Budapest és Tbiliszi között indít új járatot a MyWay légitársaság

2018. szeptember 18.

Az új járat 2018. október 28-tól fog közlekedni a két főváros között, hetente 3 alkalommal.

A tavaly alapított grúz légitársaság új közvetlen járatot nyit Tbiliszi és Budapest között. A MyWay-nek a budapesti lesz a második európai célállomása, jelenleg Athénba közlekednek még.

A közlemény szerint a MyWay repülőgépei október 28-tól hetente két alkalommal repülnek majd Budapestre, november 20-tól pedig a heti harmadik járat beindítását tervezi a cég. Az új járatot a légitársaság Boeing 737-800-as típusú repülőgépei fogják teljesíteni.

Grúzia fővárosa, Tbiliszi

Grúziába jelenleg a Wizz Air üzemeltet még járatokat Magyarországról. A magyar hátterű légitársaság hetente 3 alkalommal repül a Kutaiszi városába. Korábban a Wizz Air is tárgyalt a grúz főváros, Tbiliszi repülőterével egy esetleges járatnyitásról, de a légitársaság túl drágának találta a repteret, így nem tudtak megegyezni.

A Myway légitársaság új Budapest - Tbiliszi járatai hamarosan elérhetővé válnak a globális foglalási rendszerekben.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Grúzia, Tbiliszi: repülőjegy foglalás

További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.