Untitled-1

Az Emirates tovább növeli budapesti járatainak számát

2021. október 20.

Heti ötre növeli október 31-től a Budapest-Dubaj között közlekedő járatainak számát az Emirates.

A már meglévő hétfő, szerda, péntek és vasárnap után október végétől már szombaton is utazhat a közönség Dubajba a légitársaság járataival.

A járatok 15:10-kor fognak indulni a budapesti repülőtérről és helyi idő szerint 23:20-kor landolnak Dubajban. Visszafele helyi idő szerint reggel 10:35-kor fognak felszállni a gépek, és 13:35-kor érkeznek meg Budapestre. Az útvonalat a légitársaság Boeing 777-300ER típusú gépei fogják repülni.

Az Emirates tovább növeli budapesti járatainak számát

A bővítés nagyobb szabadságot fog jelenti azon utazók számára is, akik az olyan népszerű üdülőhelyekre terveznek utazást, mint a Maldív-, és Seychelle-szigetek, Mauritius, Srí Lanka vagy akár Phuket, köszönhetően a szélesebb csatlakozási lehetőségeknek.

A Dubajba történő beutazáshoz 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt szükséges vagy vakcinaigazolvány. Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba.

Forrás: turizmus.com

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.