Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

2019. február 14.

A lengyel LOT légitársaság 2019. szeptember 2-án indítja első közvetlen járatait Brüsszelbe és Bukarestbe.

Folytatja a LOT lengyel légitársaság a bővítést új bázisán, Budapesten. A már korábban bejelentett Londonba és Delhibe tartó járatok mellett ősztől már Brüsszelbe és Bukarestbe is repülhetünk velük. 

Az előzetes tervek szerint a két, újonnan induló járat szeptember 2-án fog először indulni és hetente 12 alkalommal teszi majd meg az utat. 

Bukarest

A bukaresti járatok vasárnap kivételével minden délután 13 órakor indulnak majd Budapestről és helyi idő szerint 15:20-kor érkeznek meg. Vissza 16:05-kor indulnak és 16:30-kor landolnak. A másik járatpár pedig vasárnap helyett szombat kivételével közlekedik minden nap, ez 22:50.kor, késő este indul Budapestről és vasárnap éjjel érkezik meg 01:10-kor. Budapestre reggel hatkor indul vissza és már 06:25-kor landol is. 

Brüsszel

A brüsszeli járatok szintén vasárnap kivételével közlekednek, ezek hétfőtől-szombatig 7:10-kor indulnak Budapestről és 9:15-kor érkeznek a Zaventem Nemzetközi Repülőtérre. Legközelebb 10 órakor indulnak vissza Budapestre és 11:50-kor landolnak. Brüsszelbe is indulnak délutáni járatok, ezek csak szombatonként nem járnak, a többi napon 17:25-kor szállnak fel és 19:30-kor érkeznek meg a város repterére. Következő utukra 20:15-kor indulnak és 22:10-kor landolnak a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.

További híreink

Megújultunk!

Hírek

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.