A téli menetrendben is elérhető lesz San José a KLM légitársasággal

2018. október 11.

A KLM légitársaság heti három alkalommal indít járatokat a Costa Rica-i San Joséba a téli menetrend ideje alatt.

A Holland Királyi Légitársaság San Joséba tartó járatai a téli menetrendben is elérhetőek lesznek az utazóközönség részére. A járatok hetente három alkalommal indulnak majd Costa Rica fővárosába Amszterdamból.

Közvetlen járat San Joséba Amszterdamból a KLM légitársasággal

A KLM légitársaság tagja az Air France-KLM fúziónak, mely 2004-ben jött létre. Két központja az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle repülőtereken található. Járataival a világ számos pontjára el lehet jutni, hiszen közel 200 desztináció szerepel kínálatukban.

San José Costa Rica fővárosa, és egyben kulturális és gazdasági központja is az országnak. Napjaink egyik legnépszerűbb turista célpontja Közép-Amerikában.

San José – vagy ahogy a helyiek hívják, Chepe − egyik legszebb és legismertebb épülete a neo-klasszicista stílusú Teatro Nacional, azaz a nemzeti színház, amely a XIX. század végén épült, mikor a kávéexport virágát élte. A külsejét Beethoven és a spanyol drámaíró, Calderón de la Barca szobra, hallját és előadótermét pedig rengeteg gyönyörű festmény díszíti.

Costa Rica dúsgazdag növény- és állatvilágának „biztonságos” megfigyelésére a legalkalmasabb hely a Simón Bolívar állatkert, amelyre akár egy egész napot szánhatunk, főleg, ha gyerekkel látogatjuk meg. Semmiképpen se hagyjuk ki „San José tüdejét”, a La Sabana városi parkot, amely egy hatalmas zöld terület a központban, a lakók egyik kedvelt találkozási helye.

Costa Rica dúsgazdag növény- és állatvilággal rendelkezik

Kapcsolódó tartalmak:

>> Észak- és Közép-Amerika közkedvelt úti céljai

>> KLM légitársaság: népszerű úti célok, utas értékelések, poggyász infók

További híreink

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.