Untitled-1

Egyptair: több közvetlen járat Kairóba, bővülő útvonalhálózat

2023. június 15.

Egyiptom nemzeti légitársasága, az Egyptair több fontos fejlesztést is végrehajtott az utóbbi időben. Soknak a magyar utazók is örülni fognak!

 

Az Egyptair összehasonlítva a COVID előtti 2019-es időszakkal sikeresen helyreállt pénzügyi szempontból is a 2022. július-decemberi időszakban. Ez biztató jel a légitársaság számára, és jelzi, hogy a vállalat sikeresen alkalmazkodott az utazási iparág változó körülményeihez.

Heti 4 közvetlen járat Kairóba

A budapesti utasok számára további jó hír lehet, hogy a 2023-as nyári szezontól már heti 4 közvetlen járatot indítanak Budapestről Kairóba. Ez lehetővé teszi, hogy a magyar turisták könnyen eljuthassanak kedvenc úti céljaikra Egyiptomban, Afrikában és a Közel-Keleten. A kapacitást tekintve pedig közel 100%-os növekedést ért el a légitársaság a 2019-es nyári időszakkal összehasonlítva.

Az Egyptair környezetbarát Airbus A220 típusú repülőgépekkel üzemelteti járatait, amelyek hozzájárulnak a fenntartható repülés előmozdításához is. 

A jövőbeli tervek között szerepel a Budapestről indított közvetlen járatainak további bővítését is 2024 nyarától kezdve, például Hurghada és Sarm-El-Sejk úti célokra. 


Bővölő útvonalhálózat

Az Egyptair folyamatosan bővíti járat-hálózatát. Közel-Kelet, Észak-Amerika és Afrika irányában is új célállomások kerültek kialakításra, mint DakaBejrútDelhiNew York - NewarkBenghaziKigaliMoroni, Duala, SharjahAbu-DhabiDoha. Emellett a légitársaság több új célállomást megnyitását jelentette be a világ számos pontjára, köztük olyan helyszínekkel, mint ManchesterKinshasa és Moroni

A bővülő kínálat  kiszolgálása érdekében az Egyptair tovább bővíti repülőgép-hálózatát is, már át is vették harmadik új Airbus 321 neo repülőgépüket a tervezett 9 közül.

Gazdag programkínálat a kairói átszálló utasoknak

Az Egyptair számos izgalmas lehetőséget kínál az utasoknak, akik Kairóban szállnak át repülőútjuk során . A városban számos program várja a látogatókat, mint például a világhírű piramisok és a szfinx, valamint a Civilizációs Múzeum és az Egyiptomi Múzeum, amelyek lenyűgöző kulturális élményeket nyújtanak. A turisták élvezhetik a Kairói Nagy Múzeumot, amely az ókori Egyiptom gazdag történelmét mutatja be, valamint ellátogathatnak a kairói piacokra és a Nílus partján található éttermekbe. Emellett a hosszú átszállásokhoz ingyenes szállást is biztosítanak a repülőtér közelében lévő kairói szállodákban. Ez a szolgáltatás kényelmet és kikapcsolódást nyújt az utazóknak az utazás során.

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.