Fapados légitársaságot alapít a Wizz Air Abu-Dzabiban

2019. december 12.

Új fapados légitársaságot alapít a Wizz Air, így a tervek szerint távolabbi úti célokra is repülhetünk majd a leányvállalat járataival.

Az új légitársaság vegyesvállalatként jön majd létre, amelynek egyik résztvevője lesz a magyar hátterű Wizz Air és az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett Légi Üzemeltetői Engedély (AOC) alatt repül majd.

Leányvállalatot alapít a Wizz Air

Az új cég a tervek szerint 2020 második felében kezdi meg működését Airbus A321neo gépekkel, a terjeszkedés pedig nem áll meg: várhatóan Kelet-Közép-Európa mellett Indiába és Afrikába is indítanak majd járatokat.

Várakozásaik szerint 2030-ra az emírségekbeli légitársaság 50 gépes flottát fog üzemeltetni, utasforgalma utasforgalom tekintetében pedig 20 millióra számítanak.

Kapcsolódó tartalmak:

>> Ismerje meg közelebbről is a Wizz Air légitársaságot

>> Edinburgh és Odessza is elérhető Budapestről a Wizz Airrel

További híreink

Mykonos és Budapest között indít járatot a Ryanair

Hírek <p>Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.</p>

Új nyaralójáratot jelentett be a Ryanair. Idén nyáron már Mykonos-ra is repülhetünk a fapados légitársaság járataival.

Új járatot indít Kréta és Budapest között a Ryanair

Hírek <p><span>2020 júniusától hetente egyszer</span> repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

2020 júniusától hetente egyszer repülhetünk majd a görög szigetre, Chaniába a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. 

Új járatot indít Zadar és Budapest között a Ryanair

Hírek <p>Júliustól heti kétszer repülhetünk majd a horvát városba, Zadarba a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig. </p>

Júliustól heti kétszer repülhetünk majd a horvát városba, Zadarba a Ryanair járataival, egészen szeptember végéig.