Aeroflot

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Aeroflot

Aeroflot népszerű úticéljai

Budapest - Moszkva
31 700 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - New York
164 434 Ft-tól
átszállással
Budapest - Dubai
108 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Bangkok
153 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Phuket
179 400 Ft-tól
átszállással
Budapest - Isztambul
96 767 Ft-tól
átszállással
Budapest - Los Angeles
209 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Larnaca
108 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tenerife
106 500 Ft-tól
átszállással
Budapest - Párizs
663 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tel Aviv
102 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Athén
418 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Amszterdam
516 350 Ft-tól
átszállással
Budapest - Barcelona
473 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Malaga
589 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Miami
180 600 Ft-tól
átszállással
Budapest - Male
201 667 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tokió
172 967 Ft-tól
átszállással
Budapest - Burgasz
479 467 Ft-tól
átszállással
Budapest - London
564 700 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a Aeroflot légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

118 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

4,1

Menetrend

4,3

Ár/érték arány

4,1

Bemutatkozás

Az Aeroflot Oroszország nemzeti és egyben a legnagyobb légitársasága. Emellett a világ egyik legrégebben működő légitársasága, története 1923-ig nyúlik vissza. A Skyteam légiszövetség tagja. Budapest és Moszkva között közvetlen járatokat üzemeltet. 

A légitársaság a világ 152 desztinációjára üzemeltet repülőjáratokat. A számos oroszországi úti cél mellett útvonalhálózatában megtalálhatók az olyan népszerű ázsiai desztinációk, mint Bangkok, Phuket, Peking, vagy Tokió, de számos európai és észak-amerikai úti célt is kiszolgálnak, például New York, Miami, Los Angeles.

Légiflotta

Az Aeroflot légitársaságnak van az egyik legfiatalabb légiflottája a világon. A légipark átlagos életkora 4 év. Az Aeroflot repülőgépei megfelelnek a biztonság, megbízhatóság, illetve a kényelem legmagasabb szintű követelményeinek.

Az Aeroflot aktív, hosszútávú flotta-korszerűsítési és repülőgép felújítási programot folytat, amely megfelel a multi-brand platformon alapuló üzleti fejlesztési stratégiának.
A korszerű, nagy hatótávolságú Boeing 777-es három osztályos utaskabinnal rendelkezik, így lehetőség nyílik a legszélesebb szolgáltatási szintek kínálatára.

Aeroflot légitársaság repülőgépe - repjegy.hu

Fedélzeti kiszolgálás

Economy osztály

Az Aeroflot az egyike azoknak, akik a legjobb minőségű szolgáltatásokat ajánlják vonzó áron. Az Aeroflot hagyományos minőségi szolgáltatásai, modern repülőgépei, kényelmes utaskabinjai, illetve professzionális és vendégszerető személyzete segítenek abban, hogy az utazás az Aeroflot Economy osztályon különleges legyen.

Comfort osztály

A Business Osztály legfontosabb szolgáltatásai most kedvező áron elérhetőek az Aeroflot Comfort osztályán. A Comfort Osztály a hosszú távú járatokon érhető el a háromosztályos Boeing 777-300 ER repülőgép fedélzetén. Széles, fokozott kényelemmel rendelkező ülések, Thales szórakoztató rendszer székháttámlákba épített képernyők, személyes útikészletek, megemelt engedélyezett poggyászsúly és több, a Business Osztály menüjéből választható étel jellemzi a Comfort Osztályt. A Comfort Osztály a Business és az Economy Osztály között található.

A Comfort Osztályt szélesebb ülések és nagyobb széktávolság jellemzik, melyet az egyéni Shell technológia tesz lehetővé. Az ülések egy innovatív rendszerrel vannak felszerelve, amely az utast enyhén előre tolja a maximális kényelem érdekében. Így az ülések nem dőlnek hátrafelé, megőrizve az utasok személyes terét. Az ülések USB csatlakozókkal és konnektorokkal vannak felszerelve.

Business osztály

Aeroflot Business Osztály a legmagasabb fokú kényelmet és személyre szabott kiszolgálást ajánl.
A President Business Class a hat óránál hosszabb menetidejű járatokon érhető el. A hosszú távú járatokat teljesítő repülőgépek modern, teljes fekvő hellyé alakítható ülésekkel vannak felszerelve, melyek fontos tulajdonsága, hogy teljesen vízszintes felületet lehet kialakítani. Így tökéletes fekhellyé válik és minden egyéb, a kiváló pihenéshez szükséges körülmény biztosított.

A Premier Business Class a rövid távú – kevesebb, mint három óra – és a középtávú – három és hat óra közötti menetidejű járatokon érhető el. A Premier Business Class ülései megfelelő kényelmet biztosítanak. Háttámlájuk állítható mind a repülés közben végzett munkához, mind a pihenéshez, egy otthoni kényelmes karosszékben való relaxálás érzetét keltve.

Díjak és elismerések

Az Aeroflot tökéletességre irányuló állandó törekvéseinek eredményességét a nemzetközi légiközlekedési szövetségek, utazási szakértők és az utasok elismerés eligazolják. Az Aeroflotnak az a célja, hogy az oroszországi belföldi és nemzetközi útvonalakon vitatatlanul vezető légitársaság maradjon és hogy a világ legjobb légitársaságai közé rangsorolják az aktív fejlesztések, a lehetőleg magasabb biztonsági és minőségi szolgáltatások szintjének biztosítása alapján.

Skytrax: 2018-ban az Aeroflot légitársaság immár hetedszer nyerte el a Skytrax World Airline Awards „A legjobb Keleteurópai Légitársaság" díját.

 

Poggyász információk

A repülőjegy ára utasonként 1 db 10 kg-os kézipoggyász és 1 db 23 kg-os feladott poggyász szállítását tartalmazza

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom