A járatok helyi idő szerint 20.00-kor indulnak el Kijevből, majd 2 órányi repülőút után, 21.00-kor érkezik meg Budapestre. 5.45-kor indulnak vissza a gépek Kijevbe, és helyi idő szerint 8.10-kor fognak megérkezni a járatok.

Nemcsak Budapesten bővít a UIA: 2019 nyarán bővíti jelenlétét Dél-Kelet Európában is, SzófiábaBukarestbe és Izmirbe is új járatok indulnak Kijevből.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerkedjen meg közelebbről az Ukraine International Airlines-szal

>> Járatszámot növelne az UIA Budapest és Kijev között

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!