Untitled-1

Utasaink értékelése

4.2
Aeroflot
Személyzet
4.4
Fedélzeti szolgáltatás
4.1
Jegyárak
4.1
Menetrend
4.3
Én is értékelek

Bemutatkozása

Az Aeroflot Oroszország nemzeti és egyben a legnagyobb légitársasága. Emellett a világ egyik legrégebben működő légitársasága, története 1923-ig nyúlik vissza. A Skyteam légiszövetség tagja. Budapest és Moszkva között közvetlen járatokat üzemeltet. 

A légitársaság a világ 152 desztinációjára üzemeltet repülőjáratokat. A számos oroszországi úti cél mellett útvonalhálózatában megtalálhatók az olyan népszerű ázsiai desztinációk, mint Bangkok, Phuket, Peking, vagy Tokió, de számos európai és észak-amerikai úti célt is kiszolgálnak, például New York, Miami, Los Angeles.

Légiflotta

Az Aeroflot légitársaságnak van az egyik legfiatalabb légiflottája a világon. A légipark átlagos életkora 4 év. Az Aeroflot repülőgépei megfelelnek a biztonság, megbízhatóság, illetve a kényelem legmagasabb szintű követelményeinek.

Az Aeroflot aktív, hosszútávú flotta-korszerűsítési és repülőgép felújítási programot folytat, amely megfelel a multi-brand platformon alapuló üzleti fejlesztési stratégiának.
A korszerű, nagy hatótávolságú Boeing 777-es három osztályos utaskabinnal rendelkezik, így lehetőség nyílik a legszélesebb szolgáltatási szintek kínálatára.

Aeroflot légitársaság repülőgépe - repjegy.hu

Fedélzeti kiszolgálás

Economy osztály

Az Aeroflot az egyike azoknak, akik a legjobb minőségű szolgáltatásokat ajánlják vonzó áron. Az Aeroflot hagyományos minőségi szolgáltatásai, modern repülőgépei, kényelmes utaskabinjai, illetve professzionális és vendégszerető személyzete segítenek abban, hogy az utazás az Aeroflot Economy osztályon különleges legyen.

 • 76,2 – 81,28 cm üléstávolság
 • Fedélzeti ellátás, meleg és hideg italok szolgálása
 • Az engedélyezett poggyász súlya 1 db 23 kg. Flex tarifájú jegy esetében 2 db
 • Útikészlet, takaró és párna a közép- és hosszú távú járatokon
 • Modern fedélzeti szórakoztató rendszer

Comfort osztály

A Business Osztály legfontosabb szolgáltatásai most kedvező áron elérhetőek az Aeroflot Comfort osztályán. A Comfort Osztály a hosszú távú járatokon érhető el a háromosztályos Boeing 777-300 ER repülőgép fedélzetén. Széles, fokozott kényelemmel rendelkező ülések, Thales szórakoztató rendszer székháttámlákba épített képernyők, személyes útikészletek, megemelt engedélyezett poggyászsúly és több, a Business Osztály menüjéből választható étel jellemzi a Comfort Osztályt. A Comfort Osztály a Business és az Economy Osztály között található.

A Comfort Osztályt szélesebb ülések és nagyobb széktávolság jellemzik, melyet az egyéni Shell technológia tesz lehetővé. Az ülések egy innovatív rendszerrel vannak felszerelve, amely az utast enyhén előre tolja a maximális kényelem érdekében. Így az ülések nem dőlnek hátrafelé, megőrizve az utasok személyes terét. Az ülések USB csatlakozókkal és konnektorokkal vannak felszerelve.

 • 96,52 cm üléstávolság
 • Különböző menük a fedélzeten
 • Az engedélyezett poggyászsúly 2 db, 23 kg/db
 • Check-in a business vagy külön pultnál, elsőbbségi be- és kiszállás
 • Modern fedélzeti szórakoztató rendszerrel

Business osztály

Aeroflot Business Osztály a legmagasabb fokú kényelmet és személyre szabott kiszolgálást ajánl.
A President Business Class a hat óránál hosszabb menetidejű járatokon érhető el. A hosszú távú járatokat teljesítő repülőgépek modern, teljes fekvő hellyé alakítható ülésekkel vannak felszerelve, melyek fontos tulajdonsága, hogy teljesen vízszintes felületet lehet kialakítani. Így tökéletes fekhellyé válik és minden egyéb, a kiváló pihenéshez szükséges körülmény biztosított.

A Premier Business Class a rövid távú – kevesebb, mint három óra – és a középtávú – három és hat óra közötti menetidejű járatokon érhető el. A Premier Business Class ülései megfelelő kényelmet biztosítanak. Háttámlájuk állítható mind a repülés közben végzett munkához, mind a pihenéshez, egy otthoni kényelmes karosszékben való relaxálás érzetét keltve.

 • 96,52 – 190,5 cm üléstávolság
 • Az ételek és italok felszolgálása üveg és porcelán készleten történik, hozzá fém evőeszköz
 • Az engedélyezett poggyász súlya 2 db, 32 kg/db
 • Modern szórakoztató rendszer

Díjak és elismerések

Az Aeroflot tökéletességre irányuló állandó törekvéseinek eredményességét a nemzetközi légiközlekedési szövetségek, utazási szakértők és az utasok elismerés eligazolják. Az Aeroflotnak az a célja, hogy az oroszországi belföldi és nemzetközi útvonalakon vitatatlanul vezető légitársaság maradjon és hogy a világ legjobb légitársaságai közé rangsorolják az aktív fejlesztések, a lehetőleg magasabb biztonsági és minőségi szolgáltatások szintjének biztosítása alapján.

Skytrax: 2018-ban az Aeroflot légitársaság immár hetedszer nyerte el a Skytrax World Airline Awards „A legjobb Keleteurópai Légitársaság" díját.

 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Az Európai Unió és Kanada is lezárta légterét az orosz gépek előtt

hír Az Európai Unió és Kanada is lezárta légterét az orosz gépek előtt

Hírek a budapesti repülőtérről: januári úti célok, tesztközpont, terminál működés

hír Hírek a budapesti repülőtérről: januári úti célok, tesztközpont, terminál működés

Több mint 40 úti cél érhető el decemberben Budapestről

hír Több mint 40 úti cél érhető el decemberben Budapestről

Utasaink véleményei

Oda úton a kifizetett comfort osztályon utaztunk , de vissza úton már ezt nem kaptuk meg csak az economy volt és nem egymás mellett ültünk.
sadadoki - 2020-03-06
A légitársaság ár érték arányban kedvező az utas számára. A géppark teljes egészében már nyugati stílusú (B777, B737, Airbus). A személyzet udvarias és segítőkész. Ha oroszul is tudunk pár szót az mosolygósan, de szívesen fogadják. Hosszú távot is repültünk (baráti társaság) 9000 km, de mindenki jó véleménnyel volt a légitársaságról. A Budapesti irodájuk is rendkívül segítőkész volt, türelmesek voltak az idősebb ügyfelekkel.
A koronavírus járvány idején felügyelve, de gond nélkül tudtunk utazni a thaiföldi Phuketre. A repülés elötti 24 órában ingyen lehet a megmaradt helyekből válogatni. De a jegyvásárlásakor is 1.700 - ...
Szonárpapa - 2020-02-28
A hazaúton az online check in nem volt engedélyezve. Nem értem hogy erről miért csak utolsó pillanatban lehet értesülni. És miért nem lehetett, csak a reptéren, ahol már alig volt hely a gépen, tehát mások mégis be tudtak csekkolni online ezek szerint... Előtünk a reptéren biztos nem, mivel 3 órával korábban kint voltunk...csak ezért...és elsők voltunk.
A gépen egyáltalán nem szolgálnak fel alkoholt. Erről sem volt semmi tájékoztatás.
A gépen a TV-k nem működtek, a személyet pedig közölte hogy ezzel semmit nem tud kezdeni, nézzünk filmet a mobilunkon. Na ilyet sem láttam még soha.
Többet nem utazunk ezzel a légitársasággal, az ...
Judit - 2020-02-13
Visszafelé Bangkok- Moszkva útvonalon nem Aeroflot járattal utaztunk (holott a repülőjegyen az szerepelt) hanem Russia nevezetű járattal. Ez az Aeroflot-hoz képest elavultabb volt, előttem a kijelző nem működött, a másik járathoz képest nem kaptunk annyi szolgltatást (pl. nem volt párna, papucs, stb.) A járat késve indult 3/4-ed órával, a légkondicionálás borzalmas volt, meleg levegőt fújt be, azon állítani nem lehetett. A többivel nem volt gond, stewardess-ek kedvesek voltak, a kaja is finom volt.
Sz. Éva - 2020-02-03
Figyelmesek, törődőek, udvariasak voltak a légiutas kísérők. A pilóta úgy szállt fel, majd szállt le, mintha nem is repülőn ülnénk. Külön odafigyeltek a kisgyermekekre. Csak gratulálni tudok a személyzetnek!
bojci - 2017-12-28
Félelmetesen kellemes :)
bandy4 - 2017-12-28
A gépem a mosdók karbantartása sajnos hagy némi kifogásolni valót. Az utazáshoz a keretek közötti lehetőségeket kihasználják, az ellátáson változtatnék, túl száraz a szendvics!
KLaci - 2017-12-27
A szokásos megbízható, ár-érték arányban teljesen színvonalas fedélzeti szolgáltatások. Nem egy Emrates, de nem is ezt kell tőle elvárni, és nem is kerül annyiba. Ami különösen tetszett, hogy a 11 hónapos kislányunk megkülönböztetett figyemet kapott a légikísérő hölgyektől, amiért ezúton is köszönünk. Ami negatívum volt az Ferihegy, de itt csak a légitársaságot lehet osztályozni, Ferihegynek biztos nem adnánk ilyen jó értékelést.
Azzurro76 - 2017-12-27
Nagyon pozitív, nagyon kellemes volt az utazás, személyzet. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a légitársaságot.
ancsapancsa - 2017-12-27
Azt kaptam a légitársaságtól amit ígértek!
fiestapal1946 - 2017-12-27
Aeroflotrol csak pozitívan tudók nyilatkoznia! Aszt kívánok nekik csak így tovább!
balintne.m.olga - 2017-12-27
