Bukarestbe és Brüsszelbe indít új járatokat a LOT

2019. február 14.

A lengyel LOT légitársaság 2019. szeptember 2-án indítja első közvetlen járatait Brüsszelbe és Bukarestbe.

Folytatja a LOT lengyel légitársaság a bővítést új bázisán, Budapesten. A már korábban bejelentett Londonba és Delhibe tartó járatok mellett ősztől már Brüsszelbe és Bukarestbe is repülhetünk velük. 

Az előzetes tervek szerint a két, újonnan induló járat szeptember 2-án fog először indulni és hetente 12 alkalommal teszi majd meg az utat. 

Bukarest

A bukaresti járatok vasárnap kivételével minden délután 13 órakor indulnak majd Budapestről és helyi idő szerint 15:20-kor érkeznek meg. Vissza 16:05-kor indulnak és 16:30-kor landolnak. A másik járatpár pedig vasárnap helyett szombat kivételével közlekedik minden nap, ez 22:50.kor, késő este indul Budapestről és vasárnap éjjel érkezik meg 01:10-kor. Budapestre reggel hatkor indul vissza és már 06:25-kor landol is. 

Brüsszel

A brüsszeli járatok szintén vasárnap kivételével közlekednek, ezek hétfőtől-szombatig 7:10-kor indulnak Budapestről és 9:15-kor érkeznek a Zaventem Nemzetközi Repülőtérre. Legközelebb 10 órakor indulnak vissza Budapestre és 11:50-kor landolnak. Brüsszelbe is indulnak délutáni járatok, ezek csak szombatonként nem járnak, a többi napon 17:25-kor szállnak fel és 19:30-kor érkeznek meg a város repterére. Következő utukra 20:15-kor indulnak és 22:10-kor landolnak a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.

További híreink

Budapest Airport: elégedettek az utasok a fejlesztésekkel

Hírek <p>A Liszt Ferenc Repülőtér üzemeltetője értékelte az ASQ nemzetközi utaselégedettségi felmérés harmadik negyedéves eredményeit.</p>

A Liszt Ferenc Repülőtér üzemeltetője értékelte az ASQ nemzetközi utaselégedettségi felmérés harmadik negyedéves eredményeit.

Tavasztól fizetős a fedélzeti ellátás a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines járatain

Hírek <p>A Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines fizetőssé teszi a fedélzeten kínált ételeket és italokat a rövid- és középtávú járatok turista osztályán.</p>

A Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines fizetőssé teszi a fedélzeten kínált ételeket és italokat a rövid- és középtávú járatok turista osztályán.

A Wizz Air ismét elindítja szurkolói járatait a foci EB-re

Hírek <p>A Wizz Air szurkolói különjáratot fog indítani a jövő évi foci EB-re Budapestről és Debrecenből!</p>

A Wizz Air szurkolói különjáratot fog indítani a jövő évi foci EB-re Budapestről és Debrecenből!