Budapest és Nantes között indít új járatot a Transavia

2018. szeptember 11.

Új járatot nyit a Transavia légitársaság Nantes és Budapest között 2019 áprilisától.

A Quest France lap szerint a Transavia légitársaság rendkívül elégedett a Nantes-i úti cél teljesítményével. A lap információi alapján idén eddig 400 ezer utast szállítottak, annyit, amennyit tavaly egész évben.

A látható fejlődés miatt az Air France-KLM csoporthoz tartozó holland diszkont légitársaság nagymértékű növekedést tervez a Nyugat-Franciaországban található város repülőterén: összesen 5 új gépet telepítenek és 5 új járatot nyitnak. Az említett magyar főváros, Budapest mellett, Szantorini, Mikonosz, Palermo és Koppenhága városa válik majd elérhetővé Nantes-ból.

Nantes

A budapesti járatok menetrendjét a hétvégi kirándulásokhoz igazították. Ennek tudatában a járatok pénteken és vasárnap közlekednek majd Budapest és Nantes között, de csak 2019 április elejétől.

A Transavia légitársaság gépei jelenleg Budapestről Rotterdamba és a párizsi Orly repülőtérre repülnek, Nantesba tartó járataikra pedig hamarosan elérhetőek lesznek a repjegyek!

Kapcsolódó tartalmak:

Transavia légitársaság: információk, repjegyek, útvonalak, poggyász információk.


További híreink

Október 21-től újra indulnak az Emirates járatai – ezekre lesz érdemes figyelnie

Hírek <p><span>Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!</span></p>

Jó hírek érkeztek az Emirates háza tájáról, hiszen kiderült, hogy a légitársaság október 21-től újraindítja járatait, így ismét útnak indulhat a Budapest – Dubai járat is!

A legfrissebb hírek a budapesti reptérről

Hírek <p>A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!</p>

A légiközlekedés világát eddig szinte soha nem látott módon sújtó válsága, melynek okozója a koronavírus világjárvány, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is mélyen érinti. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Budapest Airport a tavalyi hasonló időszakához mért 75%-os utasszám csökkenése!

Július közepétől már Szantorinire és Menorcára is indul közvetlen Wizz Air járat

Hírek <p>Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.</p>

Július közepétől a Wizz Air két új desztinációval bővíti a budapesti közvetlen járatainak számát.