Csak pozitívan tudók nyilatkoznia a Aeroflotrol. Annyit füznék hozzá csak így tovább!!!!
balintne.m.olga - 2017-12-27
Nagyon kedves volt a személyzet, a repülőgép szép tiszta, újnak tűnő volt (nem olyan, mint a Wizzair gépeinek többsége!...), és még egy kis tízórai csomagot is kaptunk, ami finom volt!
Bett - 2017-12-27
Utaztam vele Moszkvàba nagyon aranyossak voltak az utas kisérök minden kivànsàgunkat teljesitették.
Krakko - 2017-12-27
Moszkvába utaztam Aeroflottal, nem tapasztaltam különösebb eltérést, mintha WizzAirrel utaztam volna.
Csilla - 2017-12-27
Alapjába véve elégedett vagyok. Pontos indulás, és érkezés.
Konkriszt - 2017-12-27
Kellemesen csalódtam a választott légitársaságba, és a repülőtérbe is. Valamikor évente egyszer kétszer biztosan jártam Moszkvában, igy voltak élményeim az ottani körűlményekről. Kiemelném, hogy a többi nagy repülőtérrel ellentétben az átszállás sokkal egyszerübb.
Stefi - 2017-12-03
At the airport of Moscow the business lounge is very bad with low quality services and lack of free places. almost the same like to be at the gates.
There is no priority checking lines at the gates for business class passengers!
null - 2017-11-25
Maga a repülőút kellemes és zökkenőmentes volt. Ami nem tetszett, az a túl hosszú várakozás oda- és visszafelé is a beszállásig. Két nagy magyar csoport is volt a gépen, de magyar nyelvű tájékoztatást nem kaptunk semmiről. A légikisasszonyok udvariasak, gyorsak voltak, de kicsit többet mosolyoghattak volna ! Túl komolyan vették magukat. Tudom, hogy nem könnyű munka ! De többen először utaztak repülőn, megnyugtató lett volna egy kedves mosoly. Úgyhogy egymásra mosolyogtunk ! Összességében nem volt gond.
Évamama - 2017-11-17
Pri perelete iz Moskvi v Piter odin iz nashih chemodanov poteralsya. K schastyu na sleduyuschii den' ego nashli, i mne proshlos' za nim ehat'. T.k. aeroport obeschal privezti ego tol'ko cherez 5 dnei. Klassno, na pravda li?
Svetlana - 2017-11-16
Minden jó volt. Nem volt alkohol a fedélzeten. Ezt hiányoltam. Továbbá moszkvából a repülőtéren van egy kis káosz. Érdemes 3 órával indulás előtt érkezni az átlagos 2 helyett
Laceeka - 2017-11-15
Nagyon kedvesek voltak a stewardess-ek! A gép pontosan indult.
Szcsilla - 2017-10-27
Az egyik bőröndöm nem érkezett cél állomásra. Végül előkerült épségben. A negatívum az, hogy nekem kellett kimenni érte reptérre, mert reptér csak 5 nap múlva ígérte a kiszállítását.
Szvetlana - 2017-10-26
Szakadó esőben érkeztünk Moszkvába, a légikísérő kisasszony a saját esőkabátját terítette rám, amíg az autóbuszhoz értünk a férjemmel.
Fifi - 2017-10-25
Először utaztam az orosz légitársasággal. A jegy árában egy kézi és egy nagy poggyász is benne volt, mindenféle trükközés nélkül. A személyzet mosolygós, kedves, a pilóta mind a fel- és leszálláskor szinte észrevétlenül emelte fel és tette le a gépet. A 2,5 órás úton a kiszolgálás is remek volt, a stewardessek mosolyogva, két nyelven kérdezték az utasokat, hogy ki milyen italt kér a nagynak mondható választékból. Mindent összevetve örülök neki, hogy akkor még nem volt fapados járat Szentpétervárra és azonos árban sokkal bővebb szolgáltatást kaptunk.
TetT - 2017-10-24
A repülés fantasztikus volt, a személyzet nagyon kedves, a menetrend pontosan be lett tartva.
Angéla - 2017-10-24
Korrekt légitársaság. Pontos indulás, és érkezés. Semmi extra szolgáltatás.
Konkriszt - 2017-10-24
Átszállással jöttünk haza Szentpétervárról. Mindkét repülőn ugyanazt a szendvicset kaptuk, semmi változatosság.
