Untitled-1

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

2024. május 31.

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Családi nyaralásához keres repülőjegy-ajánlatokat? Egy hosszú hétvégére tervez városlátogatást? Esetleg egy tengerentúli utazáshoz szeretne repülőjegyet foglalni?

Talán már tudja, hogy miért érdemes a repjegy.hu-t választania:

  • itt egy helyen összehasonlíthatja a légitársaságok ajánlatait - bármilyen úti célra utazna,
  • oldalunkon néhány perc alatt lefoglalhatja az igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet - egyszerűen és biztonságosan,
  • szakértő munkatársaink pedig megválaszolják a felmerült kérdéseket, és segítenek a foglalással kapcsolatos ügyintézésben.

Most adunk még egy okot, hogy miért minket válasszon:

Foglaljon repülőjegyet júniusban a repjegy.hu-n, és automatikusan részt vesz a sorsolásunkon, ahol visszanyerheti a repülőjegye árát! Nem számít, hogy hova utazik vagy melyik légitársasággal repül, minden júniusi foglalással esélye van a nyereményre.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Válassza a repjegy.hu-t, és nyerje vissza repülőjegye árát!A nyereményjáték feltételei

  • A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2024. június 1. és június 30. között repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon, és a lefoglalt repülőjegyek árát a jegykiállítási szabályok által meghatározott fizetési határidőig kiegyenlítette.
  • Az oldalon történő repülőjegy-vásárlással a vásárló automatikusan részt vesz a nyereményjátékon, további regisztrációra nincsen szükség.
  • A kisorsolt nyertes foglalás vásárlója számára visszatérítésre kerül a foglalás során befizetett összeg, maximum 300.000 Ft értékhatárig. A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat, valamint a repülőjegyhez igénybe vett további szolgáltatások költségét is (utas- vagy útlemondási biztosítás, extra csomag foglalása, ülőhelyfoglalás). 
  • A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. A sorsolás időpontja: 2024. július 3., helye: Weco-Travel Kft irodája, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.
  • A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartó elérhetőségein történik. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

Részletes részvételi feltételek

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.