Áprilistól újra elindul az Air Canada Budapest-Toronto járata

2019. február 28.

A rövid téli pihenőt követően áprilisban visszatér az Air Canada Budapest-Toronto közvetlen járata. 

Az Air Canada, mely a világ egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb légitársasága hírében áll, tavaszi menetrendjében ismét szerepel a Budapest-Toronto közvetlen járat. 

A légitársaság a téli menetrendben megszűntette a közvetlen járatot, így 2018-ban utoljára november 10-én indult Air Canada gép Budapestről Torontóba. Április másodikától azonban ismét átszállás nélkül juthatunk majd el Budapestről Torontóba és fordítva. 

Június 18-tól egészen Szeptember 17-ig pedig naponta indulnak majd az Air Canada járatai, ami egy esetleges kanadai nyaralás megtervezését jelentősen megkönnyítheti majd. A szezon utolsó járata október 25-én indul, ezt követően ismét csak tavasszal tudunk majd a légitársaság járataival Torontóba utazni. 

Tudjon meg többet az Air Canada légitársaságról

torontói Pearson International Airport ráadásul kiváló csatlakozást nyújt. A repülőtérről közel 60 kanadai és ugyanennyi USA-beli úti cél érhető el, melyek között olyan népszerű városok is szerepelnek, mint CalgaryMontreálOttawa és Vancouver

Torontó a legendás Ontario-tó partján fekszik, tele van látnivalókkal és kulturális értékekkel. A várost június és szeptember között legérdemesebb meglátogatni, hiszen az átlagos hőmérséklet ilyenkor a legmagasabb, de ha nem bánjuk a pár fokkal hűvösebb időjárást sem, akkor akár már kora tavasszal is repülhetünk, megelőzve a többi turistát. 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tudjon meg többet az Air Canada légitársaságról

>> Egyszerűbben repülhetnek az USA-ba Torontón keresztül az Air Canadával

>> Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek, repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

További híreink

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.