Untitled-1 hotel

Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

2019. február 14.

A lengyel LOT légitársaság 2019. szeptember 2-án indítja első közvetlen járatait Brüsszelbe és Bukarestbe.

Folytatja a LOT lengyel légitársaság a bővítést új bázisán, Budapesten. A már korábban bejelentett Londonba és Delhibe tartó járatok mellett ősztől már Brüsszelbe és Bukarestbe is repülhetünk velük. 

Az előzetes tervek szerint a két, újonnan induló járat szeptember 2-án fog először indulni és hetente 12 alkalommal teszi majd meg az utat. 

Bukarest

A bukaresti járatok vasárnap kivételével minden délután 13 órakor indulnak majd Budapestről és helyi idő szerint 15:20-kor érkeznek meg. Vissza 16:05-kor indulnak és 16:30-kor landolnak. A másik járatpár pedig vasárnap helyett szombat kivételével közlekedik minden nap, ez 22:50.kor, késő este indul Budapestről és vasárnap éjjel érkezik meg 01:10-kor. Budapestre reggel hatkor indul vissza és már 06:25-kor landol is. 

Brüsszel

A brüsszeli járatok szintén vasárnap kivételével közlekednek, ezek hétfőtől-szombatig 7:10-kor indulnak Budapestről és 9:15-kor érkeznek a Zaventem Nemzetközi Repülőtérre. Legközelebb 10 órakor indulnak vissza Budapestre és 11:50-kor landolnak. Brüsszelbe is indulnak délutáni járatok, ezek csak szombatonként nem járnak, a többi napon 17:25-kor szállnak fel és 19:30-kor érkeznek meg a város repterére. Következő utukra 20:15-kor indulnak és 22:10-kor landolnak a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.

További híreink

Növekvő utazási kedv és milliárdos fejlesztések a Budapest Airportnál

Hírek <p>Emelkedő utasforgalomról, milliárdos infrastrukturális fejlesztéssorozatról és egy új tűzoltóautó beüzemeléséről adott hírt a Budapest Airport!</p>

Emelkedő utasforgalomról, milliárdos infrastrukturális fejlesztéssorozatról és egy új tűzoltóautó beüzemeléséről adott hírt a Budapest Airport!

A Wizz Air Madeirára indít közvetlen járatokat Budapestről

Hírek <p>Október 30-tól, a téli menetrendben hetente két közvetlen járatot is indít a Wizz Air Budapest és Madeira között.</p>

Október 30-tól, a téli menetrendben hetente két közvetlen járatot is indít a Wizz Air Budapest és Madeira között.

A Qatar Airways lett 2022 legjobb légitársasága

Hírek <p>Az Airlineratings.com oldal közzétette listáját az idei évben legjobban teljesítő légitársaságokról. </p>

Az Airlineratings.com oldal közzétette listáját az idei évben legjobban teljesítő légitársaságokról.