Egyszerűbben repülhetnek az USA-ba Torontón keresztül az Air Canadával

2017. május 23.

2017 május 19-től, Torontón keresztül, egyszerűbben repülhetnek az USA-ba a magyar állampolgárok.

Az Air Canada Rouge légitársaság utasainak okmány- és biztonsági ellenőrzését, szűrését már a budapesti repülőtéren elvégzik, ami jelentősen lerövidíti a várakozást az utasok számára a kanadai érkezéskor.

Ráadásul Toronto Pearson repülőterén az Egyesült Államokba tartó átszálló utasok átesnek az úgynevezett pre-clearance eljáráson, ami után már kényelmesen és gyorsan, a zöld folyosókon keresztül léphetnek be az Egyesült Államokba az ország repülőterein. Ez a gyorsított eljárás leginkább az USA-ba tartó utasoknak kedvez, akiknek így a 10 órás repülőút, majd egy átszállás után nem kell további hosszas sorban állásra számítaniuk az amerikai repülőtereken.

A Budapest és Toronto között heti hat alkalommal közlekedő Air Canada Rouge járatot Boeing 767-300ER típusú repülőgépek teljesítik. A szezonálisan üzemelő járat október 29-ig vár minden utast, aki kényelmesen szeretne eljutni Észak-Amerikába, a Karib-térségbe, Mexikóba vagy Latin-Amerikába, ahová szintén kínál átszállásokat az Air Canada Rouge.

Forrás: turizmus.com

Egyszerűbben repülhetnek az USA-ba Torontón keresztül az Air Canadával - repjegy.hu

 

Kapcsolódó tartalmak:

>> Sűríti Budapest-Toronto járatait az Air Canada Rouge

>> Air Canada légitársaság: hasznos tudnivalók, poggyász-információk, utasértékelések

>> Toronto, Kanada: legfőbb tudnivalók, nevezetességek,  repülőjegy árak, repülőjegy-foglalás

>> Kanadai úti célok és repülőjegy-foglalás

>> Amerikai Egyesült Államok: úti célok és repülőjegy-foglalás

 

További híreink

Új tengerparti járatok a Ryanair kínálatában

Hírek <p><span>Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.</span></p>

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.

Újra indul júniusban az Air Baltic járata Budapest és Riga között - a Ryanair is rácsatlakozik az úti célra

Hírek <p>Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.</p>

Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Kialakult az Air France nyári menetrendje

Hírek <p>Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.</p>

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.