Untitled-1

5 útvonal is visszatér a Wizz Air kínálatába Budapestről és Debrecenből

2021. szeptember 8.

Októberben öt járatát is újra indítja Magyarországról a Wizz Air légitársaság.

Újra elérhetővé válik Budapestről a londoni Gatwick repülőtér, Odessza, valamint Oslo is október 31-től. A brit fővárosba a téli menetrend kezdetétől naponta fog járatokat indítani a légitársaság, míg Oslóba heti 5, Odesszába pedig heti 2 alkalommal juthatnak el a légitársaság utasai.

A Debrecen – Tel-Aviv járatok már október 6-tól elindulnak, és hetente két alkalommal fognak közlekedni, míg a Debrecen – Moszkva útvonalon szintén október 31-től indul újra a forgalom, hetente két járattal.

Moszkva

Útvonal

Járatsűrűség

Indulás dátuma

Debrecen - Tel-Aviv

sze, v

2021. október 6.

Debrecen - Moszkva

sze, v

2021. október 31.

Budapest - Oslo

h, sze, cs, p, v

2021. október 31.

Budapest - London Gatwick

minden nap

2021. október 31.

Budapest - Odessza

sze, v

2021. október 31.

Ahogyan azt már korábban mi is megírtuk, a Wizz Air augusztus végén is bejelentett több Budapestről induló járatvisszatérést. Akkor kiderült, hogy a légitársaság Kijevbe, Bakuba, Edinburgh-be, Kazánba és Varsóba is újra repülni fog majd Budapestről.

Forrás: airportal.hu

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.