Untitled-1 hotel

Új USA járatok a LOT és a KLM légitársaság kínálatában

2018. október 24.

A LOT Lengyel Légitársaság Miaimiba indít új járatokat Varsóból, míg a KLM Holland Királyi Légitársaság globális hálózata Las Vegas-szal bővül amszterdami indulással.

2018. szeptember 5-én a LOT Lengyel Légitársaság hivatalosan is bejelentette, hogy 2019. június 1-től hetente négy alkalommal – hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton – Varsó városából közvetlen járatokat indítanak a napfényes Miamiba. Az új járatokat a légitársaság Boeing 787-8 Dreamliner típusú gépei fogják repülni.

A Miamiba induló új járat lesz a LOT ötödik olyan USA-beli úti célja, amely már közvetlenül is elérhetővé válik a légitársaság varsói bázisáról. Eddig New York, Newark, Chicago és Los Angeles szerepelt ezen a listán.

A LOT lengyel légitársaság Miaimiba indít új járatokat Varsóból

Ne feledjük el, hogy a lengyel légitársaság Budapestről is indít közvetlen járatokat az Egyesült Államokba. 2018. májusa óta New Yorkba és Chicagóba repülhetünk közvetlen járattal a budapesti légikikötőből.

Az új közvetlen Varsó – Miami - Varsó járatok már oldalunkon is elérhetővé váltak, így Önnek is lehetősége van lefoglalni repjegyét az új járatokra.

A KLM Holland Királyi Légitársaság is bejelentett egy új közvetlen járatot, még hozzá a Nevada államban található kaszinóvárosba, Las Vegas-ba.

Az új közvetlen járatok Amszterdamból fognak indulni 2019 nyarától, heti három alkalommal. Az első járat 2019. június 6-tól minden csütörtökön és vasárnap fog indulni, majd július 2-től már keddenként is közlekedni fognak a KLM új járatai az amerikai nagyvárosba.

Az utakat a 294 fő befogadására alkalmas Boeing 787-9 Dreamliner típusú gépek fogják repülni.

Közvetlen Amszterdam – Las Vegas - Amszterdam járatok a KLM-el

A bejelentést követően a holland légitársaságnak így már 18 közvetlen célállomása lesz Észak-Amerikában.

Az új közvetlen Amszterdam – Las Vegas - Amszterdam járatok már oldalunkon is elérhetővé váltak, így Önnek is lehetősége van lefoglalni repjegyét az új járatokra.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Közvetlen járatokkal Budapestről az USA-ba

>> Repüljön San Joséba a KLM légitársasággal

>> LOT Polish Airlines: főbb tudnivalók, poggyászinformációk, utasértékelések

>> KLM Holland Királyi Légitársaság: főbb tudnivalók, poggyászinformációk, utasértékelések

További híreink

Növekvő utazási kedv és milliárdos fejlesztések a Budapest Airportnál

Hírek <p>Emelkedő utasforgalomról, milliárdos infrastrukturális fejlesztéssorozatról és egy új tűzoltóautó beüzemeléséről adott hírt a Budapest Airport!</p>

Emelkedő utasforgalomról, milliárdos infrastrukturális fejlesztéssorozatról és egy új tűzoltóautó beüzemeléséről adott hírt a Budapest Airport!

A Wizz Air Madeirára indít közvetlen járatokat Budapestről

Hírek <p>Október 30-tól, a téli menetrendben hetente két közvetlen járatot is indít a Wizz Air Budapest és Madeira között.</p>

Október 30-tól, a téli menetrendben hetente két közvetlen járatot is indít a Wizz Air Budapest és Madeira között.

A Qatar Airways lett 2022 legjobb légitársasága

Hírek <p>Az Airlineratings.com oldal közzétette listáját az idei évben legjobban teljesítő légitársaságokról. </p>

Az Airlineratings.com oldal közzétette listáját az idei évben legjobban teljesítő légitársaságokról.