csapcsi98 - 2017-10-24
Jó tapasztalataim vannak, pontos indulás, érkezés
harizozo - 2017-10-24
Nagyon nagy élmény volt az Aeroflottal repülni! Moszkvai átszállással utaztunk Szentpétervárról Budapestre, s bár mindössze 30 perc ált rendelkezésünkre az átszállásnál, a légitársaság a lehető legtöbb módon a mi kényelmünket szolgálta. A business osztályon levő kiszolgálás, a tágas utastér és az ételek minősége tapasztalataim szerint sok nyugat-európai légitársaságot felülmúl. Az ár-érték arány tökéletes. Remélem hamarosan újra utazhatok Velük!
madarasz03 - 2017-10-24
Szentpétervárra repültünk, Moszkván keresztül.
A szentpétervári csatlakozást lekéstük, mivel a Budapestről induló moszkvai járat 3 órát késett, az időjárási viszonyok miatt. A légitársaság későbbi időpontra áttette jegyeinket , így szerencsésen - igaz 5 órával később -megérkeztünk Szentpétervárra.
BReka - 2017-10-24
Az Aeroflot gepe idoben es onnan indult, ahonnan jeleztek elotte e-mailban. A kerdeseinkre keszsegesen valasziltak a kirendeltsegen. Meg az altalam elirt foglalasi nevet is ingyen javitottak. A kert baba agyat mind az oda uton, mind vissza fele megkapruk. A babaval minden esetben elsonek szallhattunk be. A bebinek szonelkul melegitettek az etelt. A tulsulyert sem kertek kulon dijat. Osszesegeben is nagyon elegedettek voltunk a legitarsasaggal.
zsuszaszik - 2017-10-21
Szentpétervárra, majd Moszkvába utaztunk.Kellemes volt az út, a személyzet udvarias, szolgálatkész volt.
Visszafelé Moszkvából jöttünk, szintén rendben volt minden.
Egy észrevétel. Tudom, hogy egyik repülőtársaság sem beszél magyarul (itt sem beszélt a személyzet), de sajnos nem mindenki tud idegen nyelvet, ezért jó lett volna ha a monitoron láthattuk volna, hogy hol járunk, milyen magasan és milyen sebességgel haladunk.
Egyébként minden rendben volt.
Nagy Gáborné - 2017-10-18
A fel és leszállás "észrevétlen", zökkenőmentes volt. A pilóta "panorámabemutatóval" is kedveskedett! A személyzet udvariasan, készségesen állt az utasok rendelkezésére.
bnszi - 2017-10-18
Moszkvai átszállással utaztam. Az átszállás az óriási távolság miatt nagyon fárasztó volt. Errefel visszafelé még késett is a járat, így csupa rohanás volt a reptéren. Célszerű lett volna a 77 átszálló utast külön kezelni. Semmi kommunikáció nem volt. Szerintem elvárható lenne, hogy egy Bp-Moszkva közötti gépen magyarul is beszéljenek.
Mártonfalviné Bálint Sára - 2017-10-18
A felszolgált szendvics egészen ehető volt és a kávét is meg lehetett inni. Sajnos visszafelé a gép két órás késéssel indult és emiatt rohanni kellett a másik géphez, amelynek az indulását egy órával későbbre halasztották. Tájékoztatás elmaradt.
vandordia - 2017-09-02
Először repültem az Aeroflot légitársasággal, nem csalódtam bennük. Nagyon profi szervezés, hozzáértő, udvarias személyzet, kedves, segítőkész légikísérők. A felszolgált ételek finomak voltak.
Kényelmesen utaztunk.
Edit - 2017-08-30
A légitársaság személyzete nem volt kedves, a felszolgált étel és ital a minimum szintet ütötte meg. A repülőjárat késéssel, a csatlakozás 2.5 óra késéssel indult, mindenféle magyarázat nélkül. A légitársaság kritikán aluli! Ár-érték és a színvonal között hatalmas eltérés van. Eddig Lufthansa-val és WizzAir-rel repültem, sosem csalódtam bennünk. Az Aeroflot csalódás volt minden téren... drága tanulópénz volt.
Dedi8 - 2017-08-29
