Járatszámot növelne az UIA a Budapest-Kijev útvonalon
FőoldalHírek Járatszámot növelne az UIA a Budapest-Kijev útvonalon

Járatszámot növelne az UIA a Budapest-Kijev útvonalon

2018. március 7.

Ukrajna nemzeti légitársasága, az Ukraine International Airlines komoly járatszám növekedést szeretne elérni az ide évben, melynek hatására akár meg is duplázódhatnak a járatok Budapest és Kijev között.

Többször utazhatunk Kijevbe

Az ukrán polgári légiközlekedést figyelő hatóság idei évben tartott közgyülésének összefoglalójából kiderült, javaslatuk szerint az UIA-nak járatszám növelésre kéne törekednie.

Az összefoglaló több városra is kitér, ahol a hatóság véleménye szerint magasabb járatszámon kéne működnie az ukrán légitársaságnak, például Rigában, Varsóban, Sirázban vagy éppen Budapesten.

Jelenleg Budapest és Kijev között 7 járat közlekedik egy héten, az összefoglaló tanúlsága szerint ezt a számot 9-re emelné a felügyelő hatóság.

Ukraine International Airlines

Korábban napvilágot láttak olyan hírek is, hogy a napi 1 járat indítását napi 2 járat indítása váltaná fel, ezzel megduplázva, 14-re emelve a Budapest-Kijev járatszámot.

Arról nem sikerült információt szerezni az összefoglalóból, hogy mikorra várható a járatszámok növekedése, milyen napokon lesznek elérhetőek az új járatok illetve, hogy milyen időpontban fognak közlekedni.

Addig is, amíg nem érkeznek további információk a járatszám bővítéssel kapcsolatban, böngésszen oldalunkon és tervezze meg utazását Kijevbe az utazás tervező segítségével.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tekintse meg a legjobb repjegy árakat Ukrajnába

>> Tekintse meg az Ukraine International Airlines bemutatkozását és járatait

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!