Untitled-1

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

2024. május 31.

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Nyereményjátékunk lezárult, mindenkinek köszönjük a részvételt!

A sorsolás Lengyel Szilvia nevű utasunknak kedvezett, aki júniusban 3 fős családja részére Budapest-Koppenhága útvonalra foglalt repülőjegyeket oldalunkon!


A szerencsés nyertes a játékszabályzat értelmében visszanyerte ennek a repülőjegy foglalásának teljes összegét, 245 045 Ft-ot!

A nyertest a foglalás során megadott elérhetőségeken kiértesítettük, és ezúton is gratulálunk neki

Ha Ön sem akar lemaradni további nyereményjátékainkról és akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövessen minket a közösségi oldalainkon!

 

--------------------------

Családi nyaralásához keres repülőjegy-ajánlatokat? Egy hosszú hétvégére tervez városlátogatást? Esetleg egy tengerentúli utazáshoz szeretne repülőjegyet foglalni?

Talán már tudja, hogy miért érdemes a repjegy.hu-t választania:

  • itt egy helyen összehasonlíthatja a légitársaságok ajánlatait - bármilyen úti célra utazna,
  • oldalunkon néhány perc alatt lefoglalhatja az igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet - egyszerűen és biztonságosan,
  • szakértő munkatársaink pedig megválaszolják a felmerült kérdéseket, és segítenek a foglalással kapcsolatos ügyintézésben.

Most adunk még egy okot, hogy miért minket válasszon:

Foglaljon repülőjegyet júniusban a repjegy.hu-n, és automatikusan részt vesz a sorsolásunkon, ahol visszanyerheti a repülőjegye árát! Nem számít, hogy hova utazik vagy melyik légitársasággal repül, minden júniusi foglalással esélye van a nyereményre.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Válassza a repjegy.hu-t, és nyerje vissza repülőjegye árát!A nyereményjáték feltételei

  • A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2024. június 1. és június 30. között repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon, és a lefoglalt repülőjegyek árát a jegykiállítási szabályok által meghatározott fizetési határidőig kiegyenlítette.
  • Az oldalon történő repülőjegy-vásárlással a vásárló automatikusan részt vesz a nyereményjátékon, további regisztrációra nincsen szükség.
  • A kisorsolt nyertes foglalás vásárlója számára visszatérítésre kerül a foglalás során befizetett összeg, maximum 300.000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat, valamint a repülőjegyhez igénybe vett további szolgáltatások költségét is (utas- vagy útlemondási biztosítás, extra csomag foglalása, ülőhelyfoglalás). 
  • A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2024. július 3., helye: Weco-Travel Kft irodája, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.
  • A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

Részletes részvételi feltételek

További híreink

Új Wizz Air járat Budapest és Gran Canaria között a téli menetrendben

Hírek <p>A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.</p>

A Wizz Air bejelentette, hogy a téli szezonban új járatot indít Budapest és Gran Canaria között.

A Budapest Airport segítőpontokat alakított ki a járatkésések miatt repülőtéren várakozó utasoknak

Hírek <p>Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.</p>

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport számára ebben a helyzetben különösen fontos, hogy az utasairól megfelelően gondoskodjon, ezért a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet került kijelölésre a 2A és 2B terminálokon.

Párizs Charles de Gaulle-ra indít közvetlen járatot az EasyJet

Hírek <p>Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.</p>

Az új Budapest - Párizs járat a téli menetrendben fog közlekedni, 2024. október 27-től.