Aeroflot

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Aeroflot

Aeroflot népszerű úticéljai

Budapest - Moszkva
66 950 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - New York
182 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Dubai
116 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Bangkok
167 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phuket
213 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Isztambul
106 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tenerife
124 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Larnaca
110 534 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tel Aviv
110 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Amszterdam
551 267 Ft-tól
átszállással
Budapest - Male
189 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Los Angeles
258 500 Ft-tól
átszállással
Budapest - Burgasz
483 550 Ft-tól
átszállással
Budapest - Párizs
644 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Athén
553 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Antalya
104 650 Ft-tól
átszállással
Budapest - Miami
209 900 Ft-tól
átszállással
Budapest - Malaga
597 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tokió
201 150 Ft-tól
átszállással
Budapest - Barcelona
610 640 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a Aeroflot légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

123 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

4,1

Menetrend

4,3

Ár/érték arány

4,1

Bemutatkozás

Az Aeroflot Oroszország nemzeti és egyben a legnagyobb légitársasága. Emellett a világ egyik legrégebben működő légitársasága, története 1923-ig nyúlik vissza. A Skyteam légiszövetség tagja. Budapest és Moszkva között közvetlen járatokat üzemeltet. 

A légitársaság a világ 152 desztinációjára üzemeltet repülőjáratokat. A számos oroszországi úti cél mellett útvonalhálózatában megtalálhatók az olyan népszerű ázsiai desztinációk, mint Bangkok, Phuket, Peking, vagy Tokió, de számos európai és észak-amerikai úti célt is kiszolgálnak, például New York, Miami, Los Angeles.

Légiflotta

Az Aeroflot légitársaságnak van az egyik legfiatalabb légiflottája a világon. A légipark átlagos életkora 4 év. Az Aeroflot repülőgépei megfelelnek a biztonság, megbízhatóság, illetve a kényelem legmagasabb szintű követelményeinek.

Az Aeroflot aktív, hosszútávú flotta-korszerűsítési és repülőgép felújítási programot folytat, amely megfelel a multi-brand platformon alapuló üzleti fejlesztési stratégiának.
A korszerű, nagy hatótávolságú Boeing 777-es három osztályos utaskabinnal rendelkezik, így lehetőség nyílik a legszélesebb szolgáltatási szintek kínálatára.

Aeroflot légitársaság repülőgépe - repjegy.hu

Fedélzeti kiszolgálás

Economy osztály

Az Aeroflot az egyike azoknak, akik a legjobb minőségű szolgáltatásokat ajánlják vonzó áron. Az Aeroflot hagyományos minőségi szolgáltatásai, modern repülőgépei, kényelmes utaskabinjai, illetve professzionális és vendégszerető személyzete segítenek abban, hogy az utazás az Aeroflot Economy osztályon különleges legyen.

 • 76,2 – 81,28 cm üléstávolság
 • Fedélzeti ellátás, meleg és hideg italok szolgálása
 • Az engedélyezett poggyász súlya 1 db 23 kg. Flex tarifájú jegy esetében 2 db
 • Útikészlet, takaró és párna a közép- és hosszú távú járatokon
 • Modern fedélzeti szórakoztató rendszer

Comfort osztály

A Business Osztály legfontosabb szolgáltatásai most kedvező áron elérhetőek az Aeroflot Comfort osztályán. A Comfort Osztály a hosszú távú járatokon érhető el a háromosztályos Boeing 777-300 ER repülőgép fedélzetén. Széles, fokozott kényelemmel rendelkező ülések, Thales szórakoztató rendszer székháttámlákba épített képernyők, személyes útikészletek, megemelt engedélyezett poggyászsúly és több, a Business Osztály menüjéből választható étel jellemzi a Comfort Osztályt. A Comfort Osztály a Business és az Economy Osztály között található.

A Comfort Osztályt szélesebb ülések és nagyobb széktávolság jellemzik, melyet az egyéni Shell technológia tesz lehetővé. Az ülések egy innovatív rendszerrel vannak felszerelve, amely az utast enyhén előre tolja a maximális kényelem érdekében. Így az ülések nem dőlnek hátrafelé, megőrizve az utasok személyes terét. Az ülések USB csatlakozókkal és konnektorokkal vannak felszerelve.

 • 96,52 cm üléstávolság
 • Különböző menük a fedélzeten
 • Az engedélyezett poggyászsúly 2 db, 23 kg/db
 • Check-in a business vagy külön pultnál, elsőbbségi be- és kiszállás
 • Modern fedélzeti szórakoztató rendszerrel

Business osztály

Aeroflot Business Osztály a legmagasabb fokú kényelmet és személyre szabott kiszolgálást ajánl.
A President Business Class a hat óránál hosszabb menetidejű járatokon érhető el. A hosszú távú járatokat teljesítő repülőgépek modern, teljes fekvő hellyé alakítható ülésekkel vannak felszerelve, melyek fontos tulajdonsága, hogy teljesen vízszintes felületet lehet kialakítani. Így tökéletes fekhellyé válik és minden egyéb, a kiváló pihenéshez szükséges körülmény biztosított.

A Premier Business Class a rövid távú – kevesebb, mint három óra – és a középtávú – három és hat óra közötti menetidejű járatokon érhető el. A Premier Business Class ülései megfelelő kényelmet biztosítanak. Háttámlájuk állítható mind a repülés közben végzett munkához, mind a pihenéshez, egy otthoni kényelmes karosszékben való relaxálás érzetét keltve.

 • 96,52 – 190,5 cm üléstávolság
 • Az ételek és italok felszolgálása üveg és porcelán készleten történik, hozzá fém evőeszköz
 • Az engedélyezett poggyász súlya 2 db, 32 kg/db
 • Modern szórakoztató rendszer

Díjak és elismerések

Az Aeroflot tökéletességre irányuló állandó törekvéseinek eredményességét a nemzetközi légiközlekedési szövetségek, utazási szakértők és az utasok elismerés eligazolják. Az Aeroflotnak az a célja, hogy az oroszországi belföldi és nemzetközi útvonalakon vitatatlanul vezető légitársaság maradjon és hogy a világ legjobb légitársaságai közé rangsorolják az aktív fejlesztések, a lehetőleg magasabb biztonsági és minőségi szolgáltatások szintjének biztosítása alapján.

Skytrax: 2018-ban az Aeroflot légitársaság immár hetedszer nyerte el a Skytrax World Airline Awards „A legjobb Keleteurópai Légitársaság" díját.

 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

  iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Feliratkozom