Untitled-1 hotel

Akciós repjegyek Rigába az airBaltic légitársaságtól

2021. július 7.

2021. július 20-ig kedvezőbb áron foglalhatja le rigai repülőjegyét az airBaltic légitársasággal!

Használja ki az akciót és utazzon az airBaltic légitársaság közvetlen Budapest-Riga járatán.

A Baltikum fővárosaként is emlegetett Riga, amellett, hogy a térség pénzügyi, kereskedelmi központja és első számú légikikötője is egyben, a maga közel 800 ezer lakosával a Baltikum legnépesebb városának su tekinthető. Látogasson el Ön is Rigába, és ismerje meg az ország különleges kultúráját. 

Rigai repülőjegy már 46 100 Ft-tól

Foglalási időszak: 2021. július 06-20.

Utazási időszak: 2021. július 21. - 2022. március 31.

Ne feledje, most már szállását is lefoglalhatja oldalunkon! Rigai szállásokért látogasson el ide: szállások Rigában.

További kedvezményes árakat kínál a légitársaság minden útvonalán, rigai indulással. 

airBaltic akciós repjegyek Rigába!

Az EU országokból utazók karantén vagy negatív PCR teszt nélkül utazhatnak be Lettországba, amennyiben rendelkeznek az Európai Gyógyszerügynökség által elfogadott oltások valamelyikével vagy igazoltan felgyógyultak a koronovírus fertőzésből. Bővebb információkat a beutazással kapcsolatban ezen és ezen az oldalon talál.

A megjelenített árak budapesti indulással, oda-vissza útvonalra és a szabad helyek függvényében érvényesek, emellett tartalmazzák az adókat és illetékeket!

A repjegy.hu-n indított keresés során a találati listában, az airBaltic repülőjegyek esetében már a kedvezményes árak jelennek meg!

Foglaláshoz kattintson a városnévre, vagy használja a repülőjegy-keresőt!

További híreink

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Hírek <p>Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. </p>

Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. 

50%-os növekedést vár a következő 5 évre a Ryanair

Hírek <p>Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.</p>

Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.

A járvány kezdete óta augusztus volt a legjobb hónap a budapesti repülőtéren

Hírek <p>Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.</p>

Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.