Untitled-1 hotel

Új közvetlen járatok Budapestről: Lyon, Párizs, Kisinyov

2022. január 17.

A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.

Lyon

A francia Transavia légitársaság a nagy érdeklődésre való tekintettel február 11-től heti két járattal, péntekenként és vasárnaponként folytatja a karácsonyi időszakban elindított Budapest – Lyon járat üzemeltetését. Ami egészen az idei nyári menetrendi időszak végéig, 2022. október 28-ig elérhető, kivéve a nyári csúcsszezont július 8. és szeptember 8. között ugyanis nem foglalható. Az aktuális téli menetrend végéig a járat péntekenként és vasárnaponként is az esti órákban indul Lyonból, és késő este érkezik vissza oda, a nyári menetrendben viszont a délutáni órákban közlekedik.


Párizs

A lyoni járat mellett újraindítják a Párizs Orly-ra közlekedő járatot is. A Transavia gépei február 11-től közlekednek Párizs és Budapest között, hetente két alkalommal; péntekenként és vasárnaponként. A járatok a nyári menetrend végéig, október 28-ig érhetők el, és akárcsak Lyonnál, ezen az útvonalon sem foglalható egyelőre a csúcsidőszak, július 11. és szeptember 8. között. Továbbá a február 21-től március 7-ig tartó háromhetes időszakban a pénteki és vasárnapi járatokon túl, hétfői napokon is elérhető a járat.


Kisinyov

Március végétől Moldova fővárosába indít közvetlen járatokat a Wizz Air. A légitársaság gépei március 28-tól hetente két alkalommal, hétfői és pénteki napokon közlekednek Budapestről Kisinyov (Chisinau) repülőterére. Az új járat 10 év után köti újra össze a két fővárost.

 

Lyon, Párizs, Kisinyov - új közvetlen úti célok Budapestről

A foglaláshoz használja egyszerűen kezelhető repülőjegy keresőnket! Ha pedig kérdése lenne, forduljon szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Forrás: airportal.hu

További híreink

A járvány utáni legerősebb hónapot zárta a budapesti repülőtér áprilisban

Hírek <p>Kis híján 1 millió, pontosan 997 454 utas fordult meg a budapesti repülőtéren áprilisban, ami a járvány előtti szinthez képest már csak 25%-kal alacsonyabb forgalom.</p>

Kis híján 1 millió, pontosan 997 454 utas fordult meg a budapesti repülőtéren áprilisban, ami a járvány előtti szinthez képest már csak 25%-kal alacsonyabb forgalom.

Akciós árak az airBaltic-tól

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Magasabb forgalom volt tapasztalható a budapesti repülőtéren

Hírek <p><span>Beköszöntött a tavasz, ami megmutatkozik a repülőtér utasszámain is.</span></p>

Beköszöntött a tavasz, ami megmutatkozik a repülőtér utasszámain is.