Fantasztikus volt és óriási élmény, hogy Moszkvából hazafelé a business osztályon utazhattunk, valami logisztikai malőr folytán. Most már értem, miért drágább oda a jegy...
drdeakdora - 2017-08-29
Szép út volt
rozsay - 2017-08-27
Régi, kopott, kényelmetlen gépek.
karoly - 2017-08-27
Nagyszerű élmény volt a repülőút. Udvarias személyzet, pontos indulás - érkezés, zavartalan utazás. Csak a legjobbakat mondhatom.
Eva22 - 2016-12-31
Nehez ez az ut...
agnes.krecz - 2016-12-30
Korrekt az étkezés, és tetszik, hogy a Moszkva-Budapest távot szinte mindig időn belül teljesítik.
Kovács Tamás - 2016-12-29
Bangkokból hazafelé jövet,komfort osztályon utaztunk,annak ellenére hogy turista osztályra szólt a jegyünk,és ez így nagyon kellemes volt :)
szekeresferi - 2016-12-29
Időben történő indulás, kényelmes ülések ( 120 kg vagyok ). Udvarias kiszolgálás stb.........
kraszjo - 2016-12-29
Moszkvai átszálláskor az éjjelt nem kella padon dülöngélve tölteni, van un. kapszula szállás. Két ágyas, wc, fürdő, kényelmes, akár pár órára is bérelhető.
Arra kell figyelni, hogy külön van a nemzetközi átszállásos területen és a helyin is!
szakfe - 2016-12-29
Gyors pontos és kényelmes! A gépen kényelmesen vannak elosztva a székek! Ráadásul olcsóbban juthat el az ember Moszkvába ha aeroflotot választja az ember, mintha wizzair-rel menne.
Sc.gabor - 2016-12-26
A repülőút jo volt. A moszkvai repülőtér katasztrófa.
Attila - 2016-12-21
Nagyon profi légitársaság. Hibátlan kiszolgálás.
Piripiri - 2016-12-18
Nagyszerű úton voltunk. Budapest-Moszkva-Szentpétervár útvonalon. Kedves, barátságos személyzet, pontosság, kifogástalan utunk volt.
Papp Éva - 2016-12-18
Az Aeroflot Russian Airlines repülőgépeivel tettem meg életem első repülős utazását. Budapestről indultam Hongkongba, Moszkvában kellett átszállnom. Elégedett vagyok az Aeroflottal: a személyzet kedves és segítőkész volt, az étel elfogadható, a jegy ára is kedvező volt. Ha lehetőségem lesz rá, máskor is szívesen utazom velük!
Hongkong - 2016-12-18
Imádok repülni és ezen az úton sem csalódtam. A személyzet szolgálatkész, a szolgáltatások nagyon korrektek voltak. Köszönöm! Örülök, hogy ezt a járatot választottam!
Kriszti - 2016-12-18
Nagyon meg voltam elégedve, annál is inkább mivel nem először utaztam ezzel a társasággal. Most amikor felszálltam a repülőgépre, a légi kísérő helyemre kísért, a táskámat ő helyezte el. Később is visszajött hozzám, érdeklődött hogylétem iránt. Ez, egy idősebb embernek, mint én, nagyon jól esett.
mcsongradi - 2016-12-16
Szerencsénk is volt. Gyönyörű időben, gyönyörű látványok felülről a csodás hegyek.
Dilber - 2016-12-16
Amikor beszalltam a repülőbe, helyemre kísért az utaskisérő ,a csomagomat ő helyezte el. Később is vissza nézett, minden renben van e? Lehet, hogy ez normalis, de a kedvességet nem lehet mimelni. Pláne egy idősebb emberre vonatkozóan, tapasztalatatom szerint a fiataloknak nincs türelmük az öregekhez! Jövőre ,ha élek ismét ezzel a társasággal utazom. Egyébként régebben is utaztam már velük, de ilyen pozitívumot nem irhattam le.
Helfrih Mihályne - 2016-12-16
udvarias a személyzet, segítőkész.
korosip - 2016-12-15
Meg voltam elégedve. Moszkvából repültem Budapestre. Pontos indulás és érkezés. Semmi gondom nem volt.
bagosifoto - 2016-12-14
Ez volt az első hosszabb utazásunk, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, jól éreztük magunkat.
Erika - 2016-12-13
Az utazásunkat a légi utaskísérők segítőkészsége sokban segítette. Kedvesek és figyelmesek voltak. A járat pontosan indult. Ár-érték arányban is kedvező volt az ajánlatuk.
szeva555 - 2016-12-12
Tökéletes. kényelmes, pontos! Ez a három szó jellemzi talán legjobban az Aeroflot Airlines-t. Tökéletesen elégedett voltam velük minden utamon!
Heni914 - 2016-12-07
Minden rendben volt!
nyufika1 - 2016-12-07
Kambodschaba utaztunk, es nagzon kellemes volt az ut, a kiszolgalas, a kenyelem.
Sihanoukville - 2016-12-07
Nagyon kellemesen utaztam. A kiszolgálás a turista osztálynak megfelelő volt.
Szívesen választom legközelebb is.
varga.zita2 - 2016-12-07
4-szer módosult az indulás időpontja belföldön, és mire kiosztották a vouchereket, hogy vizet kaphassunk, majdnem sikerült lekésni a gépet, mert nem hallatszott a felszólítás...
mütyi - 2016-12-07
Sajnos elég negatív tapasztalatunk volt a légitársasággal és ezt egy 2*10 órás út bizonyítja. Moszkvából Phuketre mentünk, a kapu száma más volt a jegyen, a tájékoztató monitoron a reptéren, és mivel alig várakoztak ott egy A4-es papírra írták ki tollal a 2. megadott beszállókapunál, hogy " G. 44" ennyi. Több mint egy órával később indultunk el, fejetlenség volt, légiutas kísérőt nem láttunk 2 órán át, megjegyezném emellett, hogy ezen a nagyon hosszú úton 0 azaz nulla mosolyt láttunk tőlük, kemények, ridegek voltak. Ezen a hatalmas Boeing 777-300as gépen szerintem kisebbek az ülések mint az Airbus 320-on! 10 órára! Köszi! A kaja közepes ...
Anett - 2016-12-07
Hosszú úton repültünk az orosz légitársasággal, ahol a nagyon jó ár-értékarányom kívül a személyzet segítőkészsége is kiemelkedő volt.
haniko2100 - 2016-12-07
A személyzet sokkal kedvesebb és segítőkészebb volt, mint más légitársaságoknál. Kellemesebb volt velük utazni.
linetta - 2016-12-07
Moszkvába, majd Szentpétervárra utaztunk néhány nap különbséggel, mindkét esetben ezzel a légitársasággal. A személyzet nagyon segitőkész volt, udvarias és kedves. Minden feltett kérdésre maximálisan kielégitő választ adtak és az egész út során, mindkét esetben, igyekeztek mindenkinek a kedvére tenni. A gépek is tiszták voltak és kellemes lábtérrel rendelkeztek. Az ülések nagyon kényelmesek. A repülők időben indultak és érkeztek, és a csomagokkal sem volt gond. A jegyeket fél évvel az utazás előtt vettük meg, igy igen kedvező jegyárakhoz volt szerencsénk. Csak ajánlani tudom ezt a légitársaságot!
K - 2016-12-07
Segitő szemelyzet, bőséges ellàtàs, kenyelmes ülèsek.
Aniszabo - 2016-12-07
Percre pontosan tartották a menetrendet, az étkezésnél az orosz ízvilágot reprezentálták.
A személyzet a klasszikus időket idézve volt segítőkész, attraktívak, kedvesek és nagyon figyelmesek voltak.
A repülőjegy ára kedvezőbb volt, mintha fapados légitársasággal utaztam volna.
Ha tehetem, a jövőben is az Aeroflot-tal utazom Oroszországba.
nando0971 - 2016-12-07
Én Budapest-Hong Kong úton voltam februárban, moszkvai átszállással. Oda-vissza az Aeroflottal utaztam.
Odafelé kifogástalan volt az ellátás. Még a menüt is megkaptuk nyomtatott formában. A személyzet segítőkész volt mindkét gépen. A repülők pontosan indultak.
Hazafelé nem volt ilyen szerencsém. Már Hong Kongból késve indult a repülő, de ezt pénzel kompenzálták. Ebből a pénzből tudtam ebédelni, amíg várakoztam. Itt tudtam várakozni székben ülve, esetleg a telefonomat is tudtam tölteni. Voltak szigetek erre kialakítva. Hong Kongban hiányoltam a bőröndfóliázási lehetőséget. Moszkvában is késve indult Budapestre a repülő (Bár ...
sztuari - 2016-12-07
