Új közvetlen járat Budapest és Antalya között

2019. február 22.

A SunExpress légitársaság 2019. május 15-től közvetlen járatot indít Budapest és Antalya között.

Törökország közkedvelt üdölőhelye, Antalya 2019. május 15-től kezdve közvetlenül is elérhető lesz Budapestről a Lufthansa és a Turkish Airlines tulajdonában álló légitársaságnak, a SunExpress-nek köszönhetően. 

Az új járat előreláthatólag október 30-ig fog közlekedni a két város között, az alábbi menetrend szerint:

Május 15-től kezdődően egészen június 15-ig hetente egy járat fog közlekedni a szerdai napokon. Június 12. és 16. között szerda, péntek és vasárnap fog közlekedni a járat, míg június 19-től szeptember 15-ig heti négy járattal lehet számolni, szerda, csütörtök, péntek és vasárnapi indulásokkal. Szeptember közepétől október 30-ig pedig visszaáll a heti egy járat, szerdai indulásokkal.

Repüljön közvetlen járattal Antalyába!

A SunExpress tervei szerint az utakat a Boeing 737-800-as típusú repülőgépeikkel fogják repülni, a levegőben töltött idő pedig nagyjából 2 és fél órát fog kitenni.

A járatokra már Ön is tud online repülőjegyet foglalni itt, a repjegy.hu-n!

Kapcsolódó tartalmak:

>> Közkedvelt tengerparti úti célok Európában

>> Ismerje meg közelebbről is Antalya városát

További híreink

Új tengerparti járatok a Ryanair kínálatában

Hírek <p><span>Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.</span></p>

Idén nyáron 54 útvonalon heti közel 200 járatot kínál a magyarországi utasoknak a Ryanair, köztük nyolc új tengerparti útvonalon is.

Újra indul júniusban az Air Baltic járata Budapest és Riga között - a Ryanair is rácsatlakozik az úti célra

Hírek <p>Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.</p>

Hetente két járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic légitársaság, míg a Ryanair novembertől indítja el járatait ugyanezen az útvonalon.

Kialakult az Air France nyári menetrendje

Hírek <p>Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.</p>

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra - tájékoztatott minket a légitársaság közleményében.