Új USA járatok a LOT és a KLM légitársaság kínálatában

2018. október 24.

A LOT Lengyel Légitársaság Miaimiba indít új járatokat Varsóból, míg a KLM Holland Királyi Légitársaság globális hálózata Las Vegas-szal bővül amszterdami indulással.

2018. szeptember 5-én a LOT Lengyel Légitársaság hivatalosan is bejelentette, hogy 2019. június 1-től hetente négy alkalommal – hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton – Varsó városából közvetlen járatokat indítanak a napfényes Miamiba. Az új járatokat a légitársaság Boeing 787-8 Dreamliner típusú gépei fogják repülni.

A Miamiba induló új járat lesz a LOT ötödik olyan USA-beli úti célja, amely már közvetlenül is elérhetővé válik a légitársaság varsói bázisáról. Eddig New York, Newark, Chicago és Los Angeles szerepelt ezen a listán.

A LOT lengyel légitársaság Miaimiba indít új járatokat Varsóból

Ne feledjük el, hogy a lengyel légitársaság Budapestről is indít közvetlen járatokat az Egyesült Államokba. 2018. májusa óta New Yorkba és Chicagóba repülhetünk közvetlen járattal a budapesti légikikötőből.

Az új közvetlen Varsó – Miami - Varsó járatok már oldalunkon is elérhetővé váltak, így Önnek is lehetősége van lefoglalni repjegyét az új járatokra.

A KLM Holland Királyi Légitársaság is bejelentett egy új közvetlen járatot, még hozzá a Nevada államban található kaszinóvárosba, Las Vegas-ba.

Az új közvetlen járatok Amszterdamból fognak indulni 2019 nyarától, heti három alkalommal. Az első járat 2019. június 6-tól minden csütörtökön és vasárnap fog indulni, majd július 2-től már keddenként is közlekedni fognak a KLM új járatai az amerikai nagyvárosba.

Az utakat a 294 fő befogadására alkalmas Boeing 787-9 Dreamliner típusú gépek fogják repülni.

Közvetlen Amszterdam – Las Vegas - Amszterdam járatok a KLM-el

A bejelentést követően a holland légitársaságnak így már 18 közvetlen célállomása lesz Észak-Amerikában.

Az új közvetlen Amszterdam – Las Vegas - Amszterdam járatok már oldalunkon is elérhetővé váltak, így Önnek is lehetősége van lefoglalni repjegyét az új járatokra.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Közvetlen járatokkal Budapestről az USA-ba

>> Repüljön San Joséba a KLM légitársasággal

>> LOT Polish Airlines: főbb tudnivalók, poggyászinformációk, utasértékelések

>> KLM Holland Királyi Légitársaság: főbb tudnivalók, poggyászinformációk, utasértékelések

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.