Untitled-1 hotel

5 útvonal is visszatér a Wizz Air kínálatába Budapestről és Debrecenből

2021. szeptember 8.

Októberben öt járatát is újra indítja Magyarországról a Wizz Air légitársaság.

Újra elérhetővé válik Budapestről a londoni Gatwick repülőtér, Odessza, valamint Oslo is október 31-től. A brit fővárosba a téli menetrend kezdetétől naponta fog járatokat indítani a légitársaság, míg Oslóba heti 5, Odesszába pedig heti 2 alkalommal juthatnak el a légitársaság utasai.

A Debrecen – Tel-Aviv járatok már október 6-tól elindulnak, és hetente két alkalommal fognak közlekedni, míg a Debrecen – Moszkva útvonalon szintén október 31-től indul újra a forgalom, hetente két járattal.

Moszkva

Útvonal

Járatsűrűség

Indulás dátuma

Debrecen - Tel-Aviv

sze, v

2021. október 6.

Debrecen - Moszkva

sze, v

2021. október 31.

Budapest - Oslo

h, sze, cs, p, v

2021. október 31.

Budapest - London Gatwick

minden nap

2021. október 31.

Budapest - Odessza

sze, v

2021. október 31.

Ahogyan azt már korábban mi is megírtuk, a Wizz Air augusztus végén is bejelentett több Budapestről induló járatvisszatérést. Akkor kiderült, hogy a légitársaság Kijevbe, Bakuba, Edinburgh-be, Kazánba és Varsóba is újra repülni fog majd Budapestről.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Bővít az Air France: 182 célállomás a téli menetrendben

Hírek <p>A növekvő utasforgalomnak köszönhetően folytatódik a kínálat bővítése az Air France-nál: a téli időszakban 182 célállomásra repül, 23 új útvonalat nyit és több járatot közlekedtet az Egyesült Államokba.</p>

A növekvő utasforgalomnak köszönhetően folytatódik a kínálat bővítése az Air France-nál: a téli időszakban 182 célállomásra repül, 23 új útvonalat nyit és több járatot közlekedtet az Egyesült Államokba.

Budapest Airport: közel 640 ezer utas szeptemberben

Hírek <p>Augusztushoz képest némi csökkenés mutatkozik a szeptemberi utasforgalomban, a kezelt légiáru mennyisége viszont továbbra is növekszik.</p>

Augusztushoz képest némi csökkenés mutatkozik a szeptemberi utasforgalomban, a kezelt légiáru mennyisége viszont továbbra is növekszik.

Újra repül majd Tiranába a Wizz Air

Hírek <p>Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.</p>

Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.