Az 1000 Út Utazási Iroda szervezésében látogattam el Szentpétervárra. Nagyon készültem, sokat vártam az alkalomra, ill. lehetőségre ( anyagi). Nem most utaztam először repülővel.
Budapestről indult volna a gép, de az indulás előtt pár nappal értesítést kaptam, hogy megszűnt a Bp - Sztpétervár járat, ezért Bécsből/ Schwehátról fogunk indulni. Autóbusz indult Bp-ről az utasokkal és irány Schwehat, gördülékenyen bonyolítva. Ami nagyon fontos és kellemes élmény volt, hogy ennek költségét az Utazási iroda fedezte.
A gép pontosan indult és érkezett, udvariasak voltak a sztyuvik, jó volt a kiszolgálás.
Azért, hogy egy kicsit ...
maja.gyor - 2016-12-07
Tökéletes, figyelmes és gyors kiszolgálásban részesültünk, amikor barátnőmmel Bangkokba utaztunk ez év január 19-én és február 3-án vissza Moszkvába. Odafelé külön helyre szólt a jegyünk, készségesen segítettek a hely cserében, hogy egymás mellett ülhessünk a hosszú úton...ez azért is fontos volt, mert barátnőmnek légi-fóbiája van, és én így át tudtam őt segíteni a nehéz perceken. Eközben figyelmesen többször kérdezték, mire lenne még szükségünk..hála nekik is, hamar jobban lett a barátnőm. A gép oda és vissza is tiszta volt, ápolt udvarias stewardok fogadtak. Korlátlan mennyiségű és kiváló minőségű kávé és üdítő, juic ...
Kurucz Ilona - 2016-12-07
Teljesen elégedett voltam mindennel,köszönöm.
szekeresferi - 2016-12-07
Ilyen mufurc légikisasszonyokat még nem láttam! A BKK-SVO-BUD Útvonalon repültem. A hosszútávú járaton is kicsi hely a sorok között (B777)! Az egyetlen pozitívum az étel finomsága volt! Nem hiszem, hogy valaha is repülni fogok még az Aeroflot-tal.
Csizi22 - 2016-12-07
Aeroflottal repültünk phuketre moszkvai átszállásal megjegyzem ismerőseink óvaintettek az oroszoktól.Hát mitne mondjak kellemes csalódás.Hajszál pontos menetrend kiváló ellátás a fedélzeten Tiszta kényelmes az egész gép Csinos kedves udvarias sztyuvi lányok.Le a kalappal az oroszok előtt. Seremetyevó elég Retró de tiszta. ajánlom ezt a légitársaságot
fradi - 2016-12-07
Sokszor utazom Oroszországba, mindig más légitársasággal, és már nagyon rég volt, hogy Aeroflottal utaztam, így igazi nosztalgikus hangulatba kerültem, hogy újra velük utazhattam.
Számomra biztonságot nyújt a légitársaság. Odafigyelnek az utasokra, korrekt és precíz ellátást biztosítanak.
Ami különösen szimpatikus, hogy a pilóták igazán értik a dolgukat. Gyors, pontos utazás, a felszállás pedig hihetetlen élmény, szinte az ember észre sem veszi, de már a felhők fölött repül, olyan gyorsan sikerül a felszállás.
A stewardessek kedvesek és segítőkészek, kommunikatívak, és külön pont, hogy értékelik, ha saját nyelvükön sz ...
Rozina89 - 2016-12-07
Élvezetes utazás volt,és hála a légitársaságnak zökkenőmentesen utazhattam a kívánt célállomásra.
Dodokor - 2016-12-07
Nagyon nem tetszett: induláskor nem lehetett online checkin segítségével belépni - mivel az USA-ba utaztam, és az ESTA kódot csak a repülőtéren lehetett beírni. Akkor minek az egész? Erről viszont semmilyen tájékoztatást nem kaptam. Ugyanez a helyzet a moszkvai átszállás "tranzit" vizumával - ez a vizum (ha nem hagyom el a tranzitot) teljesen felesleges, vannak utazási irodák, amelyek alkalmanként tisztes jutalékért ezt vállalják elintézni - de felesleges!!!!!!!!!!!!!!
KUKSI - 2016-12-07
Kubába utaztunk Moszkván keresztül az esküvőnkre. Maximális kiszolgálás, pjntos, kényelmes. Kellemes meglepetés az egész légitársaság!
Tini - 2016-12-07
Nagyon korrektek voltak
Bacsek69 - 2016-12-07