Untitled-1 hotel

Akciós repjegyek Rigába az airBaltic légitársaságtól

2021. július 7.

2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!

Használja ki az akciót és utazzon az airBaltic légitársaság közvetlen Budapest-Riga járatán.

A Baltikum fővárosaként is emlegetett Riga, amellett, hogy a térség pénzügyi, kereskedelmi központja és első számú légikikötője is egyben, a maga közel 800 ezer lakosával a Baltikum legnépesebb városának su tekinthető. Látogasson el Ön is Rigába, és ismerje meg az ország különleges kultúráját. 

Rigai repülőjegy már 46 100 Ft-tól

Foglalási időszak: 2021. július 06-20.

Utazási időszak: 2021. július 21. - 2022. március 31.

Ne feledje, most már szállását is lefoglalhatja oldalunkon! Rigai szállásokért látogasson el ide: szállások Rigában.

További kedvezményes árakat kínál a légitársaság minden útvonalán, rigai indulással. 

airBaltic akciós repjegyek Rigába!

Az EU országokból utazók karantén vagy negatív PCR teszt nélkül utazhatnak be Lettországba, amennyiben rendelkeznek az Európai Gyógyszerügynökség által elfogadott oltások valamelyikével vagy igazoltan felgyógyultak a koronovírus fertőzésből. Bővebb információkat a beutazással kapcsolatban ezen és ezen az oldalon talál.

A megjelenített árak budapesti indulással, oda-vissza útvonalra és a szabad helyek függvényében érvényesek, emellett tartalmazzák az adókat és illetékeket!

A repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, az airBaltic repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg!

Foglaláshoz kattintson a városnévre, vagy használja a repülőjegy-keresőt!

További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.