Az UIA napi kétszer fog járni Budapest és Kijev között

2018. szeptember 19.

Növeli budapesti járatainak számát a Ukraine International Airlines: 2019. március 31-től már napi 2 járat lesz elérhető Budapest és Kijev között!

A légitársaság 2017. június 15-én indította el első közvetlen járatát Budapest és Kijev között, ami a mai napig is közlekedik a két főváros között. Az utakat egy Boeing 737-800 típusú géppel teljesíti a légitársaság, mely 183 ülést kínál az utazóközönség részére.

Az ukrán nemzeti légitársaság bejelentése szerint, 2019. március 31-től, a nyári menetrend kezdetétől napi egy helyett már napi két járatot fog üzemeltetni Budapest és Kijev között. Így jövőre már heti tizennégy UIA járat lesz elérhető a Liszt Ferenc reptérről.

Az UIA napi két járatot fog közlekedtetni Budapest és Kijev között

A járatok helyi idő szerint 20.00-kor indulnak el Kijevből, majd 2 órányi repülőút után, 21.00-kor érkezik meg Budapestre. 5.45-kor indulnak vissza a gépek Kijevbe, és helyi idő szerint 8.10-kor fognak megérkezni a járatok.

Nemcsak Budapesten bővít a UIA: 2019 nyarán bővíti jelenlétét Dél-Kelet Európában is, SzófiábaBukarestbe és Izmirbe is új járatok indulnak Kijevből.

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerkedjen meg közelebbről az Ukraine International Airlines-szal

>> Járatszámot növelne az UIA Budapest és Kijev között

További híreink

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek