Untitled-1

Megérkezett a 2019-ben induló új járatok listája

2019. január 18.

2018 mozgalmas év volt Magyarország számára, számtalan új városba utazhattunk közvetlenül, és egyre több és több légitársaság ajánlatai közül választhatunk. 2019 is hasonló újdonságokkal teli évnek ígérkezik, összegyűjtöttük milyen új desztinációkra számíthatunk.

Az elmúlt év rengeteg változást tartogatott, egész évben, sőt még decemberben is indultak új járatok, ezeket röviden összegezzük:

Debrecenből négy új városba indított járatokat a WizzAir: Dortmundba heti háromszor, Doncaster-SheffieldbeBázelbe és Barcelonába pedig heti kétszer repülhetünk a légitársasággal. 

Doncaster-Sheffield azonban nem csak Debrencenből, hanem a budapesti repülőtérről is elérhetővé vált, szintén a WizzAir járataival, innen a heti kettő helyett heti három gép indul. Emellett Ovda repülőtere is felkerült a WizzAir folyamatosan növekvő listájára, így azoknak is kedveznek, akik tervei között régóta szerepel Izrael.

A Ryanair is több új járattal büszkélkedhet, az év utolsó hónapjaitól már heti két alkalommal repülnek a jordán fővárosba, Ammánba, és Marseille francia kikötővárosba. 

Marseille

Az easyJet két angol nagyvárost tűzött ki a menetrendjére, London Southend repülőterére és Manchester városába indítottak szintén heti két járatot, ezek hétfőn és pénteken közlekednek. 

Azoknak pedig, akik Londonba utaznának, új lehetőségként a LOT Lengyel Légitársaság is indított járatokat, melyek hétfőtől-szombatig minden reggel és este közlekednek a két főváros között.

Ahogyan láthattuk, a 2018-as év igen mozgalmas volt és az eddigi hírek szerint 2019-ben is erre számíthatunk.

Debrecenből induló járatok listája idén is tovább fog bővülni: tavasztól heti kétszer utazhatunk a ciprusi Larnakára és Málta fővárosába, Vallettára, vasárnaponként pedig Palma de Mallorcán landolhatunk a WizzAirrel.

Valletta

A Ryanair nyári menetrendjében is szerepel újdonság, áprilistól Andalúzia egyik legszebb városába, Sevillába indítanak közvetlen járatokat, hetente kétszer. Emellett a már meglévő hat olasz úti cél (MilánóNápolyPalermoPisaRóma és Velence) kibővül újabb kettővel, Szardíniával és az Adria partján fekvő Puglia tartomány legnagyobb városával, Barival. Dublin után pedig egy második ír célállomás is közvetlenül elérhetővé válik, szintén a Ryanairrel, a nyári menetrendbe ugyanis Cork is bekerült.

2019 áprilisa a Transavia légitársaság menetrendjében is változást hoz, ugyanis új járatot indítanak a Nantes és Budapest között. 

Az idén magyarországi piacra lépésének 15. évfordulóját ünneplő TAP-pal pedig három új észak-amerikai pontra juthatunk el Budapestről lisszaboni átszállással: Chicagóba, Washingtonba és San Franciscóba, illetve a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifére

A 2019-es új úti célok tehát a következők:

A Ryanair Budapestről induló új járatai: SevillaSzardíniaBariCork

A WizzAir Debrecenből induló új járatai: LarnakaVallettaPalma de Mallorca

A Transavia Budapestről induló új járatai: Nantes

A TAP Air Portugal Budapestről induló új járatai: ChicagoWashingtonSan FranciscoTenerife

További híreink

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!

Fedezze fel Szöult és Délkelet-Ázsiát a Korean Air légitársasággal

Hírek <p><span>A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!</span></p>

A Korean Air kedvezményes ajánlatai mellett érdemes megismerni a szöuli átszálló utasok számára kínált K-Stopover és Transit Tour programokat is!