Untitled-1

Több új közvetlen járat is bejelentésre került

2023. július 20.

A Ryanair és a Wizz Air is tovább csatározik a magyar utazókért. Most mind a két légitársaság kedvelt úti célokra indít közvetlen járatokat Budapestről és Debrecenből. 

Új Ryanair közvetlen járat indul Budapest és Tenerife között

A Ryanair hetente háromszor közlekedő járatot indít Budapestről Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre a 2023/24-es téli menetrendi időszakban. Október 29-től hetente háromszor, keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként járnak a repülőgépek. Az FR9943-as járatok reggel 5:55-kor indulnak Budapestről, majd 5 óra 35 perc repülés után, 10:25-kor érkeznek meg Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre. A visszainduló FR9944-es járat délután 11:05-kor száll fel Tenerife-Délről, és 5 óra 10 perc repülés után, 17:15-kor érkezik vissza Budapestre.

A járatokat a Ryanair Sun lengyel leányvállalat budapesti bázisának repülőgépei teljesítik. Az utazók repülőjegyeket foglalhatnak az útvonalra a téli menetrend végéig, az utolsó járat pedig március 28-án közlekedik. Az ír légitársaság a téli menetrendben további két izgalmas úti célt kínál Budapestről. Az utasok Gran Canariára hetente két alkalommal utazhatnak (csütörtök, vasárnap), míg Lanzarotéra heti egy járat indul (csütörtök) az idei téli időszakban.

Több új közvetlen járat is bejelentésre került - Tenerife

Kairó és Hurghada is közvetlen Wizz Air járattal

Az idei október végétől kezdve a Wizz Air hetente három járatot indít Kairó, az Egyiptom fővárosa felé Budapestről. A járatok hétfőn, szerdán és pénteken közlekednek. Az első járat indulása október 30-án lesz.

A fapados légitársaság nem a kairói fő légikikötőbe, hanem a városközponttól 75 km-re található Sphinx Nemzetközi Repülőtérre fog közlekedni, amely a híres piramisairól ismert Gízához van legközelebb. Ez az új útvonal már a harmadik egyiptomi célállomás a Wizz Air repertoárjában Magyarországról, előtte már lehetett utazni Hurghada és Sarm-El-Sejk városokba.

Október 29-én indulnak a Wizz Air járatai Debrecen és Hurghada között, az Egyiptomi Vörös-tenger partján fekvő üdülővárosba. A járatok a téli menetrendi időszakban csütörtökönként és vasárnaponként közlekednek, és a légitársaság közölte, hogy az útvonal már a járvány előtt, 2019-ben is nagy népszerűségnek örvendett.

Források: airportal.hu, turizmus.com

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.