Untitled-1

Újra elérhető lesz Hurghada közvetlen járattal

2022. február 8.

A nyaralók egyik kedvenc úti célja, Hurghada március 13-tól ismét elérhető lesz közvetlen járattal is Budapestről.

Egyiptom nemzeti légitársasága, az Egyptair tovább növeli Budapestről közlekedő közvetlen járatainak számát. A már meglévő heti két Budapest - Kairó járat mellé március 13-tól kezdve a légitársaság további heti két közvetlen járatot is üzemeltetni fog Budapest és a közkedvelt nyaralóhely, Hurghada között. 

Az új közvetlen járatok szombatonként és vasárnaponként fognak közlekedni a két város között a légitársaság modern Airbus A220 típusú gépeivel.

Hurghada

Az új járatra szóló jegyek már foglalhatóak oldalunkon!

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.