Untitled-1 hotel

Újra elérhető lesz Hurghada közvetlen járattal

2022. február 8.

A nyaralók egyik kedvenc úti célja, Hurghada március 13-tól ismét elérhető lesz közvetlen járattal is Budapestről.

Egyiptom nemzeti légitársasága, az Egyptair tovább növeli Budapestről közlekedő közvetlen járatainak számát. A már meglévő heti két Budapest - Kairó járat mellé március 13-tól kezdve a légitársaság további heti két közvetlen járatot is üzemeltetni fog Budapest és a közkedvelt nyaralóhely, Hurghada között. 

Az új közvetlen járatok szombatonként és vasárnaponként fognak közlekedni a két város között a légitársaság modern Airbus A220 típusú gépeivel.

Hurghada

Az új járatra szóló jegyek már foglalhatóak oldalunkon!

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!