Untitled-1

Új közvetlen járat Budapest és Antalya között

2019. február 22.

A SunExpress légitársaság 2019. május 15-től közvetlen járatot indít Budapest és Antalya között.

Törökország közkedvelt üdölőhelye, Antalya 2019. május 15-től kezdve közvetlenül is elérhető lesz Budapestről a Lufthansa és a Turkish Airlines tulajdonában álló légitársaságnak, a SunExpress-nek köszönhetően. 

Az új járat előreláthatólag október 30-ig fog közlekedni a két város között, az alábbi menetrend szerint:

Május 15-től kezdődően egészen június 15-ig hetente egy járat fog közlekedni a szerdai napokon. Június 12. és 16. között szerda, péntek és vasárnap fog közlekedni a járat, míg június 19-től szeptember 15-ig heti négy járattal lehet számolni, szerda, csütörtök, péntek és vasárnapi indulásokkal. Szeptember közepétől október 30-ig pedig visszaáll a heti egy járat, szerdai indulásokkal.

Repüljön közvetlen járattal Antalyába!

A SunExpress tervei szerint az utakat a Boeing 737-800-as típusú repülőgépeikkel fogják repülni, a levegőben töltött idő pedig nagyjából 2 és fél órát fog kitenni.

A járatokra már Ön is tud online repülőjegyet foglalni itt, a repjegy.hu-n!

Kapcsolódó tartalmak:

and gt; and gt; Közkedvelt tengerparti úti célok Európában

and gt; and gt; Ismerje meg közelebbről is Antalya városát

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.