Untitled-1 hotel

Az Emirates tovább növeli budapesti járatainak számát

2021. október 20.

Heti ötre növeli október 31-től a Budapest-Dubaj között közlekedő járatainak számát az Emirates.

A már meglévő hétfő, szerda, péntek és vasárnap után október végétől már szombaton is utazhat a közönség Dubajba a légitársaság járataival.

A járatok 15:10-kor fognak indulni a budapesti repülőtérről és helyi idő szerint 23:20-kor landolnak Dubajban. Visszafele helyi idő szerint reggel 10:35-kor fognak felszállni a gépek, és 13:35-kor érkeznek meg Budapestre. Az útvonalat a légitársaság Boeing 777-300ER típusú gépei fogják repülni.

Az Emirates tovább növeli budapesti járatainak számát

A bővítés nagyobb szabadságot fog jelenti azon utazók számára is, akik az olyan népszerű üdülőhelyekre terveznek utazást, mint a Maldív-, és Seychelle-szigetek, Mauritius, Srí Lanka vagy akár Phuket, köszönhetően a szélesebb csatlakozási lehetőségeknek.

A Dubajba történő beutazáshoz 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt szükséges vagy vakcinaigazolvány. Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba.

Forrás: turizmus.com

További híreink

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

Hírek <p>Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!</p>

Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!

Új közvetlen járatok Budapestről: Lyon, Párizs, Kisinyov

Hírek <p>A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.</p>

A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.

Kedvezményes repülőjegyek az Egyptair járataira

Hírek <p>Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!</p>

Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!