Aeroflot

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Aeroflot

Aeroflot népszerű úticéljai

Budapest - Moszkva
76 800 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - New York
234 734 Ft-tól
átszállással
Budapest - Dubai
120 650 Ft-tól
átszállással
Budapest - Bangkok
167 134 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phuket
186 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Los Angeles
336 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Larnaca
109 540 Ft-tól
átszállással
Budapest - Isztambul
106 450 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tenerife
117 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Athén
365 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tel Aviv
111 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Amszterdam
608 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Barcelona
1 341 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Malaga
615 580 Ft-tól
átszállással
Budapest - Miami
294 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tokió
189 750 Ft-tól
átszállással
Budapest - Male
214 634 Ft-tól
átszállással
Budapest - Burgasz
467 250 Ft-tól
átszállással
Budapest - Brüsszel
132 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Helsinki
392 600 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a Aeroflot légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

118 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

4,1

Menetrend

4,3

Ár/érték arány

4,1

Bemutatkozás

Az Aeroflot a világ egyik legrégebben működő légitársasága, története 1923-ig nyúlik vissza. A Skyteam légiszövetség tagja. Budapest és Moszkva között közvetlen járatokat üzemeltet. 

Flotta

Az Aeroflot légitársaságnak van az egyik legfiatalabb légiflottája a világon. A légipark átlagos életkora 4,3 év. Az Aeroflot repülőgépei megfelelnek a biztonság, megbízhatóság, illetve a kényelem legmagasabb szintű követelményeinek.

Az Aeroflot aktív, hosszútávú flotta-korszerűsítési és repülőgép felújítási programot folytat, amely megfelel a multi-brand platformon alapuló üzleti fejlesztési stratégiának.
A korszerű, nagy hatótávolságú Boeing 777-es három osztályos utaskabinnal rendelkezik, így lehetőség nyílik a legszélesebb szolgáltatási szintek kínálatára.

Aeroflot légitársaság repülőgépe - repjegy.hu

Fedélzeti kiszolgálás

Economy osztály

Az Aeroflot az egyike azoknak, akik a legjobb minőségű szolgáltatásokat ajánlják vonzó áron. Az Aeroflot hagyományos minőségi szolgáltatásai, modern repülőgépei, kényelmes utaskabinjai, illetve professzionális és vendégszerető személyzete segítenek abban, hogy az utazás az Aeroflot Economy osztályon különleges legyen.

Comfort osztály

A Business Osztály legfontosabb szolgáltatásai most kedvező áron elérhetőek az Aeroflot Comfort osztályán. A Comfort Osztály a hosszú távú járatokon érhető el a háromosztályos Boeing 777-300 ER repülőgép fedélzetén. Széles, fokozott kényelemmel rendelkező ülések, Thales szórakoztató rendszer székháttámlákba épített képernyők, személyes útikészletek, megemelt engedélyezett poggyászsúly és több, a Business Osztály menüjéből választható étel jellemzi a Comfort Osztályt. A Comfort Osztály a Business és az Economy Osztály között található.

A Comfort Osztályt szélesebb ülések és nagyobb széktávolság jellemzik, melyet az egyéni Shell technológia tesz lehetővé. Az ülések egy innovatív rendszerrel vannak felszerelve, amely az utast enyhén előre tolja a maximális kényelem érdekében. Így az ülések nem dőlnek hátrafelé, megőrizve az utasok személyes terét. Az ülések USB csatlakozókkal és konnektorokkal vannak felszerelve.

Business osztály

Aeroflot Business Osztály a legmagasabb fokú kényelmet és személyre szabott kiszolgálást ajánl.
A President Business Class a hat óránál hosszabb menetidejű járatokon érhető el. A hosszú távú járatokat teljesítő repülőgépek modern, teljes fekvő hellyé alakítható ülésekkel vannak felszerelve, melyek fontos tulajdonsága, hogy teljesen vízszintes felületet lehet kialakítani. Így tökéletes fekhellyé válik és minden egyéb, a kiváló pihenéshez szükséges körülmény biztosított.

A Premier Business Class a rövid távú – kevesebb, mint három óra – és a középtávú – három és hat óra közötti menetidejű járatokon érhető el. A Premier Business Class ülései megfelelő kényelmet biztosítanak. Háttámlájuk állítható mind a repülés közben végzett munkához, mind a pihenéshez, egy otthoni kényelmes karosszékben való relaxálás érzetét keltve.

Aeroflot légitársaság útvonalhálózata - repjegy.hu

Díjak és elismerések

Az Aeroflot tökéletességre irányuló állandó törekvéseinek eredményességét a nemzetközi légiközlekedési szövetségek, utazási szakértők és az utasok elismerés eligazolják. Az Aeroflotnak az a célja, hogy az oroszországi belföldi és nemzetközi útvonalakon vitatatlanul vezető légitársaság maradjon és hogy a világ legjobb légitársaságai közé rangsorolják az aktív fejlesztések, a lehetőleg magasabb biztonsági és minőségi szolgáltatások szintjének biztosítása alapján.

Skytrax

Teljesen új szolgáltatási rangsorolás a globális légiutazási piacon. 2016-ban az Aeroflot megkapta a 4 csillag Skytrax minősitést és immár hatodszor nyerte el a Skytrax World Airline Díjat „A legjobb Keleteurópai Légitársaság" kategóriában.

 

Poggyász információk

A repülőjegy ára utasonként 1 db 10 kg-os kézipoggyász és 1 db 23 kg-os feladott poggyász szállítását tartalmazza

Kapcsolódó hírek

Aeroflot légitársaság

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom