Az Air Canada Budapest-Toronto közvetlen járata téli pihenőre megy
FőoldalHírek Az Air Canada Budapest-Toronto közvetlen járata téli pihenőre megy

Az Air Canada Budapest-Toronto közvetlen járata téli pihenőre megy

2018. szeptember 14.

Idén nyáron az Air Canada immáron harmadik alkalommal üzemeltetett közvetlen járatokat Budapest és Toronto között. A téli menetrendben azonban ideiglenesen megszűnik a közvetlen kapcsolat a két város között.

A világ egyik legmegbízhatóbb és biztonságosabb légitársasága, az Air Canada a téli menetrend idejére megszűnteti közvetlen járatait Budapestről Torontóba. Az utolsó közvetlen gép november 10-én fog indulni a kanadai fővárosba. Azonban aggodalomra semmi ok, mert az Air Canada újra el fogja indítani közvetlen járatait Torontóba 2019 Áprilisában.

A jelenlegi menetrendben a járatok 13:00-kor indulnak Budapestről, és még aznap, helyi idő szerint 16:40-kor érkeznek meg Toronto repülőterére.

Tudjon meg többet az Air Canada légitársaságról

A torontói Pearson International Airport kiváló csatlakozást nyújt olyan további városokba, mint péládul Calgary, Montreál, Ottawa és Vancouver. A reptéről 60 kanadai és közel 60 USA-beli úti cél érhető még el.

Toronto Kanada legnagyobb városa, egy multikulturális metropolisz, amely otthont ad közel 230 különféle nemzetiségnek. A városban közel 140 különböző nyelv keveredik, és olyan igalmas negyedek vannak egymás szomszédságában, mint a kínai negyed, a koreai negyed, vagy a portugál és az olasz negyed. A Torontóba látogató turisták rengeteg étterem, bár, boutique szállodák és bevásárlóközpontok közül válogathatnak.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Tudjon meg többet az Air Canada légitársaságról

>> Egyszerűbben repülhetnek az USA-ba Torontón keresztül az Air Canadával

>> Sűríti Budapest - Toronto járatait az Air Canada

további híreink

Repülőjegy keresés

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!