Delhibe indít új járatot a LOT Varsóból

2019. január 15.

A lengyel légitársaság 2019. szeptember 17-én indítja első nonstop járatát az indiai fővárosba.

Az útvonalat a légitársaság Boeing 787 Dreamliner típusú repülőgépei fogják majd repülni hetente öt alkalommal. A járatokra a jegyek vásárlása 2019. január 16-tól indul el.

A LOT előzetes szándékai szerint az új járatokat rengeteg európai utazó fogja igénybe venni, és ezt a 2017-es évben Indiába utazó, közel 8,9 millió turistára alapozza a légitársaság.

A LOT új járatnyitásának hátterében továbbá fellelhető gazdasági indikátor is, hiszen India a világ hetedik legerősebb gazdasági nagyhatalma, illetve a lengyel befektetők egyik közkedvelt úti célja közvetlenül Szingapúr után.

Delhibe indít új járatot a LOT

A nyári menetrendben szeptember 17-től október 26-ig 22:40-kor indulnak a járatok Varsóból és másnap reggel 9-kor érkeznek meg. A járat továbbá kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap is közlekekedni fog. Delhiből 11:15-kor indul és 15:50-re érkezik Varsóba hétfőn, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap.

A járatokon három osztály lesz, business, turista valamint a premium economy.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Új USA járatok a LOT és a KLM kínálatában

>> Új járatot indít a LOT Budapest és London között

További híreink

Így érintik a KLM járatokat az újabb holland korlátozások

Hírek <p>2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.</p>

2021. január 23-tól szigorú járványügyi intézkedéseket és utazási korlátozásokat vezettek be Hollandiában a koronavírus új mutációi által okozott harmadik járványhullám megfékezése érdekében.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

Hírek <p>Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.</p>

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Év Honlapja Minőségi Díjat nyert a repjegy.hu

Hírek <p>Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!</p>

Hatalmas örömmel osztjuk meg, hogy 2020-as megújulásával a repjegy.hu elnyerte az „Év Honlapja” minőségi díját turizmus kategóriában!