Untitled-1 hotel

Az El Al ismét elindítja közvetlen járatát Budapest és Tel-Aviv között

2021. augusztus 10.

Hetente négy járattal fog visszatérni Budapestre az El Al izraeli légitársaság augusztus 19-től.

Az airportal.hu részére küldött tájékoztatás szerint, az El Al visszatér Magyarországra. A légitársaság járatai heti négy alkalommal fognak közlekedni a Ben Gurion és a Liszt Ferenc repülőtér között augusztus 19-től, egészen pontosan hétfőnként, csütörtökönként, péntekenként és vasárnaponként.

A járatok a foglalási rendszer adatai alapján helyi idő szerint 12:05-kor indulnak el Tel-Avivból az LY2365-ös számmal, és 14:25-kor szállnak le Budapesten. Ezt követően LY2366-os számmal 15:40-kor indulnak vissza a gépek Tel-Avivba Ferihegyről.

A járatok már foglalhatóak itt, a repjegy.hu-n is!

Újraindítja Tel-Aviv és Budapest közötti járatát az El Al

A járatok újraindítását azt követően jelentette be a légitársaság, hogy a múlt hét végén a magyar kormány ismét módosította a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. számú rendeletét. Eszerint egy 72 óránál nem régebben elvégzett, negatív eredményű PCR-teszttel be lehet utazni Magyarországra számos unión kívüli országból, így Izraelből is. Azonban Izraelbe külföldi állampolgárok továbbra sem léphetnek be.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

Hírek <p>Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!</p>

Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!

Új közvetlen járatok Budapestről: Lyon, Párizs, Kisinyov

Hírek <p>A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.</p>

A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.

Kedvezményes Air France repülőjegyek egzotikus úti célokra

Hírek <p>Foglalja le következő egzotikus utazását kedvezményesen január 27-ig az Air France járataira!</p>

Foglalja le következő egzotikus utazását kedvezményesen január 27-ig az Air France járataira!